Mamici de martie-aprilie 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 29
gore78 spune:
Buna fetelor,
Am intrat sa va salutam si noi, cu toate ca sapt asta v`am mai citit printre randuri, noi suntem bine, azi am avut primul examen din sesiune si a fost destul de bine. In rest suntem ok, mai protestam, dar asta e, mergem mai departe.
Fetelor, legat de mancarime, eu stiu ca nu e bine sa te scarpini si tb. sa dam cu mai multa crema, de preferat mai grasa. Si eu mai am mancarimi, dar mai rar.
Mada_roz vroiam sa`ti spun ca patutul e supeer frumos si de bun gust, seamana f. mult cu al nostru, doar ca noi avem o lenjerie care nu are laterale asa mari, e doar la cap si jumate din laterale. M`ar interesa de unde le`ati luat ce si cum, pt. este ceea ce vreau si eu la patut. 
Felicitari fetelor care au amenajat deja camerele bb-ilor
noi inca n`am ajuns acolo, sa terminam cu examenele, zugravitu` si apoi aranjam camera.
Pupic la fete si o super-saptamana
cris 29 
paxela spune:
neata burtici
desi e tarziu , vad ca tot eu sunt matinala:D, pai de avantajele unui bb deja exitent, care trebuie trimis la cresa![]()
acum sunt in cautare de bona, caci dupa ce voi naste nu il voi mai putea duce, ca la cate raceli si minuni ia de acolo.... imi e frica
Alexa
32+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
RaisaFudulu spune:
Hop si noi la raport
neata burtici
Gore78 (Cris) felicitari pentru examen si multa bafta in continuare in sesiune, bafta si celorlalte gravidute care sunt in sesiune sau au examene de dat

Noi suntem ok, dupa o noapte destul de linistita....nu avem noutati
Pupici si va asteptam la raport
Diana
29+ 
laura_oana spune:
neatza fetele....
la raport si noi,
noutati nu prea avem...., bb e vioi mi-a dat de stire ca pe partea dreapta nu am ce sa caut( a se citi dormi)asa ca in curand voi dormi in fund cred, pt ca pe stanga amortesc , pe spate ma doare coloana( deeee are 2 kile si ma apasa), si pe dreapta nu ma lasa ...cum ma pun pe dreapta cum ma loveste ( zdravan ca sar in sus, parca ar avea cutit la el si m-ar impunge)
, greturi mai am din cand in cand dar nu vomit, as manca numai fructe si in special de sambata ma apucat din nou doru de pepsi, cola si alte dracovenii din astea, ca azi de dimineata cum am ajuns la servici am si luat o sticla de pepsi( m-am abtinut de sambata
) numai rezistam!!!
Mancarimi: avem din plin pe burtika sus sub sani si pe sani( inclusiv m-am iritat)

. e nasolala treaba numai suport ma scarpin de parca as avea raie.trece cu apa rece sau crema vorba lu tzuna.
Saltea: am cumparat si noi Relaxa, (patutul e din lemn , l-am primit )
eu sunt incatata , nu conteaza ca nu e de iarba sau cocos.
mai vroiam sa zic ceva.........
asa ....sambata ma apucat facutu` de curatenie( sa aranjez "cuibu`"
)spalat vreo 4 ture de masina, si facut de mancare vreo 3 feluri, asa ca seara am picat lata si ieri am stat toata ziua in pat , dormitam sau leneveam , oricum mi-a prin super bine odihna de ieri
.
prenatal: eu am DPN pe 22.03.2007, asa ca la lucru voi veni pana la 01.03.2007.
cantarul arata la fel 3 kile in plus in 8 luni!!! din care 2 kile are fiumiu!!!!
daca dr. a zis ca e ok sa nu imi fac griji ASA O SA FAC.( desi eu am impresia ca pt mine sarcina ar fi ca o cura de slabire!!!
0 asa sa tot faci la copii.sotu a zis: " nu te bucura inca , ca mai ai pana nasti sa nu pui acuma kile pe tine cat nu ai pus toata srcina!!!" e si asta adevarat....
nici nu am fost vreo slaba( ca sa zic asa) cand am ramas insarcinata( 79 kile nu sunt de ici colo)
, dar....e foarte interesanta chestia...dupa ce nasc voi ramane cu mai putine kile decat am avut atunci cand am ramas inasrcinata!??
oricum sanatosi sa fim si bb si eu..
hai ca m-am intins, sper ca cititi ce scriu si eu, sa nu scriu degeaba![]()
va pup si fetele care aveti cafeaaaaaauuuaaaaa caldaaaaaa vreau si eu cu putin laptic 

