Mamici de septembrie-octombrie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Myral multumesc mult!
Dr.Herghelegiu Doru este la spitalul Euroclinic, Bucuresti.
In legatura cu greturile care au devenit insuportabile am citit intr-o revista luata de la farmacia Help Net, ca sunt niste remedii homeopate. Promit sa caut revista si sa va spun si voua, poate ne mai lasa putin..........
Pastilele no-spa sunt super ok! Si eu am luat la prima sarcina, mai spre sfarsit si mi-au facut tare bine!
In martie sunt programata la analiza morfologica si tot atunci o sa-mi spuna si ce e: baietel sau fetita!!!!!!!!Nu mai pot de curiozitate!
Mi-am calculat gender predictor si mi-a isesit ca e fetita!
Vedem noi, mai intai trebuie sa trecem peste perioada asta naspa de greturi, si apoi totul va veni de la sine!

Va pupic pe toate mamici si burtici!

+6 si mama de Luca1 am si 3 luni

Pinacolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Roxana G Vreau o fetita....tu?
stiu ca orice va fi e ok, doar sanatos sa fie, dar cred ca fiecare dintre noi in adancul sufletului isi doreste fie fata, fie baiat la inceput..........apoi fericirrea e la fel de mare orice ar fi!
Analizele de sange le-ai facut?
Eu cred ca o sa le fac saptamana viitoare.......
Da, greturile o sa inceteze dupa ce isca bebelusul prima data, asa ca inca putina rabdare........

Pinacolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu am inceput sa ma ingrijorez, ca nici ieri nici azi nu prea am avut greturi, daca e ceva aiurea?

azi am fost si la analize.
Si am inceput sa retin apa, si nu e decat saptamana 8, si ma simt grasa si urataaaaaaaaaaa

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Hey ma primiti si pe mine in randul gravidutelor?Am fost astazi la medic si am aflat ca bebe se va naste pe 29/09/07 Doamne ajuta

teo

E nevoie de toate datele: Ultimul ciclu si data nasterii, dar macar ultimul ciclu.

Nana, 6+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Sabinule, nu fii moaca! Nu ai cum sa fii grasi si urata. O femeie insarcinata este cea mai frumoasa!
Te ca sa iti treaca starea asta aiurea.

Eu raportez o dimineata plina de greturi pe care am potolit-o putin cu o bombonica si cativa covrigei. Sa vedem mai departe. Daca imi e rau, la pranz plec acasa.
Pupici.

Nana, 6+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Neata, Pinacolada, unde ai gasit gender predictor, pls?

Eu am fost aseara la dr Badiu,mi-a zis ca sunt ca o floare si sa stau linistita, ca totul merge ok pana acum. Eu sunt relativ OK, mananc bine, putin si des, nu am f mari greturi, mai mult am o oarecare stare de greata dar fara sa ajung sa vomit...Doar ca sunt f obo si as dormi non stop.Si inca ceva: desi BB are cam 7 saptamani doar, am facut deja burtica.Nu mai incap in pantalonii de pana acum, mi se pare cam devreme pt asta dar ce sa fac....o sa plec la cumparaturi

Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)

http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neataaaaa. Am o zi mai buna, ma simt mai bine deja. De vreo 2 zile. Sa fie dubios oare? Sabina, deci nu esti singura care se simte mai bine. Ai grija insa cu retentia aia, mai usor cu sarea si vezi un sumar de urina. Si sa nu mai spui ca esti grasa si urata ca nu e adevarat!

Aseara mi-a fost ok, mai putin Carrefour unde am fost nevoita sa cumpar carne. Nu stiam cum sa ies mai repede la casa sa ajung la baie, insa pana am iesit mi-a trecut senzatia de voma. Sunt mult mai bine. Sper ca asta e de bine.

Nature, si la mine se vede usor burtica, depinde de musculatura. Oricum la a2a sarcina cica se vede mai repede.Iti dai seama daca e burtica de la BB ca se simte tare deasupra la pubis

Pinacolada, am facut analize insa nu am inca rezultatele. Cum ai calculat sexul, vreau si eu!

Fetelor voi luati No-Spa? Eu nu am avut curaj, stiu ca avusesem o discutie cu dr Badiu la sarcina precendenta unde aveam risc mare de avort spontan si imi zisese sa iau cu moderatie numai daca e cazul.

Apropos de dureri, asa mi-a zis si mie data trecuta ca se intind ligamentele (asa cum zice si Ale). Aveam dureri infioratoare in partea de jos. Acum sunt mult mai bine, ma doare foarte putin si in general numai la efort.

Myral, poate ajuta mai degraba sa spui cum te simti. Daca vrei, da PM ca eu oricum nu ma mai sperii. Apropos, mi-a spus nasa mea care avea greturi cam ca noi ca nu este sarcina toxica. Asa a avut si ea si cica era sarcina pozitionata sus si inghesuia rau stomacul si intestinele. La mine chiar mi-a zis la eco ca e pozitionat sus sacul embrionar.

Ana, eu pe stress mananc si ma ingras.

Lavinia, si eu ma duc des la baie si uneori am senzatia ca scap pe mine. Uterul se mareste si apasa pe vezica. Sa vezi spre sfarsit ce ne asteapta.

Gata cu romanele, ma duc la treaba. Sper ca azi am o zi mai linistita.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Sabina daca simti ca iti retine organismul apa....e indicat sa bei apa cu putin sodiu...cred ca gasesti si in Romania de cumparat. Te simti super daca bei doar apa din aia.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Buna dimineata la burtici.
Am venit de la dr si mi-a confirmat ca am 6 saptamani fix asa cum socotisem si eu. Am vazut la ecograf bebe mic de 5mm si mi-a zis dr sa ma uit cum se misca - deci ii bate inimioara. Mi-a luat fooooarte mult sange si singura analiza pe care a trebuit s-o platesc deoarece nu o asigura casa de sanatate a fost toxoplasmosa ( 20 € ). primesc in 2 saptamani carnetul de graviduta cand sunt analizele gata sa poata fi completate in acesta.
Bun venit noilor burtici, sarcini usoare si bebici sanatosi-voinici.
nature si eu am luat proportii si nu mai incap prea lejer in pantaloni si eu am doar 6 saptamani, deci nu esti singurica .
Si cate un pt fetele care au greturi sa va treaca repede.
Si pt toate burticoasele .
Sa auzim numai de bine!

6+

www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Buna dimineata!!!Nu am dormit deloc toata nopatea...am avut niste dureri ingrozitoare de burta, si aveam si petele maronii care nu mai treceau. Am reusit sa adorm pe la 5 dimineata. Mi-am facut o groaza de griji, nu va pot spune ce e in sufletul meu. Acum de dimineata cand am fost la toaleta am vazut ca am eliminat un cheag de sanga (ca o piele). Ata m-a bagat si mai rau in ceata.
Vad ca sunt fete aici care au avut avort spontan sau au pierdut sarcina la 12aptamani, puteti va rog sa-mi spuneti ce simptome ati avut, eventual sa-mi trimiteti un PM ca sa nu inspaimantam fetele pe aici.
Am trimis-o pe mama la farmacie sa imi ia reteta compensata de utrogestan si gravibinon si surpriza a fost ca a fost gratuita. Deci merita sa mergeti la medicul de familie pentru reteta.
Eu acum nu am ce sa fac decat sa stau cumintica in pat, luni am programare la eco, sper din tot sufletul sa fie bb bine.

7+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput