Mamici de martie-aprilie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor!
Noi am fost azi la control si sunt un pic suparici ,se pare ca baiatul meu nu vrea sa se intoarca ,dr a zis ca intra cu fundul in UE.Avem 3 kg iar DPN meu dupa masuratori este 21 februarie .Am facut si analizele si mi-a spus ca trombocitele sunt la limita ,mi-a dat FE si Ca +vit C.Peste 2 sapt merg sa vad daca s-a intors daca nu ma programeaza la cezariana.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Despre mincarimi:
si eu, si inca o mamica de gemeni avem cam din sapt. 30-31. Nu sint doar pe burtica, ci si pe piept, brate, picioare. Amindurora ne-au spus medicii ca se intimpla in sarcina si ca nu avem ce face, or sa treaca dupa nastere. Cauza principala: hormonii.

Monica 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Mai fetelor parca am inceput sa comunicam si telepatic. Aseara la televizor m-a apucat o mancarime pe burta si picioare de nu mai putea. M-am scarpinat bine, m-am dat cu apa rece si parca a mai trecut. In seara asta intru pe DC si ce vad? Inca vreo 4 gravidute care se plang de acelasi lucru.
Deci ARISSA si restul care mai aveti aceasta problema- si eu citisem undeva ca se intampla in sarcina mai ales ca se mai intinde pielea (pe burta ca tot creste si in rest ca ne mai ingrasam). Mai citisem (nu mai stiu unde) ca te ajuta daca te dai cu crema. Mie aseara mi-a trecut intr-un final dar nu stiu daca de la apa rece sau de la crema....

In rest ce sa va spun... Azi am iesit putin in plimbare dar mi s-a parut rece si nu am mers prea mult, apoi am avut niste prieteni in vizita si abia au plecat... Ma mai relaxez putin, ma mai uit la tv si apoi la somnic.

Mai fetelor, vad ca nu sunt singura care nu se da intrata in prenatal. Citiem de o graviduta in 30 saptamani ca vrea sa mearga pana la jumatatea lui martie la serviciu. Sper sa fim toate constiente si sa renuntam atunci cand nu vom mai putea. Eu acum ca mi-am gasit inlocuitoare daca totul merge bine mai merg numai saptamana asta ca apoi oricum e vacanta. Daca insa nu se descurca trebuie sa mai merg cateva zile si in februarie dupa mini-vacanta.

Cam asta am avut sa va spun. Bebelina misca in voie desi citisem ca nu ar mai avea loc si nu va mai fi f activa dar de unde.... Ma impinge din toate partile. Mi-e si frica sa nu-si fi modificat pozitia ca se misca mai tare si in alte parti decat inainte.

ELYANNE- mare grija cu mutatul. Tu chiar nu ai voie sa faci efort. Ai grija de bebelusi. Iti tinem pumnii sa-i tii cat mai mult la caldurica.
Aseara am intrat si la mamicile de ian-febr si scrisese un tatic despre nasterea sotiei.... mi s-a parut asa frumos....

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Rebiana27, TzunaSalutare mai fetite,
Am vazut ca ati adus in discutie pbl cu mancarimile.Eu am avut ceva pbl acum vreo luna, chiar ma panicasem, pe burta mai putin dar in special pe sani.Eu am pielea ff sensibila si chiar ma iritasem naspa.Am dat cu crema de galbenele si cu pudra(pudra eu am mai experimentat-o, ca sunt alergica in genere , la metale si de multe ori ma iritam)Acum e k, dc nu se agraveaza, n-avem de ce sa ne facem griji.
Am vazut ca sunt destule profesoare pe forum, , Rebiana27, Tzuna, scuze poate mai sunt si altele, eu nu inteleg fetelor de ce va stressati atata cu scoala asta.Ca la noi in inv nu se merita deloc si macar 1-2 in viata sa profitam si noi de niste drepturi.Eu sunt in 31 de sap si dupa vac din febr intru in prenatal(mai am si liceul la 3 min de casa), insa obosesc destul de repede, dupa 3 ore sunt istovita, mai ales dc predau si nu sunt nici de elevi multumita deloc.Deci pe scurt, legat de scoala n-am nici o mootivatie, singura este bubulina de care trebuie sa am groja.este adevarat ca ma cam plictisesc, dar cd vine mom sa plec la scoala as prefera plictiseala.
Oricum va apreciez ca vreti sa va tineti tare cat mai mult tp.Va pup pe toate!!!

Si cum maine dim mi s-a anulat o meditatie, cine bea cu mine lapticul, cafeluta sau ce vreti voi!!!?
pupaceli multe!

adina 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Salutare la toate, scuze!!!!

adina 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

adina, ai mare dreptate. Ce predai? Si eu am fost prof. de engleza 8 ani si anul trecut in martie am plecat la o firma. Nu-mi displacea sa predau, dar sistemul te face sa te simti ca un gunoi, de cele mai multe ori. Acum ma simt tratata mai omeneste.

Ne vedem maine la ceiut.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

am terminat si eu un pic pe ziua de azi. Am facut un pic de "dezinfectie" in sufragerie. Nu e inca gata, poate sambata viitoare dupa care vine randul dormitorului!

Ufff, mancarimele astea. Eu cu crema nu m.am mai dat de cateva zile. Ma iritasem toata pe burtica si intre picioare. Ma gandeam ca este ori de la crema ori de la niste pantaloni de lana. La birou ma mancau picioarele ingrozitor, cum ajungeam acasa se mai linisteau ... Am sa incerc sa ma dau astazi iar cu crema ... asa de frica "vergeturilor" !

Magda 30+

http://mfoca.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

si apoi picioare umflate ... eu nu prea am observat sa am. Miercuri cand am fost la medic insa ii spuneam moasei de mainele mele umflate si a vrut sa imi vada si picioarele ... a spus ca sunt un pic umflate, dar nu e grav...

Insa mainele se umfla noaptea asa de tare! Dimineata nu pot face mai nimic cu ele, nici vorba sa inchid pumnul! Am tot sperat sa functioneze mancatul cartofilor copti in cuptor sau fierti in coaja ... Insa nu!!! ... mai mult pare a ajuta pastilele de sparghel si patrunjel. Daca nu le iau atunci toata ziua am probleme cu mainele!

Uff ... si mainele se umfla si acum ma chinui sa le dau cu crema, caci odata umflate se fac si rosii degetele si crapa pielea pe ele

Asta este, m-am invatat si cu maini umflate!

Mai revin in seara asta, nu scapati asa usor

Magda 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

.....buna fetele...am gasit intamplator un site....http://www.birthdiaries.com/diary/index.vaginalbirths.html
...sunt pozate peste 100 de nasteri naturale...daca nu vi se face rau sau greatza...va puteti uita....e chiar interesant sa dati click mai jos in dreptul fiecarui numar.....
Va pup

Karra 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

ieri am cumparat si eu ptr. BB o salopeta de vara si doua hanorase pentru iarna viitoare. Toate erau la reducere ... asa ca marti sau miercuri mai fac o vizita la magazin sa vad ce mai este tot de iarna! Pentru primele luni am luat eu cateva, mai imi trimite mama, apoi mama-soacra si cumnata! Asa ca eu nu mai cumpar de acum ... decat pentru iarna sau vara ce vine (asta daca tot acum sunt la reducere)

Pupici, ma duc la culcare caci maine iar la munca ... nici eu nu vreau inca prenatal ... mai ales ca dupa ce nasc nu mai am de lucru!

Magda 30+

Mergi la inceput