32+ cu bb eduard darius
ElenaGiulia spune:
Buna burtici!!!
Cu a fost safarsitul saptamanii v-ati odihnit?
Noi mai rau ne-am obosit am fost la plimbarica si am gasit la un magazin Nike niste adidasi atat de dragalasi de nu am rezistat si am cumparat deja 3 perechi
am pus poze cu ei daca vreti si aveti timp intrati sa-i vedeti si daca va plac cine stie va aruncam si voua cate o pereche de aici din celalalt colt al lumii
.
.
Dupa atata mers pe jos si colindat o gramada de magazine ,fetelor mi se facuse o foame de lup si unde eream noi in acel complex de magazine aveau o gramada de restaurante cu mancare specific japoneza si eu nu prea ma inteleg bine cu mancarea lor si am cautat mai bine de jumatate de ora sa gasim ceva pe gustul nostru.Intr-un final am gasit un restaurant italian si am intrat sa mancam o pizza
,au astia aici o salata facuta dintr-o radacina (nu avem nimic asemanator in Rom) rasaa morcov seminte de gergelin si maioneza.Fetelor e asa de buna ca am mancat doua farfuri si o pizza de se uitau chelnarul la mine ca la masini straine
.
Aseara am ajuns acasa franta de oboseala mi-am facut un dus si am cazut franta in pat dar ce credeti bebica al meu se credea
si m-a batut
cam o ora pana m-a luat somnul si nu am mai simtit nimic ca eream franta.Durerile de spate s-au accentuat semn ca se apropie timpul,starile de lesin nici ele nu prea ma lasa in pace si nici oboseala la
ajung deabia pe 3 febr.pana atunci ma mai chinui um pic ce sa fac,ai ca va las ca m-am intins prea mult,sper ca santeti toate bine si ati avut un sfarsit de saptamana fara peripetii.Va pupic pe burtici,ciao!!
29+2 zile
wolf elena
laura_oana spune:
mi-am adus aminte: nas infundat am si eu de la inceputul sarcinii, dar doar dimineata, pot sa dorm noaptea nu am probleme din cauza nasului, am alte probleme noaptea, intorsul de pe o parte pe alta( faza foarte dureroasa), setea, fuga la toaleta pt pipi
( fug cocosata ca pana ma indrept de spate fac pe mine
)nu pot spune fuga mai degraba un mers leganat ca de rata
cu auuuu-urile si offfff-urile de rigoare.
.
si ca sa fie tacamul complet aseara m-a luat o durere de ureche si dantura de imi venea sa inebunesc.acuma stau cu vata in ureche( lucru pe care il detest), parca nu sunt intreaga, nu aud cum trebuie.

