forma sprancene

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns klato spune:

quote:
Originally posted by mama_lui_alex

Uite ca am gasit-o eu pe Elis, aici:

http://www.elis-sprancene.ro

Ca m-a apucat nebunia sprancenelor acum...:))

Mersi mult . Tot numarul de telefon de pe site il aveam si eu, nu stiu de ce mi-au zis atunci ca nu mai lucreaza...

In fine, mi-am facut programare si astazi am si fost la pensat. Mai are de lucru la ele fiindca le-am cam ciopartit si subtiat aiurea in lunile astea, dar indubitabil arata muuult mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Klato,
Mai da si tu detalii..e atat de buna pe cat se spune?? Caci eu vreau sa le schimb forma radical..le las sa creasaca (oh!Doamne!) si sa ma duc cu poza/mostra dupa mine..crezi ca-mi face ce vreau??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klato spune:

quote:
Originally posted by mama_lui_alex

Klato,
Mai da si tu detalii..e atat de buna pe cat se spune?? Caci eu vreau sa le schimb forma radical..le las sa creasaca (oh!Doamne!) si sa ma duc cu poza/mostra dupa mine..crezi ca-mi face ce vreau??

mama_lui_alex, eu as zice ca se pricepe. N-am incercat foarte multe cosmeticiene, dar din cate am incercat, Elis pare cea mai buna. Sprancenele mele sunt ciudatele, intr-o parte rare, in alta parte stufoase si ce-i mai rau, firele de par cresc in toate directiile. La mine lucreaza mai mult din foarfece decat din penseta, dar rezultatul e foarte bun.

Ca minusuri:
- pretul mare
- am impresia ca ea stie sa "faca" doar cateva modele de sprancene, toate axate pe stilul "hollywood-ian", usor arcuite. Daca te uiti pe o carte de vizita de la salonul ei, exact sprancenele care apar in imaginea de pe cartea de vizita mi le-a facut si mie. E drept, arata bine si imi sta bine. Poate nu e chiar un minus asta...

Altceva nu stiu ce sa mai zic. Merita sa faci o incercare daca poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Pana la urma ati aflat cum e cu permanentul la gene?????

Mergi la inceput