Copii din 1996 (9)
Raspunsuri - Pagina 26
CriPOD spune:
Ana, ce frumos! Ala e dealul ala cu castelul din Deva, nu? Unde se antrenau gimnastele? Ce mistoaca de excursie v-ati tras. Pana la urma ati ajuns la Felix? Si eu am incercat sa sugerez un drum la Niagara sambata, dar soata a zis ca el nu se urca pe autostrada ca-i plictisit si oricum nu mai avem ce vedea acolo. Sunt de acord, dar imi era mie de duca. Pana la urma, a sugerat sa mergem la Christina Aguilera la concert duminica seara. Cum eu am refuzat politicos, au mers ei (sotul cu Dedi) si m-am usurat de $200. Fiu-meu a ras de s-a imprastiat, ca nici sotul si nici Dedi nu sunt fan, sotul nu stie nici macar un cantec. In fine, s-au dus, s-au distrat.
Sanca, nu stiu cum inveti un copil sa invete, dar mi-ar place si mie, ca nici ai mei nu stiu niciunul. Bafta la cautat bilete!
Ah, la noi nu este chestie din-aia cu copii mutati pe ratiuni de rasa, doar sa dea bine. La noi ii plimba cu bus-ul in functie strict de distanta de scoala.
Fiu-meu a atins (inainte de a-i pica hard-drive-ul performanta de 40h/saptamana la un joc pe calculator)..., doar ca sper sa fie ceva temporar...
Dana, vacanta, vacanta, noi mai pupam la vara vacanta. Bine ca a venit primavara la voi. Eu va anunt cand vine ratza personala din tarile calde. Atunci e sigur ca e primavara aici (daca va amintiti v-am povestit de ratza care vine pe piscina in fiecare primavara, face ou, sta vreo 3 saptamani si frustreaza catelul, dup-aia pleaca "in lume").
Mihaela, aplaudam Diana pe toate planurile, bravo ei, fata studioasa. Asa am patit si eu cu fiul meu, prin clasa a 9-a am realizat ca nu stie cum sa invete si inca tot asa e, dar asta e pt ca nu vrea. Asta se intampla in general copiilor cu memorie buna, doar ca dupa un nivel memoria nu mai e destul. Sa ne spui si noua unde mergeti... Nu cred ca pot sa ma inspir, dar sunt in cautare disperata de destinatie si eu.
Va pup pi toate!
www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">mm & DJ
Sanca spune:
MqqM - cum adica nu a vrut soata sa mearga la plimbarea??? Eu una doua as fi fost in masina, dar nu la Cascada, ci Niagara by the Lake. O cafelutza, un lunch, shopping, plimbat si hranit veveritze ...
Iubesc oraselul ala. Dar la winery nu vrea? Ca sant si cateva pe la Sf Caterina.
Ok, asta a fost asa off topic, ca m-a apucat melancolia de Niagra by the Lake.
Eu am ghidul turistic acuma cu Grecia. Bilete de ajuns acolo nu am, dar o sa ajungem si noi, sa speram ca nu la opinca ca Brancus
Elliot e atat de vanat la fatza si pe picioare, ca e intrebat peste tot ce a patzit. Noroc ca el nu stie de glume proaste , ca altfel as fi avut children services la usa.
CriPOD spune:
Wow, asa de tare s-a lovit??? (sa stii ca bine ca nu stie de glume proaste, ca al meu stia, noroc ca i-a spus medicul de familie sa nu mai faca de-astea si-a incetat) Ba bine ca nu si-a rupt oasele!
Da' cand ai fost tu pe-aici de le stii asa la fix? Niagara on the Lake imi place si mie, dar cand e vara, soare si inflorit totul, nu acum. Acum cel mult ma incanta o vizita la cazino langa cascada si leganatul masinii. Vinacoteca iar nu pusca, sotul treia sa conduca, eu doar sa zac si sa ma legene. Ce zici ce patetica pot sa fiu...
Ana68 spune:
Salutare...
