forma sprancene

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Aaaa, si mai foloseam un catel de usturoi taiat pe lungime pe care il frecam sanatos de sprancene.

Poate o sa radeti, dar efecte vizibile au fost.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

miria_cristina tu ai folosit Foltene si crema pentru par nu pentru a face sa-ti creasca sprancenele nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Miria_Cristina cand te dadeai cu catelul de usturoi si cat stateai? Ca nici seara nu-mi prea vine sa ma dau si sa-l pun pe saracul sotisor sa doarma in mirosul ala.
As putea sa ma dau cu usturoi, apoi sa clatesc imediat (dupa vreo 5 minute de fapt)si apoi sa ma dau cu ulei de ricin? Pe ala oricum il las toata noaptea pe sprancene.
Si ai zis ca da "roade bogate" catelul de usturoi, dar imi poti spune cat timp te-ai dat cu el?
Incerc sa ma abtin pana la inceputul lui februarie..dar tareeeeeeeeeeeeee mi-e greu.
Va pupic dulce

http://photos.yahoo.com/ph/oprea_kata/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alondra25.2006 spune:

Sunt si eu curioasa cum e cu usturoiul ala,ca ma tenteaza ideea,la sprancenele mele una da una ba ,mi-ar cam trebui.

rabdare,si sprancene cat mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Initial creeata de R.Cata

Buna fetelor,
Nu stiu daca mai e pe undeva subiect despre asta, dar vreau sa va intreb ceva: cum ati facut sa treceti peste perioada in care a trebuit sa va lasati sprancenele sa creasca ca sa va dea cosmeticiana o noua forma? Eu mi le pensam intr-un anume fel (la salon, nu acasa) dar de vreo 2 luni am schimbat salonul unde ma duc la cosmetica. Si tipa de acolo mi-a zis sa le las sa creasca ca sa-mi dea alta forma sprancenelor, ca asta nu e buna (nu sunt sprancenele la fel). Le am groase si negre si deja se cunoaste foarte urat ca nu sunt pensata. Parca imi fac si o privire mai intunecata. Si mai trebuie sa mai stau vreo 2-3 saptamani cred (sper ca nu mai mult), dar nu mai suporttttttttttttt. . Am inceput sa ma uit pe strada la femei la sprancenele lor, doar-doar oi zari pe una cu sprancene mai urate

http://photos.yahoo.com/ph/oprea_kata/my_photos

Pana cresc sprancenele poti sa ti le acoperi cu un breton mai lung. Gen frantuzesc, mai franjurat si atunci nu se mai vad asa urate sprancenele.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Si aveti grija sa nu va smulgeti sprancenele cu ceara, pt. ca in timp nu mai creste firul de par. Si ami ales daca aveti o cosmeticiana mai putin priceputa care intra si unde nu trebuie , riscati sa ramaneti fara sprancene.
Cea mai buna metoda tot pensatul e.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Hai, ca raspund cu intarziere, dar raspuns.

Catelul de usturoi se foloseste taiat pe lungime timp de 1 luna. Si se vad rezultate, parol!
Eu il foloseam seara pentru ca puteam sa-l las peste noapte (pe atunci), dar cand nu se putea il lasam macar o ora dupa ce-l frecasem sanatos. Cand nu puteam sta cu chestia pe sprancene, foloseam doar uleiul de ricin. Uneori, in loc de catel de usturoi foloseam Tinctura.

Foltene l-am folosit pentru par, dar mi se indesisera si spancenele, iar unghiile erau mai tari.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaeliza spune:

in situatia asta sunt si eu acum.Am deja trei saptamani de cand nu am fost la salon.Sunt nevoita sa stau asa pt ca sunt prea subtiri si le vreau putin mai groase sa fie si mai arcuite.Dar deja nu mai suport sunt atat de stufoase si nu mai au nici o forma.Nici nu-mi vine sa mai ies din casa.trebuie sa mai stau o saptamana si am scapat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Fetelor am si o intrebare: unde gasesc o cosmeticiana buna, de incredere, care se pricepe la dat forme sprancenelor? ca la, anastasia soare nu cred ca am vreo sansa.
Am fost pensata o singura data de o cosmeticiana care m-a dezamagit, pt. ca eu am sprancene subtiri si pe de-asupra inegale, adica una e putin mai sus fata de cealalta, si as vrea sa fie pensate mai uniform.
In rest m-am facut singura, dar tot se vede diferenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Miria, cu ce te-a ajutat Foltene la par?Am si eu probleme cu parul si vroiam sa stiu la ce e bun.

Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)

Mergi la inceput