Mamici de martie-aprilie 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 31
ghibuadina spune:
iar eu,
LALA 12- anestezia generala e de 15 ori mai periculoasa decat rahi.O sa va trimit ceva ce am de la un anestezist care descrie ce si cum.Si in plus nu prea mai e indicata sa se practice din cate am inteles.Cezariana nu e o operatie care sa necesite anestezie generala.
Dar ce s-a intamplat la tine, de n-a prins?Din cate stiu nu am scolioza sau coloana deformata, cu ce ma mai confruntam eu din cd in cd erau durei aici sus la gat, unde incepi umerii, nu stiu cum sa explic.Insa ce alte cauze ar fi ca sa nu prinda?Un anestezist prost?adica nepriceput.
Eu nasc la Medgidia cu Dc Balasa.Merg de mult tp la el la cabinet si sunt ff multumita.IAr maternitatea arata mult mai bine decat cea din Cta .SUnt alte conditii...
Cu Lutescu(ea), a nascut prietena mea in dec.A fost multumita, insa nu prea e adepta cezarienei si prietena mea vroia cezariana.Noroc ca i-a facut pana ala urma...
Sa-mi povrsteti, te rog, ce pbl ai avut tu?De ce n-a prins?
Multam tare pt raspuns!!!Te pup!!!
adina
31
RaisaFudulu spune:
Kmi78 smile [dual
...trebuie sa fii o fericita ca o sa fii printre primele mamicute care o sa-ti tina puiul in brate.....mai ai putin si te intalnesti cu minunea.....pupici si profita cat poti de timpul asta sa te odihnesti ca dupa aceeaa.......
Diana
29+ 
vcarmen spune:
salut
-lor 
am venit si eu la raport astazi . nu am retinut cine a pus problema, dar si eu sunt profa de bio. mi-a venit sa rid cind am vazut ca suntem atitea . sincer sa va spun nici mie nu mai imi place in invatamint si mai ales nu in cel de stat. salarii mici , colegi destul de ciudati, elevi uneori oraznici ,desi in fiecare an am gasit o clasa la care imi facea placere sa ma duc. Dar cel ma rau m-a enerveaza expresia " sa fac X ca este tanara " venita din partea unui coleg care este aproape de pensie. niciodata nu se pune problema ca faci tu(lectiii deschise ,consfatuiri, organizari de olimpiade, sesiune de referate)pt ca esti capabila si mai la curent cu tehnologia moderna. Nu stiu la voi cu a fost dar eu m-am lovit de f multi colegi care sunt............ nu zic sunt si unii care te impresioneza prin cunostinte, dar exista si multii din cealalata categorie.
SI EU sunt in sesiune ,iar ieri am avut primul examen. din pacate
sunt la ID si sesiunea se intinde f mult si nu reusesc sa le dau pe cele de dupa nastere . iar anul asta sunt ultimul an. sper sa ma descurc. mai ales ca am intrat in prenetal sa-mi termin lucrarea.
DESPRE MANCARIMI tot ce pot sa va spun este ca sunt prezente , dar le vin de hac cu crema (Sanosan mami). pe care o aplic in general dupa ce fac baie cu apa un pic mai calduta. mari probleme am cu picioarele seara . mai in ficare seara simpt o trensiune mai ales in gambe si talpi de nu pot sa stau locului. ma invart ca un tititrez la inceput treceau si astea cu un dus dar acum nu .. si nu siu ce sa mai fac. daca are cineva o solutie .............
Deseara ma duc la control si miine o sa pot sa va spun mai multe despre bebe.
am si eu o intrebare mai este cineva care naste in elias si stie ceva despre spitalul asta . ca eu nu prea stiu nimic . in general am fost la cabinetul doctorului. poate ma pune si pe mine in tema cineva cum este pe acolo. (curat/mai putin curat, asis de treba/ sau nu, cite gravi sunt in salon?)
azi m-am intins ca niciodata.
va pupic si mai revin.
carmen76
lala12 spune:
Nu stiu sigur care e problema de nu mi-a prins rahia dar eu cred ca mi se trage de la prima sarcina cand in sapt 25(cam asa)am avut un acident iar cei de pe ambulanta m-au mai scapat si dupa targa cu spatele pe o bordura.Asa mi-au povestit cei ce erau de fata .Cand M-am trezit eu la 1 sapt jumate nu mai aveam bebe,si mi se facuse o cezariana,o tomografie si 2 punctii in coloana.Nici nu mai vreau sa-mi amintesc macar.
.
33+
(Aida)
(Laura 3 1\2 ani)
lala12 spune:
D-lor prof. nu bagati in seama greselile .Promit ca nu" m-ai fac"!
.
33+
(Aida)
(Laura 3 1\2 ani)