Mamici de septembrie-octombrie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Rucsi sa-ti traiasca baietii,poate de data asta vei avea o fetita!
Din ce stiu eu dr. Iosup este la Centrul Medical Unirea si Diagnosis.
Aici este situl de la CMU:
http://www.cmu.ro/

Mirela8+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Intru sa va salut si sa nu ne uitati.
La noi totul este in regula eu ma lupt cu lasatul de fumat dar este foarte greu. ieri am reusit sa nu fumez nimi iar azi am fumat deja 6. Poate maine sa fie o zi mai buna. De aceea imi doresc niste greturi pentru ca atunci cand mi-e rau chiar nu pot sa vad tigara.
Noapte buna!

5+

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor care beti ceai negru cu lapte, vreau sa va previn, mai ales daca stiti ca aveti probleme cu rinichii, ca ceaiul negru in combinatie cu laptele precipita oxalatii si alte substante care pot duce la formarea de nisip sau pietre la rinichi. Nu vreau sa va speriu, ci doar sa stiti, mai ales daca aveti probleme cu rinichi (stiu din cauza ca sotul meu a avut 2 pietre pana acum si a fost prevenit de medic la acest amestec). Daca nu aveti probleme, o cana nu strica...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zamfirica spune:

Rucsi, Mirela, in prezent Iosup face eco doar la Centrul Medical Unirea, nu mai face ecografii la Diagnosis si e pacat pt. ca acolo erau mai ieftine. Daca vreti sa mergeti la el programati-va de pe acum ca sa nu aveti surprize.
Rucsi, iti doresc in primul rand un copil foarte sanatos si sa ne intrebi de unde se cumpara cei mai frumosi cercei!!!

in asteptarea lui number 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

buna dimineata. ieri am fost si eu la prima eco si l-am vazut pe fasolica. acum med de familie mi l-a recomandat ca medic ori pe badiu ori pe badea de la municipal. problema e ca la amandoi se ajunge greu. stiu ca era cineva aici care merge la badiu dar nu mai stiu cine si nu mai am timp sa citesc tot de la capat. va rog mult fetele care mergeti la badiu imi spuneti si mie cum il pot gasi ca la CMU deabia de 5 martie imi pot face programare.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Buna dimineata burticute dulci!..
Vad ca nu sunt singura care sufar teribil de greturi, sper sa treaca mai repede perioada asta caci e de rau nu ma mai pot concentra la serviciu, acasa ori imi este rau, ori imi este somn (norocul meu ca stau o perioada la mama pentru ca ne renovam apartamentul), deci iar nu pot sa fac niciodata nimic ...
Se pare ca ne place la plimbare pe afara...
Eu lucrez cam la 3-4 statii de ai mei drept pentru care la plecare de la serviciu uneori o iau pe jos, si pot spune ca ajung acasa mult mai bine...
Aseara am fost la dr. si avem 20mm si 200 de batai ale inimioarei, suntem mai ceva decat o fasolica...
Pentru cine intreba de dr.Iorsup el are cabinet si pe strada Sandu Aldea nr.86 in acelasi loc cu al dr.Tutunaru...

Va pupicesc si va doresc o zi cat mai placuta si lipsita de greturi si somnolenta

mirella
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_florea spune:

Dr. Iosup la Centrul Medical Unirea si la Diagnosis. Din ce am citit pe net la CMU are alocat mai mult timp pt. paciente.si eu vreau sa imi fac o programare la CMU cam peste 3 sapt macar sa-mi poata spune ceva concret.Poti sa dai o cautare pe google si o da gasesti pagini intregi despre dr.

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

quote:
Originally posted by bumbita

nana, pai atunci , odihna placuta! esti in medical sau cum? tu ti-ai facut analizele? cum ti-au iesit?

pinacolada, cum te descurci si cu luca? pe mine ma innebuneste sebi! are atata energie!!! trebuie sa stau numai dupa el si mi-e un soooomn.....la echo ce ti-a zis dr de samburel?

poze si filmulete sebi

bumbita 6 w si mami de sebastian(03.01.2006)

Da....ce sa zic........
Plec de la job, ajung acasa si-l preiau pe Luca, carebineinteles vioi:), ne jucam cu diverese si ne uitam la ceas cand vine tati:)
Pe la 1730 18 ajunge si tati acasa ii pun sa manace , asta daca suport mirosul, daca nu il il iau pe bb in dormitor si asteptam sa termine de mancat.
Pe la ora 19 il preia, la 20/30 ii fac sa manance lui bb, apoi baita apoi amandoi culcarea........daca nu se scoala noaptea din cauza vreunei maselute rebele dorm pana la 6-6/30, daca nu de distram si-n timpul noptii:)
Deci, nu prea am cu ce sa ma laud..............,macar de nu mi-ar fi asa greataaaaaaaaaa

Va pupici pe toate si sa fie bine, ne-om descurca noi pana la urma, nu?
Tu cu cine nasti? Eu Cu Dr hHerghelegiu!

Pinacolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

quote:
Originally posted by rucsi

Apropo, stie cineva la ce clinica este dr. Iosup ?

Da.... La Clinica Diagnosis!
Serviciul Clienti:
telefon fix: 021-231.67.41 / 231.67.42
telefon mobil: 0742.062.834 / 0723.399.766
fax: 021-231.80.04
E-mail: contact@diagnosis.ro
Adresa postala:
Calea Floreasca nr.60, sector 1 - Bucuresti
Sper sa-ti fie de folos!

Pinacolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zamfirica spune:

Cristina, Pinacolada, tocmai am scris ca Iosup nu mai lucreaza la Diagnosis. Am sunat eu pt. programare si asta mi-au spus!
Asa ca incercati la CMU sau la noul cabinet despre care a scris Mirella.

in asteptarea lui number 2

Mergi la inceput