forma sprancene
Raspunsuri - Pagina 3
Darria spune:
R.Cata: ce miros are? e puternic?
Nu am folosit niciodata si nu stiu cum miroase.
Bafta ![]()
miria_cristina spune:
Hai, ma, uleiul de ricin nu are miros.
Si nici nu iti infoaie sprancenele peste noapte. Trebuie sa te ungi mult si bine ca sa vezi o oarecare schimbare.
Stiu ca in liceul il foloseam cu sarg, iar pentru gene il puneam intr-un tub de rimel gol si ma dadeam la greu.
Am renuntat, insa, de mult.![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
R.Cata spune:
Neata fetele,
Uleiul de ricin nu are nici un miros. Si o sa continui sa-mi dau cu el macar pana termin sticluta pe care am cumparat-o.
Si mi-am mai luat niste polen si laptisor de matca sa-mi fac un tratament pentru miopie. Trebuie insa sa-mi mai iau si miere. Sunt tare curioasa sa vad daca functioneaza.
va pupic
http://photos.yahoo.com/ph/oprea_kata/my_photos
Darria spune:
Multumesc pt. raspuns fetelor 
Da, e amuzanta intrebarea mea dar cand ai un pici mic sufli si-n iaurt
Nu as vrea sa o intoxic.
Cristina: si spui ca tb. folosit mult si bine....... of, of, mai, mai
ce-si face omul cu propia manuta ........ durere de cap se numeste, in cazul meu.
NinaR spune:
Eu am sprancenele in "reparatii" de peste un an. Merg la cosmeticiana, incearca ea sa imi dea o forma dar cand apare cate un fir pe langa forma ma bag si eu in seama cu penseta. Nu stiu daca voi reusi in aceasta viata sa am sprancene simetrice.![]()
Nina
bolgiumiki spune:
Atentie la uleiul de ricin ca imi amintesc ca am citit in prospect ca ar fi toxic.Nu imi mai amintesc ce anume se poate intampla ,dar cine il foloseste mai bine citeste prospectul inainte.
Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)
NinaR spune:
quote:
Originally posted by bolgiumiki
Atentie la uleiul de ricin ca imi amintesc ca am citit in prospect ca ar fi toxic.Nu imi mai amintesc ce anume se poate intampla ,dar cine il foloseste mai bine citeste prospectul inainte.
Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)
Poate devine toxic ingerat in cantitati mari, dar folosit extern nu cred ca exista pericol.
Nina
copilutzu spune:
Uleiul de ricin este indicat si in tratarea constipatiei ...deci toxic nu este sigur!!!!
V A

copilutz'-> Mama diminutivelor
denisabia spune:
N-am avut rabdare sa folosesc uleiul de ricin prea mult , insa rezultate da.E recomandat sa te dai seara cu o periuta sa poata actiona pana dimineata.Nu folositi excesiv ca o sa creasca prea mare firul si numai scapati.
Eu am o boala sa am genele lungi si acum sunt , dar mi-au mai cazut si numai sunt asa dese.Asa ca folosesc de la Oriflame , e singurul produs care-l iau constant de la ei , rimel de intretinere.Ma dau si de 2 ori pe zi , imi place ca le intareste , cresc si le alungeste cu ajutorul periutei.Cred ca folosind rimel mereu (eu ocazional), ar trebui sa ne ingrijim sa le si pastram.
miria_cristina spune:
Eu am folosit destul de mult uleiul de ricin ca vroiam sa ma vad bella
, dar am descoperit creme si tratamente mai eficiente si am cam renuntat la astea naturiste si de lunga durata pentru ca eram nerabdatoare sa vad rezultate.
Am folosit Foltene si niste creme pe baza de Pantotenat de Ca facute la farmacie si mi se indesisera mai mult decat cu uleiul de ricin pe care il dadeam in fiecare zi plina de speranta.

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."