forma sprancene

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Oare ce inseamna "permanent gene" ca am vazul in salonul lu'madame Elis (700.000 lei??!!).

Oricum si 300.000 daca costa...nu m-as putea duce caci nu prea ar avea ce face...Dar m-am hotarat - stau cumintica vreo 2 luni (sau cat rezist)...caci nu se mai poate asa..deja sunt mult prea subtiri si una-i parca mai sus....Credeti ca daca le rad - cu lama (na..si eu..cu ideile mele..) cresc mai repede si mai dese?..Pe langa usturoi si ricin...??!!..Oricum cred ca n-ar fi nici o diferenta daca le-as rade si le-as face vreo saptamana cu creionul - nimeni n-ar baga de seama:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

mama_lui_alex nu te apuca sa razi!Mare greseala , poate acum nu dau semne ca apar , dar toate astea la un loc tot o sa duca la cresterea lor.Nu aici e problema , ci faptul ca o sa creasca prea lungi si va trebui mereu sa le scurtezi.Iti spun din experienta mea si a altora.Asa ca nu te aventura , mai ai si tu putina rabdare.

Mergi la inceput

cristi22na..mergeai la un moment dat la Essenza...ce s-a intamplat...nu mai e tipa aceea la acest club??? Te-ai mutat tu din zona???

Ar fi mai rezonabil pt. mine ca distanta..decat pana in Militari..PLSSSS...

Mergi la inceput

Hai mai..Denisa..cica.."mai ai si tu putina rabdare"...nu m-am "jumulit" de o saptamana juma si arat ca naiba....Imi cumpar ochelari de soare (care sa depaseasca linia sprancenelor) si nu-i mai dau jos sub nici o forma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Fetelor,m-ati distrat de minune cu subiectul asta, sunteti asa comice!
Si eu fac parte din clubul nemultumitelor de sprincenele sale: nu sunt f dese, insa problema pincipala e ca nu sunt lungi (adica, ca suprafata, nu ca lungime a firelor). Pb e inspre interiorul ochiului unde am citeva firisoare doar,uneori mai fac cu creionul sa para altfel.
Intrebarea mea este: daca dau cu usturoi sau /si ricin poa' sa creasca alte firicele din paminti si iarba verde? Sau creste doar acolo unde a fost o data ceva?
Si mai scrieti, ca scrieti bine!
P.S. Cind venea sora mea pe la mine in vacante ii puneam penseta in mina si imi dadea o forma asa frumoasa, le are, desi nu e in domeniu ca sa zic asa. Si eu cit mai rideam de ea in liceu ca prima data cind s-a pensat calcula ea acolo niste unghiuri cu nu stiu ce formule....dar Anastasia Soare tot ca pe o problema "tehnica" priveste pensatul si a studiat mult (fizionomii, etc)

Tatiana siMariuca (02.08.2006)http://community.webshots.com/user/taty2006?action=publicAlbums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

miria-cristina,

hai ca-ai fost simpatica foc cu faza asta :"Catelul de usturoi se foloseste taiat pe lungime timp de 1 luna. Si se vad rezultate, parol!....sa inteleg ca-mi cresc si sanii in acelasi timp cu spancenele???....ca dupa ce-am nascut daca mai si cresc o sa-mi ajunga pana la brau....

Acum...revin la spancene...daca tot se vorbeste pe peste tot de Anastasia Soare am incerc sa merg si eu la ea...sa vedem ce zice si ce face...Se pare ca prima sedinta costa 75$ apoi restul sedintelor 60$...Se pare ca trebuie sa astpt cam 6 luni sa ajung la ea asa ca voi avea timp sa-mi pun banu la ciorap si pana atunci ma frec bine in fiecare seara cu usturoi..

Andreea

I am a dreamer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

mama lui alex, mama de unde ti-a venit ideea cu rasul???...stai linistita si lasa-le sa creasca ...mai bine iti iei ochelari de soare cu rame largi decat sa faci prostia sa le razi. Ce-ti pasa tie ce zice lumea, ia sa vezi ce frumuseti de sparancene vei avea in cateva luni...

I am a dreamer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Taty sa stii ca de usturoi sa dai pe sprancene n-am folosit , decat doar pentru stoparea caderii parului.Il tai in doua si te dai cu partea zemoasa.Firele cresc chiar si acolo unde nu erau.Cu uleiul de ricin cunosc persoane carora le cazusera de tot sprancenele si asta le-a ajutat sa creasca din nou.Imoprtant e sa te opresti la timp , altfel o sa ai de lucru cu forfecuta mereu.Usturoiul are un miros persistent , stiu cand il foloseam pentru par , cred ca as fi stresata sa nu cumva sa miros a usturoi in prezenta altora tocmai pe sprancene.
Pentru gene ca sa grabiti cresterea lor le puteti scurta putin cu forfecuta, o sa fie mai lungiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Denisa, multam de pont, sa stii ca ma apuc de taiat la usturoi!!! Ca si asa stau cu bebe acasa...nu ma miroase decit ea si sotul.
Va scriu rezultatele cind or fi ele

Tatiana siMariuca (02.08.2006)http://community.webshots.com/user/taty2006?action=publicAlbums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klato spune:

quote:
Originally posted by Taty

Denisa, multam de pont, sa stii ca ma apuc de taiat la usturoi!!! Ca si asa stau cu bebe acasa...nu ma miroase decit ea si sotul.
Va scriu rezultatele cind or fi ele

Taty, ai grija cu usturoiul .
Eu mi-am facut o combinatie din asta "mortala" pentru par, cu miere, usturoi si ulei de ricin. Mi-am pus o casca pe cap dar la un moment dat a inceput sa se prelinga pe gat. Sotul meu a crezut ca e doar miere si inainte sa apuc sa-l opresc, a tras o limbutza pe dara de miere cu usturoi. In secunda urmatoare era la baie ... cica gust mai oribil decat asta nu exista .

Mergi la inceput