Anca...ce "aventura" pe Elliot cu cazatura...dragul de el!Acuma fac si eu haz de necaz:unde se credea baiatu'?In Vietnam?Bina ca s-a ales doar cu vanatai si nu are nimic rupt,Doamne fereste!Felicitari pentru meci!Na,acum sa ai in vedere,cand are flacaul meci,sa nu ii spui ca mergi si tu,daca vrei sa-l vezi evoluand,ca sa nu aibe baiatu' emotii...Multam' de laudele aduse gorobetilor mei...Eheeeiii,Luana nu numai ca e o pishichera,e mare smechera si santajista,mai ales sentimental.Pai tu de ce crezi ca fata mea radea cu zambetul ala circular,in poze?Ca magaru' de ta-su o carase pe umeri si nu era obosita printesa de Kakasburg,ba inca il mai si intreba cand ajungem o data la castelul printesei,adica al ei...Te doare mintea,ce mai?,mai ales daca o auzi ce poate scoate pe gurita aia de ingeras...Aporpos de ce intrebai:descriindu-l pe Elliot,parca l-ai descris pe Alexandru.Acelasi lucru si la el:zici ca-i atoatestiutor si de fapt e tufa de Venetia.Si pe mine ma seaca cand ma intreaba ceva,incep sa-i explic si incepe cu "stiu,stiu"...de imi vine sa nu-i mai zic nimic si ma crizez toata la el...Am incercat si eu ,ca si Mihaela,sa ii explic cum trebuie sa citeasca si sa invete...numa' ca la Alex pe-o ureche intra informatia si pe cealalta iese,nu se opreste undeva pe traseu...Asa ca el invata numai ce ii atrage atentia si ce-i place,in rest ca papagalu' si daca il intrebi peste o saptamana habar nu are..Cu notitele,vad ca in clasa la Alex notite nu prea se fac pe caiete.La ei caietele sunt mai mult pentru teme si mai putin pentru notat cate ceva din timpul orei.D-aia ma gandesc ce va fi din a V-a ca multe nu stie...Spor la cautari!
Mihaela,felicitari sincere pentru constiinciozitatea si harnicia Dianei la invatatura!Cred ca esti tare mandra de ea!Bravo ei ca este asa cuminte si ascultatoare,pentru FB-urile primite si pentru talentul la pictura!Mare lucru si asta...de admirat!May,dealul ala l-am urcat din nestiinta,ca sa nu spun prostie...ca noi avem ochelari de cal si privim tot inainte si nu am vazut,intrand in Deva,ca se vede doar,ca exista si telecabina.Hai ca pentru mine gasesc o scuza ca eram la volan si nu puteam vedea,dar ailalti 3 pasageri ce pusca mea faceau?!Marius parca era plecat pe conducta de apa calda cu biscuitele....Zicea ca el a mai fost o data...cine stie in ce secol...ca habar nu avea pe unde e drumul...asa ca ne-am luat dupa el si dupa ce am strabatut dealu pe jos,and am ajuns in varf am vazut si telecabina,da' n-am mai avut suflu sa mai injur,ca inima imi era undeva intre urechi si stomac si cand am reinceput sa vorbesc aveam senzatia ca rostesc cuvintele de la coada la cap.Oricum a fost frumos,Deva se vedea bestial de frumos de sus si cum am avut parte de o zi superba insorita...iti dai seama...Distractie faina sa aveti si excursie placuta!
Mqqm,cred ca ala e dealul cu antrenamentul...sincer nu stiu...Oricum,la poalele lui,este scoala fosta renumita de gimnastica,cu renumita sala de antrenamente...Erau multe fetite acolo in curte...i le aratam lui Alex si ii explicam despre ele...de viata lor...Ii povesteam ca acolo si-a petrecut copilaria si Nadia Comaneci si Teodora Unguranu si toate celelalte gimnaste romance de renume mondial.Avea gura intredeschisa,ma asculta cu ochii si cu urechile...tare impresionat.Cand am terminat de povestit m-a intrebat foarte curios daca si Marius Urzica tot acolo s-a antrenat...N-am stiut sa-i raspund,i-am zis ca eu cred ca Marius Urzica s-a antrenat la Bucuresti...ca la Deva se antrena numai lotul olimpic de gimnaste a Romaniei.Sincer si fara falsa modestie marturisesc ca mi s-a pus nod in gat si mi-a crescut pipota in mine de-o tona cand ii povesteam lui Alexandru despre scoala romaneasca de gimnastica feminina si mi-au dat lacrimile cand i-am spus ca nu mai exista si nu va mai exista niciodata ceea ce a fost candva,cand Bella Karoly era cel mai faimos antrenor de gimnastica...Hai ca m-a palit sentimentalismul.La Baile Felix nu am mai ajuns,dar banuiesc ca se intrevede cat de curand o excursie si acolo.La intoarcere spre Timisoara am fi vrut sa ajungem la rezervatia de zimbrii din Hateg,insa era deja catre 5 dupa amiaza,drumul lung si am fi mers cam degeaba pana acolo...
