Copii din 1996 (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

`Neata!

Si o saptamina minunata tuturor!Deci a inceput scoala in Romania!
La noi,saptamina viitoare fiind punctul culminant al carnavalului,au copii citeva zile libere!azi merg sa-i cumper lui Andrei alt costum,pentru ca joi ii viziteaza "printul"carnavalului la scoala,si trebuie sa mearga imbracati!

Dragelor azi e ziua cea mare!de aseara m-au reapucat grijile,m-am trezit cu noaptea-n cap dintr-un vis tare ciudat!
Deci sa ne tineti pumnii ca la ora 14,45 avem programare la gimnaziu pentru inscriere!
Sper sa fie totul bine,stiu ca D-zeu ne va ajuta si o vom scoate la capat!

Numai bine tuturor!
Am sa revin cu amanunte!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Dana, BAFTA cu caru!!! Tinem pumnii!

Miki, mami de Andrei (1996) si Luca(2001)
Baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mqqm....sa sti ca e cam cum povestesti despre excursiile alea...Nu stiu,poate eu am fost alt soi de copil sau poate ai mei stiau sa povesteasca frumos,dar mie mereu mi-au placut excursiile facute impreuna cu parintii...Na,poate ca si tu ai darul de a povesti frumos de fiului tau i-a placut excursia in Europa...Scoala a inceput din 12,de ieri...
Anca....cum a fost petrecerea ?Cum s-a distrat Elliot?Apropos de invatatura de minte:bine ca ai ramas cu ceva in urma excursiei din copilarie...Sa sti ca si eu mi-am propus sa fac un tur al Romaniei...ramane de vazut cand...Mi-ar place in primul rand mie si apoi pentru copii,mai ales pentru Alex.AAaa,stai asa ca acum am citit cum s-au distrat copiii la petrecere....miiiistoooo...Eheeeiiii,unde sunt zapezile de alta data,e?
Miki ,se pare ca ati avut un weekend super...bravo voua!
Dana...bafta maxima!Cum e,ce ati facut?

Fetelor....la noi nika nou sub soare...Va pup si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Dana, mult noroc azi!!! Tinem pumnii si abia asteptam vesti.

Ana, nu stiu pe cine intrebi, da la noi acus vine zapada, pe la 4, cica. O furtuna de zapada e pe drum (prima pe anul asta, chiar am emotii de incantare). Heehe, fiu-meu a protestat tot drumul, ii place doar in retrospect.

Vineri e anul nou chinezesc si ca atare e liber la scoala fetei. Incepe anul porcului. Daca mai inchid scoala si pt furtuna, aproape e ca o vacanta.

Ma duc la treaba, XOXO

www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">mm & DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

A inceput si scoala, dupa o saptamana de lenevit...
La noi n-a fost deloc zapada, a fost o tentativa intr-o zi, dar s-a topit repede.
Mi-ati adus aminte despre excursiile pe care le faceam cu parintii, notam toata satele prin care treceam, tot ce era mai interesant de vazut.
Cu Diana am fost mai des la mare, anul trecut am fost prin Bicaz, Durau, Predeal... nu sunt locuri istorice, dar ii place sa mergem impreuna undeva in vacante.

Ana, nici eu n-am ajuns in Tg.Jiu, nici nu stiu cand o sa vad realizarile lui Brancusi. Sunt multe locuri din tara pe care nu le-am vazut, poate de-acum incolo ne vom face timp pentru toate, desi ne tenteaza si iesiri din tara.

Dana, ce-ati facut la scoala? Sper ca e de bine!

Sanca, cred ca baietii s-au distrat chiar daca s-au culcat tarziu, pe jos sau au mancat "prostioare". Probabil ca nu se intampla des si pentru ei e amuzant, o sa-si aduca aminte de nazbatiile astea intre colegi mai tarziu.

Mqqm, despre ce e vorba in programul asta? Destination imagination... probabil o destinatie imaginara si tot ce tine de ea.

Miki, super excursie ati avut! Eu m-as fi riscat si as fi urcat pe schiuri, chiar daca nu stiu. De obicei imi place sa incerc orice, gatul nu mi-l rup, nu? A fost zapada totusi? O colega a fost la Busteni tot weekendul asta si zice ca nu prea era zapada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Salutari insorite.

Dana, tinem pumnii de aici, bafta. Astept cu emotii sa ne scrii cum a fost.

MqqM - am intrat pe pagina lui Dedi. Frumoase poeziile. Are talent, si un vocabular foarte avansat pentru un copil de 10-11 ani, se vede ca-i place sa citeasca. Mica ta filozoafa, m-a surprins prin: "I worry that people will decide to stop learning, leaving questions with out answer."
Sper sa te ninga pe nas saptamana asta.

Ana, Elliot s-a distrat... De fapt s-a distrat asa de bine, ca la scoala ii e rusine sa ma bage in seama... Azi dimineata a trecut pe langa mine ca pe langa un strain, de mi-au dat lacrimi in ochi. Mi-am inghitit nodul din gat si l-am strigat. . . Si-a cerut el scuze, dar il pierd printre degete...

Alma, pai si in zona aceia a Bucegilor sant locuri istorice. Pelesul, Branul, si mai la vale a fost nu stiu ce mare lupta (la mine istoria a fost punctul slab...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

AM BAIAT LA GIMNAZIU!!!!!

Va multumim din suflet pentru urari si sustinere,Am REUSIT!
Sunt epuizata,am sa revin miine cu detalii!Important este ca AM REUSIT!8si cu felicitari din partea directoarei de la gimnaziu!)

Dana

Mergi la inceput

Dana, FELICITARI!!!!!

Baietii mei

Mergi la inceput

alma, la Busteni pe partie era zapada, in rest mai mult noroi sau chiar strazi uscate.

Eu sunt super feicita, a venit cumnata mea din Canada. De patru ani nu o vazusem si mai ales ca a venit cu nepotica mea cea noua, o bebelina superba de 9 luni.

Baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Dana, BRAVO LUI!!! Si tie, bine c-a trecut cu bine. Simteam eu ca va fi ok!!! Dragul de el ce zice? A avut emotii? Asteptam detaliile.

Sanca, multumim de complimente, nici nu mi-am dat seama ca m-am jucat cu semnatura si-a ramas asa...haha, linkul fu sub floricica si inainte, poate nu era chiar obvious fara text, numai ca acum am facut un backup la alt site. Acum ma crezi cand spun ca ma depaseste ienglieza?... Eu dau apa la soareci de fiecare data cand recitesc "My mother". It really hits home! Cred ca in 1000 de ani tot favorita mea ar fi!

Si eu am patit chestii cum ai povestit tu de Elliot, garla, si mi se rupe sufletul cand povestesti, ca stiu exact cum te simti. Nu te obisnuiesti niciodata, insa trebuie sa-ti autoimpui sa fii discreta cand esti cu el in public. Prima data cand fiu-meu mi-a facut-o am condus 200 km sa-l sustinem la un concurs de inot, el plecase de 2 zile si am vrut sa-i facem o surpriza. Cand s-a terminat concursul s-a tot fofilat si codit, pana la urma ne-a zis sa ne dam un pic mai incolo si sa nu mai vorbim cu el pana mai tarziu ca acum e cu copiii. Depinde de copil, totusi, Dedi inca nu da semne de asa ceva (ptiu, ptiu, sa nu zic).

Furtuna e in intarziere, e 5 si abia acum se innoureaza, dar vine sigur.
Ti-am lasat un raspuns la subiectul cu "no frill"...

Miki, ai vizitatori din Ca (haha, consateni de-ai mei?)? Cred ca sunteti super fericiti acum impreuna, mai ales ca nu v-ati vazut de asa mult timp. Si mai ai si-un bb nou in preajma sa te joci cu el!

Alma, destination imagination nu prea stiu ce e, de-asta intrebam pe-aici, insa nu mai am sperante sa stie cineva. Dar daca devine interesant, voi pune informatii. Abia au inceput vineri si inca e neclar, deocamdata sunt doar lupte pt putere.

www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">mm & DJ

Mergi la inceput