Eurovision 2007
Raspunsuri - Pagina 11
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by Delfinutza
Biby sunt aici...astept parerea ta.
Delfinutza
Mai am jumate! Imediat ce le termin intru sa va spun!
le-am vazut... hmm..
1. Morandi - fals fals fals. a falsat rau!!!
2. Jasmine - mie personal mi-a placut desi a avut unele greseli sesizabile.
3. Spitalul de urgenta - oribil!
4. Respect; 5. Daniela Radiuca - nu mi-au spus nimic, nici ca interpretari, nici ca prezente, nici ca melodii.
6. Desperado - super!! Mi-au placut mult!
7. New effect - deja am uitat melodia! deci: nimic memorabil..
8. Locomondo - diferenta clara intre interpretarea live si videoclip. Ma asteptam! Mie imi place melodia dar sotul cand a auzit-o cica: "Ce e ma porcaria asta?"
9. Rednex - interpretare buna dar melodia nu-mi spune nimic.
10. Nico - voce buna dar melodia e prea lenta.
11. Gabriel Huliban - a cam falsat!
Asadar dupa parerea mea singurii care ar merita sa mearga mai departe sunt cei de la Desperado!
In asteptarea...fetitzei mele
Biby
Delfinutza spune:
Biby ma asteptam sincera sa fiu ca la aceasta semifinala sa fie alesi doar asa ca sa nu se zica ca n au ales si ei...dar de fapt batalia cea mare e in semifinala a II.Sper sa nu se mai falseze atat de mult.Vom vedea!
Biby somnic usor
Delfinutza
madau spune:
Dezamagire completa aseara la semifinala. O iau pe rand ca BIBY:
1. Morandi - fals...doar Moga ce a mai slavat nitel aparentele...pacat de melodie ca suna bine.
2. Jasmine - dupa "chitaiturile" de la inceput..am dat TV-ul pe "mute" ca ma dureau urechile
3. Spitalul de urgenta - sub orice critica
4. Respect - n-am intles pana la urma de ce erau atitia in formatie, ca numai unul a cantat
5. Daniela Radiuca - am avut senzatia ca e o cantareata din aia de carciuma..afumata si melodia la fel
6. Desperado - la capitolul live, clar cei mai buni
7. New effect - buna intrebarea lui Maruta...cei de la Fly Project credeti ca v-at vota??? asemanarea a fost evidenta
8. Locomondo - cea mai mare dezamagire. Mie mi s-a parut ca n-aveau nici o legatura cu ce am auzit pe site...N-a mai sunat asa frumos, cat despre show...
9. Rednex - kitch-oasa combinatia de "cotton eye joe"+calusarii.
10. Nico - frumoasa piesa, interpretare la fel..dar nu merge de Eurovision, ca-i trimitem la culcare pe melodia asta
11. Gabriel Huliban - a recunoscut singur....a falsat rau de tot
Astept cu mare interes semifinala II, cu toate ca acolo sunt si mai putine piese frumoase. Dar mai stii???
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
numeioana spune:
Fetelor, voua nu vi se pare cunoscuta melodia lui Gabriel asta? Eu cred ca este copiata... dar poate ma insel! Am aflat cine e el: membru al trupei Non-stop, stiti voi cu soare, fete...
Mie imi place cum suna si New effect. Au o melodie usor de memorat...
bebe?!
Ioana, cea mai optimista aspiranta
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
tzitziri spune:
Mi se pare si mie cunoscuta melodia, dar nu stiu de unde sa o iau ....vezi ca se discuta despre asta si despre altele si pe forumul Eurovision de pe siteul tvr1....
danig spune:
Dintre toate relele cea mai buna mi se pare melodia cu Dracula, a Andrei cu Simplu. Totusi mi se pare ca vocea ei trebuia pusa mai mult in valoare. Locomondo mi se pare o adunatura de nebuni cu o idee interesanta, dar muzica zero. Nico are o melodie placuta(dulce-amarui), pe care o interpreteaza bine, insa nu merge la Eurovision.
psj spune:
quote:
Originally posted by danig
Dintre toate relele cea mai buna mi se pare melodia cu Dracula, a Andrei cu Simplu. Totusi mi se pare ca vocea ei trebuia pusa mai mult in valoare. Locomondo mi se pare o adunatura de nebuni cu o idee interesanta, dar muzica zero. Nico are o melodie placuta(dulce-amarui), pe care o interpreteaza bine, insa nu merge la Eurovision.
Melodia Andrei cu Simplu mi se pare copiata(nu eu am zis asta, eu doar sunt total de acord) dupa E-type - When religion comes to town , exact la partea cu ritmurile balcanice/tiganesti si partea andrei. In rest mici variatii dar tot foarte asemanatoare. Si in melodia resp. vocea feminina are foarte putin si suna identic. Daca ne ducem in Finlanda cu melodia asta pp ca vor mai fi si altii care isi vor da seama.
Lovestruck de la Indigo este iarasi plagiata , Petra Nielsen Tango! (selectia eurovision suedia 2004), e clipul si pe youtube.
RubberGirl aia imi suna super cunoscut, dar nu a backstreet boys cum zice lumea, e alta melodie, una dintr-o reclama, dar nu-mi amintesc deloc.
Parerea mea este ca toti plagiatorii trebuie eliminati poate alta data nu mai indrazneste nimeni.
danielac spune:
am vazut si eu prima semifinala si sincer nu pot spune ca m-a impresionat prea tare cineva...
Nico a cantat bine, dar melodia nu e pentru un asemenea concurs...
Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu