Mamici de septembrie-octombrie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 15
laurici_27 spune:
Cred ca vin si eu in gasca voastra 

Sper sa nu ma fi inselat cele 2 teste care le-am facut....
UM 28.12.06
DPN 04.10.07
Va pupicesc pe toate

piccaflor spune:
Salutare la toate burticile!
Vin si eu sa ingros rindurile mamicilor de septembrie
...
UM 8 Dec DPN 14 Sept DN 22 Martie
Ieri am fost la eco si bebitu' meu are 9 mm si activitate cardiaca si e frumos foc
...
Primul hop l-am trecut,in sensul ca avind doar o trompa partial permeabila,era riscul mare de o extrauterina....dar,slava Domnului,bebe e acolo unde trebuie...
Acum imi mai e frica pt ca atunci cond am ramas gravida eram sub tratament cu dostinex (pt hiperprolactinemie) si vitex agnus castus...si mai adaug si vreo 3 nurofen luate in primele 2 sapt.de sarcina....
Si cum sotul are astenoteratozoospermie severa combinata cu ce am eu si cu faptul ca am prestat doar in ziua 7 ,dupa care eu am plecat in tara nu m-as fi asteptat niciodata sa se intimple minunea,acum mai mult ca niciodata...
Medicii spun ca n-ar trebui sa fie probleme pt ca sarcina era inca f mica,insa 100% nu te linisteste nimeni...
Insa merg cu Dumnezeu inainte si sper ca-mi va ocroti bebitul si va veni sanatos pe lume!
Sarcina usoara tuturor!
Picca
7+ (de fapt maine intru in a 7 a sapt)
Zamfirica spune:
Bun venit, nolor venite!
Laurici, testele nu mint! Felicitari. Cred ca esti prima graviduta de octombrie, inaugurezi lista!
Picca, felicitari si tie, mai ales ca bb a reusit sa se prinda in asa conditii vitrege. Cu siguranta este o FETITA
foarte puternica si luptatoare, cu o mare dorinta de viata. 
in asteptarea lui number 2
Happiness_4_us spune:
Mirelush, sunt bine, daca pot sa spun asa, doar ca in ocntinuare mi-e rau de n-am aer. E groaznic.![]()
Treci tu pe lista noile gravidutze?
Vezi ca mai sunt 2 si din urma.moldoveanca si florea cristina parca, nu mai stiu exact.
Nana,
6+In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Luna1 spune:
Nana am trecut sa-ti dau un pupic pe burtic si sa-ti dau un pic de speranta. Am trecut si eu prin ce treci tu, Craciunul si Revelionul mi le-am petrecut vomand si stand in pat cu stari de lesin niciodata in viata nu mi-a fost asa rau. Acum insa mi-e mai bine, mai am gretzuri insa nu mereu, cand zic ca am scapt mai apare putin insa e mult mia bine. Deci nu-ti pierde sperantza.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
10 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Roxana_G spune:
Nana, hai curaj! Uite eu sunt in saptamana 9 si parca imi e mai bine. Sper sa nu fie vreo problema. Acum spre seara simt ceva insa sper sa nu mai ajunga la maxim. Poate cu timpul se mai domoleste raul si la tine. 
Rox
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
piccaflor spune:
Zamfirica merci pt primire iubita
...cu siguranta copilul meu e un luptator...daca-i stii cit efort am facut pina m-am prins ca-s gravi...numai Dumnezu stie cum a ramas acolo!
Esti prima care-mi spune ca e fetita
....pina acum toata lumea mi-a zis ca-i baiat...cica mai ales ca n-am greturi (de fapt am avut citeva episoade razlete)....ce-o fi,important e sa fie sanatos!
Nana uite un
terapeutic...o sa vezi ca functioneaza si te vei simti mai bine...
Picca
7+
blueeyes2003 spune:
Laurici si Piccaflor
bine ati venit!
Sarcini usoare si bebei sanatosi!Sunteti pe listuta!Piccaflor care este anul nasterii?
Nana
imi pare rau ca suferi...off...chiar nu trece cu nimic? Lasa ca in curand o sa scapi de raul asta si o sa poti sa te bucuri de fiecare clipa!
Mirela
7+Our little Miracle!
laurici_27 spune:
Zamfirica si blueeyes2003, va multumesc pentru primire

Dar vreau sa va intreb ceva: si pe voi v-a durut burtica??? Ca eu am aceleasi simptome ca si cand ar trebui sa-mi vina uratii
.
Dar nu cred ca mai vin, da-i incolo de urati, ca sunt satula de ei pana peste cap![]()
Va pupicesc fetelor
Si chiar as fi foarte onorata sa deschid eu lista pentru octobrie!!!!

la toate fetele
Happiness_4_us spune:
Lunita, Roxana, Picaflor, Mirelush,
. Va multumesc din suflet pentru pupici si incurajari!
Cred ca tocmai m-am pricopst si cu o raceala ca sa fie treaba treaba.ia o pauzarile noi, cele 7 la numar, care s-au instalat aici si din vina carora mi s-a schimbat locul biroului, stau numai cu geamurile deschise , intr-un curent de nedescris. Degeaba inchid eu un geam ca in secunda 1 e deschis la loc. E cumplit. Si asta e abia inceputul.
Deci eu ma vait in continuare!
Nana,
6+In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!