Eurovision 2007
Raspunsuri - Pagina 24
danig spune:
Problema este ca si-au batut joc de noi toti. In primul rand, Moga pt. ca stiind ca a mai fost fredonata melodia a introdus-o in concurs, si in al doilea rand organizatorii, care au descalificat-o dupa ce am votat ca fraierii sambata seara. Daca le mai analizeaza mult, s-ar putea sa n-avem cu ce ne prezenta...
Delfinutza spune:
Acum e acum...cine v a castiga acest eurovision???![]()
....daca piesa lui Andra a fost scoasa din concurs atunci e clara treaba...Nico va iesi invingatoare...stiti cum e vorba aia...cand doi se cearta al III lea castiga![]()
![]()
Dar chiar nimeni nu mi raspunde la intrebare??
Delfinutza
Anderra spune:
Acest nou regulament (care spune ca piesa nu trebuie sa fi fost difuzata inainte de 1 oct 2005)a intrat in vigoare de anul acesta.
Nico, din pacate nu prea are sanse anul acesta cu dulce-amaruie. Cred ca la helsinki va pleca TIME sau liubi,liubi.
Din pacate niciuna nu va avea impactul pe care l'ar fi avut dracula,my love...asta daca nu se trezea desteptu' de "mic" mozart sa mai fi participat in 2005 o tura cu aceeasi melodie.
dalia05 spune:
Eu stiu ca regulamentul cu 1 oct se aplica de multa vreme, numai ca in cazul Loredanei Groza si al lui Akcent s-au gasit portite si explicatii.
Dar voi ati ascultat ce a cantat Simplu la MTV? Au cantat incadrat intr-un potpuriu numai refrenul de la actuala piesa, e adevarat cu acelasi ritm si cu aceleasi cuvinte dar CU O ALTA LINIE MELODICA. Smiley a si spus asta pe B1 la Nasul. Eu am fost uluita ca s-a descalificat piesa pe motivul asta. Sa-mi dea inapoi banii de vot.
Anderra spune:
Da da da sunt foarte curioasa daca CNA se va sesiza in acest caz.
Era asa greu sa ceara tvr inregistrarea premiilor mtv din anul 2005, suspiciunilea astea existau de hattt ,doar ca nu exista o inregistare.
dar nu!!! TVR a lasat sa curga finala sambata, a incasat nu stiu cate mii poate zeci de mii de euro de pe urma fraierilor care au votat cu simplu sau cu rednex sau etc... si acum bau-bau elimina piesa Rusine tvr!!
valicalin spune:
nu v-ati saturat de atatea smecherii!sunt atatea lucruri nelamurite la eurovision incat te ia durerea de cap .deci daca moga este descalificat vreau sa castige ionut ungureanu-e super melodia!
marybell spune:
Anderra aceeasi parere o am si eu vis-a-vis de tvr, isi bat joc de noi, dupa ce votam ca prostii...ce sa mai spunem? asta este traim in Ro
va pup Mary
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by tlauraquote:
Originally posted by felicia74quote:
Originally posted by tlaura
[size=1][orange]Warning:
Sper ca nu la mine te strambi asa! Eu nu m-am adresat tie jignitor, incercam o discutie civilizata! Se poate?
Oricum, vad ca te caracterizeaza aceste iconuri, nu e prima oara cand le postezi!
Laura, mama lui Andrei
Poze
Poze
Tlaura, eu totusi nu te-am jignit, iconul face parte din galeria DC-ului, exista o diferenta intre sarcasm si insulta. Tu pe de alta parte ai depasit limita...
[quote]Oricum, vad ca te caracterizeaza aceste iconuri, nu e prima oara cand le postezi!
Dupa o asemenea postare, mai vorbesti de discutie civilizata?
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
Warning: may contain traces of sarcasm
Oana spune:
Daca Dracula nu mai e atunci voi vota cu piesa "Time" Ionut Ungureanu si Provincialii ca mi-au placut. Vor avea sau nu vor avea sanse dar mie mi se pare cea mai decenta alegere din cate au mai ramas.