forma sprancene
Buna fetelor,
Nu stiu daca mai e pe undeva subiect despre asta, dar vreau sa va intreb ceva: cum ati facut sa treceti peste perioada in care a trebuit sa va lasati sprancenele sa creasca ca sa va dea cosmeticiana o noua forma? Eu mi le pensam intr-un anume fel (la salon, nu acasa) dar de vreo 2 luni am schimbat salonul unde ma duc la cosmetica. Si tipa de acolo mi-a zis sa le las sa creasca ca sa-mi dea alta forma sprancenelor, ca asta nu e buna (nu sunt sprancenele la fel). Le am groase si negre
si deja se cunoaste foarte urat
ca nu sunt pensata. Parca imi fac si o privire mai intunecata. Si mai trebuie sa mai stau vreo 2-3 saptamani cred (sper ca nu mai mult), dar nu mai suporttttttttttttt. 
. Am inceput sa ma uit pe strada la femei la sprancenele lor, doar-doar oi zari pe una cu sprancene mai urate 
http://photos.yahoo.com/ph/oprea_kata/my_photos
Raspunsuri
acina spune:
Aaaa daa cunosc problema .Aratam ca mama padurii dar am trecut eu si peste asta.![]()
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
canne-marie spune:

hai ca esti tare haioasa, chiar mi-a placut.Ce sa zic, daca cosmeticiana nu poate sa-ti refaca sprancenele din forma respectiva , asta e , ai intrebat-o? Si daca nu poate ,nu le mai baga si tu in seama lasa-le asa , sa stii ca sunt multe fete nepensate am vazut si eu ,ca merg cu metroul zilnic si vezi o groaza de femei, daca ai ocazia sa mergi cu el, sa te uiti.Trece cu vederea, asta e parerea mea, si nu le lasa sa creasca stuf
,doar sa-ti dea un pic cam cat sa apuce cu penseta de ele, hai succes si mai vb.
te 
annes
Darria spune:
Nu stiu daca te linisteste dar iti pot tine companie, virtual ![]()
In aceeasi situatie sunt acum si eu, tb. sa le las sa creasca fiindca am avut "inspiratie" de moment si am vrut sa le dau alta forma(nu stiu sa dau forma, tot la salon apelez, doar simplu pensat pot). Ma enerveza ca nu stiu sa dau forma si am spus ca pot fi in stare siii.....am fost ![]()
Problema e ca nu-mi mai cresc(o linie, la ambele sprancene) asa ca e mai grava situatia si nu stiu ce pot face.
Imi e greu, de fiecare data cand ma uit in oglinda imi vine sa iau penseta(momentan am ascuns-o) si sa "operez" 
canuta-om-sucit spune:
Cunosc sentimentul. La mine se repeta cam o data la 3 luni. Nu ma pot abtine si bag si eu penseta in ele.
Si arat de parca sunt taite cu 
Aura si samburelu' Dimitrie
tati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
R.Cata spune:
Chiar ma mai linisteste, Darria. Pai cred ca de-asta trebuie sa mai stau si eu atata timp nepensata, ca sunt cateva locusoare pe unde parca nu vrea sa mai rasara nici un firicel.
Canuta-om-sucit asa des?????????? Pai asta inseamna ca stai cu ele pensate frumos doar o luna (maxim). Si poate tu nu stai mult dupa fire, sa creasca cat mai dese si mai stufoase
.
Oricum nu mai mai ating de ele niciodata.
O sa va tin la curent cand sunt gata si pot iesi in lume cu capul sus
.
o zi usoara
Darria spune:
Daca nu-ti mai cresc poti sa incerci cu ulei de richin(de 2 ori/zi daca poti) sau cu lotiunea regeneranta de la gerovital(dar asta miroase a petrol
). Eu nu le pot folosi datorita mirosului, fiindca am bumbuslic mic, asa ca tb. sa gasesc alta solutie.
teo1970 spune:
Anastasia Soare a spus ca sprincenele se refac aproape in totalitate in aprox. 6 luni, deci cam atita ar trebui sa stai ca sa creasca tot ce se poate ...
nushulica spune:
da si eu mi le-am nenorocit singura acasa![]()
si acum stau sa-mi creasca ...problema e ca eu le-am pensat vreo 2ani si acu nu prea mai cresc
darria zici ca uleiul de ricin e bun?ai folosit tu vreodata sau doar ai auzit>?
INGRID
R.Cata spune:
6 luni??????????????????
Una a trecut, five to go. Pai o sa umblu cu o basma care sa-mi acopere sprancenele. Chiar ma bucur ca mai sunt si alte fete in situatia mea.
Uleiul de ricin face minuni peste noapte? Sau e doar psihologica chestia asta?
cred ca o sa-mi fac o poza acum, una peste vreo 2-3 sapt si alta dupa ce voi deveni frumoasa. Si de cate ori vreau sa-mi mai bag labutele in sprancene o sa ma uit intai la pozele "ASA NU!!!!"