gradinita de stat zona Dristor

gradinita de stat zona Dristor | Autor: nastasika

Link direct la acest mesaj

Din primavara sau cel tarziu din toamna vreau s-o duc pe fetita mea la gradinita. In mod sigur caut una de stat, dar.....FARA SPAGA la inscriere!!!!!!! Oare am vreo sansa? Am auzit de o gradinita buna pe la Piata Rm-Sarat, dar ma ingrozesc spagile care se dau!!! Ce sa mai spun ca la gradinita din spatele cofetariei Tosca (tot zona Dristor) am auzit si de spagi de 400 de euro pt. inscrierea copilului la gradinita....mi se pare aberant....e pur si simplu absurd sa dai bani sa-ti inscrii copilul la o gradinita din sector. Sunt foarte revoltata pe chestia asta si chiar n-am de gand sa pun umarul la ingrosarea buzunarelor directoarelor. Dar intrebarea ramane: voi reusi oare s-o inscriu? Ce gradinite bune (de stat) cunoasteti in zona Dristor? Cand se fac inscrierile?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Initial creeata de nastasika
Ce sa mai spun ca la gradinita din spatele cofetariei Tosca (tot zona Dristor) am auzit si de spagi de 400 de euro pt. inscrierea copilului la gradinita....mi se pare aberant....e pur si simplu absurd sa dai bani sa-ti inscrii copilul la o gradinita din sector.

Asta-i taxa de prima inmatriculare a copilului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Tare!
Acum facem haz de necaz! Si eu vreau o gradinita,stau tot in Dristor.Acum studiez ambele oferte, si cele de stat si cele particulare.
Am vazut una f. frumoasa pe Ramnicul Sarat (in spate la La Fourmi-ul de pe aceasta strada,dupa biserica catolica).Este gradinita nr. 64 sau Floare de Colt.Are o curte f. mare, cu multe jucarii de exterior.Cladirile (ca sunt 2) par complet renovate de curand.
Eu am vazut-o sambata trecuta,la poarta aveau paza BGS (cred ca este si salvare prin apropiere).Au fost foarte draguti si ne-au dat nr. de telefon,ne-au spus ca inscrierile se fac in aprilie-mai.Totusi cred ca ar trebui sa ne interesam mai din timp.
Dintre cele aproape de casa, o alta optiune ar fi si gradinita ISB (sau Lumina) care este tot n zona-asta este particulara.
Am vazut-o si pe cea din spate la Tosca,este dragutica (cred ca este totusi mai mica decat 64).
Bafta,sa ma tii si pe mine la curent!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrei_maria spune:

Iti recomand gradinita nr.3 str.Plt. Nedelcu (pe langa piata Rm. Sarat). Se intra fara spaga. Fetita mea merge de 2 ani acolo si sunt foarte multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Vreau si eu......stau in Dristor si as vrea s-o dau pe cea mare la gradinita din primavara!! Noi stam exact langa gradinita de care spunea ancami (floare de colt), si ma gandeam s-o duc acolo, fac 2-3 minute pe jos, ar fi pacat sa alerg prin tot cartierul dupa alta. Si ma gandesc ca daca o dau la program scurt, n-o sa fie nevoie si de spaga. Dar sincer nu stiu amanunte, ca de-o luna tot zicem ca mergem sa ne interesam si nu mai ajungem......

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Andrei_Maria poti sa-mi dai si mie mai multe detalii despre aceasta gradinita?
Stau relativ in zona, dar nu cred c-o stiu........de la ce varsta sunt primiti copilasii??
Fetita mea implineste 3 ani in martie, dar intentionam s-o dam din toamna.

Cosmina&Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrei_maria spune:

In principiu sunt primiti copii de la 3 ani dar fetita mea avea 2 ani si 10 luni. Inscrierile se fac intr-o singura zi ( de fapt locurile se epuizeaza din prima zi)si trebuie urmarit cand se afiseaza perioada inscrierilor. N-ar strica sa vorbiti din timp. In fiecare an sunt doar 20 de locuri la grupa mica program prelungit (dar puteti lua copilul si la pranz). In realitate se ajunge cam la 35 copii in grupa.Clasele sunt mari , curate cu mobiler nou si dotare destul de buna. Educatoarele sunt de treaba si nu sunt necesare cadouri, copii sunt tratati bine oricum. Taxa este de 50000/zi iar zilele lipsite se scad in luna urmatoare. In plus se mai platesc cam 500000/an fondul clasei si optionalele (engleza, calculator si dans) 30-35000/sedinta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Gradinita nr. 3 e cea de langa scoala si parc, de pe odobesti?

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Nu, Micky....aceea este gradinita 38 unde se prind locuri extrem de greu(se pare ca sunt niste copilasi de vedete), si din cate am inteles nu primesc decat de la 4 ani.

Cosmina&Daria(20.03.2004)

Mergi la inceput