Am citit de aventura ta cu Niagara.Vorba Ancai:pai un' doi eram cu kuru in masina si...la drum.Mie nu tre' sa-mi zica Marius de doua ori "hai",chit ca eu sunt soferu'.Pai drumul de duminica a insemnat 400km,dus-intors...Asa ca tu ai ramas cu buzunarul usturat,iar Dedi si sotul cu distractia...nu-i cosher!
Ei...hai ca va pupez!Vad ca m-am starnit la scris,nu gluma...Sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
andacos spune:
mai incerc odata daca iar imi da eroare las pe miine!
Deci voiam sa fiu asa "pe scurt".Deci:
MIHAELA,felicitari dianei,eu in continuare ramin la parerea mea fetele sunt fete,constiincioase,ordonate!
ANA,bravo voua ca plecatzi in excursii,noi n-am mai fost de mult,ba ca lucram simbata,ba e sotzul bolnav,ba copilu,etc!Dragalasi tare copii tai!
SANCA,succes in gasirea biletelor dorite si la pretzul dorit,iar lui Elliot sa-i treaca repede vinataile!
mQQm,si tzie succes in gasirea destinatziei de vacantza!sa ne anuntzi si pe noi!
Noi am intrat in vacantza,vremea e in continuare superba asa ca...
In alta ordine de idei,am asa impresia in ultimul timp,ca al meu copil s-a cam lasat pe-o ureche(notele n-o arata inca dar...),crede ca daca a intrat la gimnasiu si-a cam vazut sacii in car!MARE GRESEALA!!!!
Asa ca am avut asa o discutzie iar dupa vacantza trecem la actziune!oricum acum in vacantza are PROGRAM IMPUS DE CITIT!
Mai am cite ceva de spus dar nu mai am timp,promit sa revin miine dimineatza ca sunt libera!
O seara placuta tuturor!
Dana
CriPOD spune:
Fetelor, un doi...
Ieri au fost 17 grade, yupiii.
DAR, azi pleaca mama, asa ca nu zabovesc prea mult.
Va doresc o zi buna!
Dana, vacanta frumoasa!!!
Ana, ce faina faza cu Luana, jmechera nu gluma. Cum sa nu fie ea odihnita si zambitoare daca era cu "roibu" la deal.
Ana68 spune:
Saluti,
Dana,poate ca si Andrei s-o fi saturat si el de atata scoala...E bine ca faceti o cura de lectura suplimentara...prinde bine la minte...Succes!
Mqqm,drum bun mamei tale!Luana...????Daaaaaa....mai mare smechera ca ea inca nu am intalnit...asa ii e naturelu'!
Fetelor,maine e sedinta cu parintii la gradinita....vorbim de serbarea de sfarsit de an...
Alexu' are Winnersul la mate vineri...vedem ce-o face si el...
Cam atat.Aici e frumos si soare...trage a primavara in toata regula.Va pup si sa aveti o zi excelenta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
mikimihaescu spune:
Buna ziua tuturor!
Vad ca scriu cam in hopuri, scuze dar nu stiu cand se termina ziua si incepe alta.
Luca iar are rosu in gat si incerc sa evit antibioticele. Asa ca il indop cu ceaiuri, citrice si alte leacuri babesti.
Andreiu a fost la olimpiada de mate pe sector si a luat 72 de puncte. Nu e rau dar nici stralucit, oricum a facut fata onorabil.
Acum vineri are Cangurul la mate.
Miki, mami de Andrei (1996) si Luca(2001)
Baietii mei
andacos spune:
Da revin asa cum promisesem aseara cind am scris un mesaj lung si plin de "pilde pentru omenire" dar care s-a pierdut in neant!
Deci mai intii,buna ziua!
mQQm,deci azi pleaca mami tau,chiar voiam sa te intreb!Imi dau seama ce e in inima ta!
ANA,cum adica s-a saturat,ca abia e la-nceput?Oricum i-am spus ca "daca m-ai prind picior de copil la mine la usa pina in ora 16,30"fac urit da tare de tot nu asa!Bree m-au omorit nu alta,de parca n-ar avea in cap altceva decit joaca!
Copilul ajunge acasa undeva in jurul orei 13,15-13,20,nu dureaza jumatate de ora ca suna telefonul sau la usa!Eu stau si ma intreb ce fac parintzii aia,chiar nu vad?
