Mamici de martie-aprilie 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 30
Claudi@ spune:
Salut fetele.
Am revenit, in sfarsit am rezolvat pb cu netul si telefonul, simteam ca o iau razna fara ele.
La mine noutati, nu prea bune, bebe meu e cam slabutz sau ingust nu stiu cum as putea traduce (smal= ingust). Am intrebat ce inseamna asta si au zis ca e ok dar ar fi putut fi mai bine si ca totul e din cauza arterei care duce la uter. Ei zic sa nu-mi fac griji, ca e e in ordine dar bine ca au descoperit din timp si ne pot tine sub observatie. Eu nu stiu cum pot doctorii crede ca o viitoare mamica nu-si face griji cand aude asa ceva.
Acum merg la 2 sapt la control, cateodata si mai des, sper pana la urma sa fie totul bine.
tre sa fug sa fac mancarica si intru mai tarziu sa mai pove.
30+
cria_bv spune:
Bune burticute,
Azi noapte nu prea am dormit, m-am foit de pe o parte pe alta, am mers la baie de vreo cinci ori si acum dorm pe mine la munca.
Pe deasupra ma doare si stomacu de vreo doua zile.
Bebe e foarte activ in ultima vreme, am filmat si burtica cum se misca.
Crema antivergeturi eu folosesc de la Mustela,e cam scumpa da eu am luat-o la Baby Expo la juma de pret si acum imi pare rau ca nu am luat 2. Zilele trecute mi-am luat si ulei de migdale care am auzit ca e foarte bun contra vergeturilor.
Bafta multa la fetele cu examene.
Karra am intrat aseara pe link-ul dat de tine. Pt mine a fost folositor.
Va 
Cria
27+ cu 
roxanici spune:
Adina, eco 3D, 4D nu aduce nimic nou din punct de vedere al observarii organelor; in schimb este spectaculoasa ptr mami & tati care pot sa isi faca o idee despre cum arata copilasul lor.
Color nu e, de vreme ce tot 2 culori sunt, in loc de alb negru vezi maorniu-negru, culorile (rosu & albastru apar la eco doppler sau daca te uiti la un meci cu steaua
).In concluzie daca vrei sa vezi o mutritza de bebe, poti sa o faci. Daca vrei doar sa te asiguri ca bebe e normal conformat faci o eco morfologica 2D si atat.
Crema antivergeturi io am de la chicco.
Rahi-anestezie, bineinteles ca mai poate gresi omul un mm doi acolo dar daca pleci cu ganduri de astea cred ca nu e foarte incurajator.
Daca citesti la mamicile de ian-feb poti sa vezi in povestea nasterii lui Roandre, patzanii cu anestezia.
ElenaGiulia, fffff simpatici papuceii dar cam cat costa o pereche?
Karra, multumim ptr link.....io curioasa din fire....m-am uitat![]()
Noutati nu am, bebe la locul lui, jucaus, cuminte noaptea....cred ca l-am surprins si sughitand (desi nu sunt sigura), analizele de trim 3 au iesit ok...ce sa mai...sunt in regula.
si o saptamana buna, cu bafta la examene ptr cele in sesiune, si multa odihna si rabdare ptr cele tintuite la pat.
Ah, zilele astea ma gandeam... oare cine o sa fie prima dintre noi care o sa tina pe bb in brate? Oare eu la ce capitol/pagina o sa va anunt? o sa apuc sa va trimit sms din sala de travaliu? o sa observati ca am disparut?
roxana
32+
dianiana spune:
bune fetelor,
sunt mai bine dupa cerclaj, maine fac o saptamana si ma simt ok;
stau mai mult in casa, in pat dar saptamana asta o sa ies sa fac niste analize si vineri merg si eu la coafor
mai mai!!!
sunt asa de nerabdatoare!!!
vreau sa va intreb, stiti voi la ce maternitate se fac cursuri prenatale? HAI LA CURSURI PRENATALE! voi nu vreti?
dianiana
28+ 
http://community.webshots.com/user/dianiana
ElenaGiulia spune:
Raisa mersi ca m-ai anuntat acum pozele sant publice,Roxanici nu sant asa de scumpi cei gri cu rosu au fost 17$ cei albastri 20$ si cei negrii 25$.
wolf elena
lala12 spune:
Buna fetelor.
Vad ca voi chiar aveti o gramada de probleme mai mici sau mai mari.eu sunt ok poate ca din cauza faptului ca am intrat in prenatal de la 1 ian.si sunt linistita nu fac mult efort.
Ma asteptam sa fie mai greu sarcina asta caci am 2 cezariene si uterul e cam firav ,iar sarcina trecuta a fost foarte greu de dus,dar nu totul e ok.
Eu ptr mancarimi folosesc ulei de bebe si e foarte bun.
.
33+
(Aida)
(Laura 3 1\2 ani)
kmi78 spune:
ROXANA , prezent!! am fodst putin ocupata sapt asta de aceea nu prea am dat semne: cu zugravitul, acum e gata VERDELE, cu schombatul caloriferelor adica pus termostate pt ca era prea cald, apoi eri la botez la nepotica, si uite asa...
azi vreau sa va zic ca am o leneeee, de nu stiu de mine, combinata cu o burta grea, parca ma dor muschii, n-or mai putea sustine greutatea burtii??
treaba as avea, plus mancare de facut, e gol frigiderul dar nu am dispozitie; cand ma gandesc ca mai am cateva zile si intru in luna 9!!! .... am o senzatie de frica sa nu ma ia mai repede, ii tot zic la al meu sot ca de acum incolo totul e posibil mai pot fi 4 sapt sau 2 , sau.....
de asemenea ma manca curiozitatea sa -mi vad bebutza.... sa o tin in brate, m-am apucat sa-i spal hainele si sa le calc
sunt si suparici pt ca,caruciorul care ne-ar placea , de la chicco, am crezut ca il gasim in germania mai ieftin sau vreo oferta dar de unde ca e chiar mai scump, asa ca nu avem incotro tre sa-l luam de aici cu cat e....
cam astea la noi.... cu alte cuvinte o stare tare naspa.... DATI-MI UN SUT SA-MI REVIN!!!
35+5
lala12 spune:
ghibuadina eu te sfatuiesc sa faci anestezie generala caci daca nu iti prinde rahia o sa ai dureri de cap cam o luna doua.nici nu poti sa te ridici din pat si bebe plange si tu.....
Eu am patit-o si e groaznic(mi-a facut rahia a vazut ca nu a prins si mi-a facut apoi generala).
Daca ai mai facut o rahie la o alta operatie si stii ca iti prinde e ok.Daca ai scolioza sau coloana putin deformata ai multe sanse sa nu prinda.
Discuta si cu dr. si apoi ia o hotarare.
Cu cine nasti caci eu sunt tot din ct si nasc cu dr.Lutescu(ea)
.
33+
(Aida)
(Laura 3 1\2 ani)
ghibuadina spune:
fetelor, am intrat un pic pe link-ul Karrei, despre nasteri.
Vai m-au infiorat anumite imagini!!!!Pentru mine cred ca trebuie sa se inventeze alt tip de nastere!!!!Arata tot cu lux de amanunte, ce sa mai spun ca am vazut si nasteri la capitolul Home births!!
Pe bune ca sa nasc acasa, n-as fi in stare, dar cred ca si sotul meu, ar cadea din picioare dc ar fi pus sa nasca sai el cu mine!!!
Hai ca v-am stressat destul , nu vreau sa va descurajez, mai eles pe cele barbatoase

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
adina
31