cam atata am vrut sa mai zic , cred ![]()
32+ cu bb eduard darius
ralualexandrei spune:
Mama ce harnicutze sunteti!!!
Eu duminica am lenevit asa ca nu prea am ce povesti,astazi se duce sotul sa-mi ia rezultatele de la analize.
In legatura cu mancarimile eu le-am intuit cauza,hormonii,nu ma mananca tare pielea insa suficient sa fie neplacut.
Umflarea mainilor si a picioarelor e prezenta si la mine asa ca de saptamana trecuta nu mai am nici verigheta pe deget si nici inelul de logodna.Imi pare rau ca le-am scos insa nu am ce face.
la burtici
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
32+
album no1 album no2 albumul no3
RaisaFudulu spune:
ElenaGiulia am vazut adidasii superbi, dar vezi ca pozele nu sunt publice, trebuie sa te loghezi ca sa le vezi
Oricum superbi sa-i poarte sanatos
Diana
29+ 
ghibuadina spune:
buna burticute,
ARRISA eu predau romana, insa am facut principal engleza.Da, ma bucur ca ai renuntat la sistem.Eu sunt de 5 ani in invatamant, ca sa zic nu-mi displace atata tp cat ai si cu cine face carte.Dar, cum anul asta am preferat o detasare(intentionam sa raman insarcinata si am ales sa vin la un liceu care e la 3 min de casa), am dat peste elevi naspa, n-ai cu cine sa faci nimic, numai idioti.De-asta ma grabesc sa intru in prenatal!
Fetelor, spuneti-mi voi ce crema pt vergeturi folositi?E vreuna contraindicata?Eu auzisem ca orice e bun atata tp cat are vit Esi se intande fain.Important este sa hidratezi pielea sa nu se usuce si sa crape, nu?
Sambata am facut curatenie in dulapuri.Aveam o gramada de lucruri pe care nu le mai purtam de mult timp.Si i-am facut loc si bubulinei noastre pt hainutele ei.Eu nu am cumparat nimic pana acum(nu ca as fi superstitioasa, dar am considerat ca e prea devreme si ca sa fiu sincera nici nu am prea fost in bani), in schimb mama a luat o gramada de lucrusoare, abia astept sa le vad, nu se poate abtine si de fiecare data cd intra intr-un magazin de bebei, cumpara cate ceva.
Noi am zis sa cumparam patut(pe care ni-l fac socrii cadou), carucior avem si au mai ramas diverse, consumabile, creme, samponele, scutecele de unica folosinta pe care trebuie sa le am si pt bagajelul de spital
Nici noi nu am amenajat camera lui bebe.O sa stea cu noi o perioada, la cat de panicoasa sunt eu, n-as putea sa-l stiu in alta camera.Vreau sa fie lg mine sa-l aud, sa-l simt
Fetelor, poate ziceti ca sunt nebuna dar m-a apucat o teama cu privire la rahianestezia pt cezariana.Eu nu exclud varianta asta, am avut o leziune pe col si n-as vrea dupa si alte rupturi pe-acolo.De-asata prefer in 1 rand cezariana, cu care si medicul e de acord.Insa, va rog cine a mai nascut prin cezariana sa-mi povesteasca si mie care e faza cu anestezia rahie, unde se face mai concret,daca exista vreun pericol sa nu nimereasca anestezistul locul????![]()
face miscare, am observat ca si pe mine ma racaie cd stau in special pe dreapta, insa e finuta ce sa zic!!!!
Spuneti-mi care dintre voi ati facut 3 D sau 4D?in afara de faptul ca se vede mai clar, colorat ce aduce echografia asta in plus fata de una obisnuita.Si din cate stiu e destul de piperata ca pret, nu?
Eu am facut echo normale si o data una morfo, pt dezvoltarea bb, am considerat ca e imp sa-l stiu pe el sanatos si nu sa-l vad colorat.
Va pup!!Si astept raspuns!!!
adina
31
LuizaS spune:
Buna ziua 
N-am reusit sa intru deloc in week-end pentru ca al meu sot a avut de lucru si a stat tot timpul la calculator.
Ati fost harnicute la scris ....
Acum suntem la serviciu si am recuperat cu cititul dar m-a apucat un somn
....in ultimul timp nu stiu ce-i cu mine .... parca m-a muscat musca TETE
as dormi intr-una ...aaa si despre somn eu dorm si pe dreapta ca asa dormeam si inainte mai mult pe dreapta ...incerc sa ma controlez si ma mai intorc si pe stanga ... dar pe bebe nu il deranjeaza cand dorm pe dreapta ca altfel banuiesc ca mi-ar da de stire ....
Mancarimi am si eu ceva dar nu foarte rau.
Sambata am fost la nepotica mea care a facut un anisor si i-au rupt turta era o
de copii acolo si mai mari si mai mici de fapt fetite si un singur baietel de vreo doi anisori.....al doilea era al meu .... la mami in burtica.De fapt in familie sunt numai fetite se pare ca eu o sa sparg gasca cu
meu.
Bebica a fost cumintel in week-end chiar daca duminica am facut doua feluri de mancare si o prajitura ...Am obsevat ca programul lui bb de suturi e cam asa : o zi loveste zdravan si vreo doua se odihneste....de fapt misca dar mai finut....cred ca se odihneste si isi strange resurse pentru ziua de
.

aveti grija de voi si bebelusi
.....mi-am adus aminte ca n-am mai vazut-o pe aici pe absoluta...o fi bine?
30 + 6 cu 
maine facem fix 31 de saptamani