Ma rog nu mai insist,ca asta e si rezultatul importantzei pe care o acorda statul scolii!
Da si cei 250 de euro de care ziceam sunt numai pentru manuale,rechizitele si ma rog stiu eu ce chestii le mai cer la gimnaziu e alta distractzie!
Oricum in urma "sondajului de opinie" personal realizat,Germania e singura tzara unde se plateste(in sondaj au intrat Frantza,Canada Si SUA ,noi platim manualele si la cl.I-IV.
Despre exursia ta-am vazut duminica un campionat de gimnastica desfasurat aici in Germania,si am ramas surprinsa de faptul ca nu am vazut nici-o reprentanta din tzara pe podium!!!!
Unde e scoala romaneasca de gimnastica de alta data,unde vedeai pe podium cel putzin o reprezentanta de-a noastra?
Hai ca am aberat destul,mai voiam sa va spun ca daca descoperitzi metoda invatzatului eficient sa mi-o datzi si mie ca nici eu n-o stiu!iar la capitolul "stiu,stiu" suntem si noi abonatzi!
O zi minunata tuturor!
dana
Ana68 spune:
Miki,insanatosire grabnica lui Luca si bafta lui Andrei la Cangur!
Dana...si noi ne trezim ba cu telefonul sunand,ba cu copiii la usa...mai facem noi scandal,dar dupa o perioada se reiau iar perindarile astea la usa....Si noi platim la diverse manuale,nu la toate insa...in special caietele speciale...la care adaugam celelalte rechizite,care in fiecare an trebuie sa fie altele,ca sa nu se faca misto ca foloseste acelasi lucru de anul trecut...totul trebuie cumparat de nou...
Apropos de scoala de gimnastica,cred ca iti amintesti ca lotul national si olimpic a fost desfiintat,in urma cu un an si ceva,parca,datorita unui scandal iscat de una din olimpicele noastre care a afirmat ca Mariana Bitang si Octavian Belu pretindeau de la gimnaste cota parte din castiguri si premii,mai ales cele in bani si ca fetele se saturasera de atata rigurozitate,seriozitate si vroiau si ele distractie,dulciuri si discoteca si antrenorii nu le lasau,ca le asteptau campionate si alte concursuri...si uite asa s-au suparat gimnastele,unele,nu toate si si-au luat jucariile si au plecat.Ba mai mult,gimnasta cu afirmatia,nici nu mai stiu cum o chema...asa de renumita a fost,si-a dat antrenorii in judecata,pe Bitang si Belu si a cerut de la ei despagubiri uriase,sume de sute de mii de euro...Apoi,scuza-ma,eu cred ca oamenii aia doi nu meritau asta si le dau dreptate ca si-au bagat piciorul in ea de faima si cariera si au renuntat la tot...si uite asa renumita scoala de gimnastica de la Deva s-a dus p-lii de suflet si uite asa romanii au mai pierdut oleaca din faima buna si renumele pe care l-au avut in bransa asta.Fetele din lotul olimpic s-au imprastiat care pe la cluburile si scolile sportive de pe unde venisera si unde nu se face performanta asa cum se facea la Deva si de atunci...gimnastica romaneasca a cazut in uitare.Pacat!Pe cuvantul meu,iti spun sincer,vorbindu-i lui Alex despre vremurile apuse de glorie ale gimnasticii romanesti,despre performantele realizate de niste fetite,care au facut ca scoala ruseasca de gimnastica sa dardaie de frica cand romancele evoluau in concursuri.....dar si alte gimnaste din alte tari,care au facut tara asta cunoscuta in lume,trecand pe langa scoala de gimnastica si sala de sport...mi s-a sugrumat vocea de emotie,regret si totodata de mandrie si mi s-au umezit ochii de ciuda...Poate ca sunt patetica si prea patrioata,insa pun aceast necaz si pe seama influentei proaste pe care au avut-o anumite medii asupra fetelor,poate au fost si influentate de altii si cred ca si castigurile si dorinta lor de a avea mai mult si ca au si uitat de unde au plecat....toate au dus la aceasta destramare.
Imi amintesc cu drag si ce emotii aveam inainte de '89 cand urmaream cu sufletul la gura campionatele mondiale si olimpiadele,la tv...cum urmaream gimnastele micute si firave, cum ma intrebam cu uimire cum fac ele asa si unde incape atata inima in trupurie alea mititele...Of,cumplit!!!!!Gata ca m-am aberat si eu destul...
Hai ca va pup acum si sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana