Mamici de martie-aprilie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

buna dimineata la toate fetele si pentru suport si incurajari...
am sa scriu pe scurt ca nu pot sa stau mult la calculator:
in continuare iau tratament cu gynipral si nos-pa, stau toaata ziua in pat, ma dau jos sa merg doar. sotzul meu a ramas pe post de bucatar sef. noroc cu soacra care s-a indurat de noi si a venit sa ne faca ceva bun
contractii am cateva dimineata si apoi seara dar le "dau" nos-pa si .... pleaca..
BB meu e tot cu capul in jos, il simt cand sughita, este exact deasupra osului pubian. micutzul meu se pare ca vrea sa priveasca putin afara... dar nu il las eu asa devreme.... plus ca face niste valuri..., in loc sa fie mai cumintel parca e din ce in ce mai puternic si imi trage niste suturi....
eu am fost la control la urgente, la maternitate , ca era dr. mea de garda. a spus ca nu are deacamdata ce sa imi faca pana nu se inchide de tot colul. ma duc saptamana asta din nou la ea sa vedem cum stam... poate imi face cerclaj sa pot si eu sa mai ies din casa, macar cate 15min. ma simt ... si cand ma gandesc ca mai am inca 2 luni....
cam atat deocamdata... promit ca mai intru sa dau vesti...

cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

neata tuturor,

ne.am trezit si noi (eu si BB) de o ora caci tati inca mai doarme neintors . Si in fiecare sambata ma minunez de ce nu stau eu mai mult in pat ... caci in timpul saptamanii cand trebuie sa ma duc la lucru nu m-as mai da jos deloc

Pupici ... ma duc sa imi fac o cafeluta (fara cofeina) cu mult lapte!
Cine mai doreste ?

Magda 30+

http://mfoca.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Magda ma inscriu si eu la o cana de lapte rece...

Buna dimineata cam tarziu ce e drept dar am mai lenevit in pat cat de mult dar deja simteam ca ma iau durerile de cap si am preferat sa ma ridik.....

Noutati nu prea avem suntem bine, doar dureri de spate si la bazin.......bebelusa face valuri in burtika chiar l-am pus pe sotzul sa acute aseara cam de filmat sa-mi filmez burtica cum face valuri.....

Cam atat va dulce si va doresc un sf de saptamana linistit si relaxant.....

Karra 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Magda eu vreau o cafeluta pentru ca azinoapte nu prea am dormit.....bebita parca a stiut si mi-a tinut de urat toata noaptea....facea valuri, lovea in diverse locuri numai sa doarma nu avea chef

In rest suntem binisor...cu durerile de rigoare ...cele mai nasoale sunt cand ma ridic din pat ...parca as avea 100 ani...merg cocosata cateva secunde...dar apoi imi revin

Pupici si sa aveti un weekemd cat mai placut

Diana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Buna dimineata lor!

Am aparut si noi la ceiutul de dimineata. De data asta mai devreme decat deobicei, chiar daca ora de culcare tot pe la 3-3.30 s-a invartit. A sforait tati toata noaptea si cu toate ghionturile noastre, pana nu l-am trezit nu s-a potolit.

V-am auzit pe voi ca luati Malox pentru arsuei si am luat si eu una ca nu mai suportam. Dupa arsuri urmau ture de vomitat in care credeam ca se rupe ceva in mine. Mi-era si frica sa nu inceapa vreo contractie din cauza asta. Pana la urma am vazut ca nu contine decat hidroxid de aluminiu si de magneziu, iar astea nu vad de ce ar face vreun rau la bebe. Mai ales ca magneziul e chiar recomandat ca linisteste spasmele.

S-a trezit si bebica mea si face tumbe prin burtica. Uneori am impresia ca danseaza in cap, asa de tare apasa pe vezica si trebuie sa merg la baie, desi fusesem cu cateva minute inainte. Dar nu ma plang, dimpotriva.Ma gandesc chiar ca o sa-mi lipseasca tare mult sa simt ghidusiile ei din burtica cand se va naste.

Am luat si eu Garmastan si citind prospectul am vazut ca este doar pentru mameloane si areole. M-am linistit caci la pretul asta de 24RON mi se parea extrem de scumpa de folosit pe tot sanul. Nu mi-ar fi ajuns nicio saptamana. Asa ca ma dau cu ea doar pe mameloane si areole si pe restul sanului cu crema antistres de pana acum. Voi va masati mameloanele cu putere, ca ma gandesc ca bebeii nostri asa o sa suga si eu uneori nu suport nicio presiune acolo? Asa ca ma gandesc sa le "invat cu greul" de pe-acum.

Loina_ln stai cumintica in pat si lasa visurile despre plimbari pentru cand va trebui sa alergi peste tot dupa piticut. Acum ai putea sa-ti pui masa cu calculatorul langa pat sa-ti treaca mai usor timpul. Eu primele 4 luni le-am stat aproape numai in pat si au trecut, intr-adevar groaznic de incet, dar acum cand ma uit in urma nu mi se mai pare ca ar fi fost asa de greu. Ii multumesc lui DD ca m-a ajutat si ma ajuta in continuare si sper sa fie vine pana la final.

ElenaGiulia lasa ca bebe sigur nu se va plange de cat de urate sau frumoase sunt hainutele lui. Nu-ti mai face sange rau cu asta. Cat despre durerile de picioare, poate te ajuta sa stai cu ele "agatate" mai sus de corp. Eu nu am astfel de dureri decat noaptea ma trezesc cu cate un picior dureros din sold, fara furnicaturi ce-i drept, si, in general, piciorul care e dedesupt doare. Poate ca la tine e si din cauza surplusului de greutate care solicita picioarele dintr-o data. Asa mi s-a intamplat si mie cand m-am lasat de fumat si m-am ingrasat destul de mult intr-o perioada relativ scurta (6-7 luni).

Paxela lasa sa aiba bebe haine de tripleti, dar sa stea el acolo la caldurica cat mai mult sa fie cat mai bine pregatit cand va veni pe lume.

BiancaM bine ca aud de la tine ca ai putut vedea fatuca lui bebe la eco, caci eu vreau sa ma duc luni sa fac o eco cu reconstructie faciala si imi faceam probleme ca nu i se mai vede fata acum ca s-a intors. Dar avand si la mine funduletul in ficatul meu, presupun ca fatuca e tot orientata ca la tine.

magdutah sa bei cu pofta cafeluta!

Va pupicesc fetelor si mai "vorbim"!

Ela cu Thea Ioana 31s+5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Multumesc Elyanne si Rebiana pentru primire si Roxanici pentru adaugarea mea pe listuta.

Rebiana m-am programat la cabinetul recomandat de dr. Vladareanu dar nu stiu, sper sa nu ma trezesc ca mi se face iar morfologie (care costa 400 RON) ca pentru asta nu am incredere in prea multi doctori. Iar de tipa care imi va face ecografia nu am auzit de loc. Mona Zvanca de la Medical city va spune ceva?

Oricum pastrez numarul de la tine unde s-ar putea sa ma duc pentru a compara rezultatele. Cam paranoica, nu?

Si eu am nasul infundat, de abia dorm din cauza ca nu pot respira. Si de fiecare data cand imi suflu nasul imi sangereaza. Dr. mi-a recomandat ser fizioligic dar ma ga ndesc ca daca Nazomerul cu busuioc si eucalipt nu ma ajuta, de ce m-ar ajuta serul fiziologic?

Ce ma deranjeaza insa pe mine cel mai tare sunt starile de rau pe care le am aproape zilnic. In sensul ca ma ia cu lesin, mainile mi se racesc, ametesc si nu mai respir cum trebuie si trebuie neaparat sa ma asez. Este adevarat ca am glicemia, calciul si hemoglobina mici dar totusi... Se mai confrunta cineva cu asa ceva?

Pupici

Valentina
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza

V-as invita si eu la un ceai, dar al meu nu are gust prea bun... ma refac dupa o "mica" problema cu ficatul care m-a chinuit ieri toata ziua... atentie ce mancati daca va stiti cu antecedente (eu am mai avut probleme in urma cu cativa ani)

Mi-am luat si eu un spray cu apa de mare pentru nas (al meu se cheama Marimer, asta l-am gasit la farmacia de langa mine), si pare sa fie ceva mai bine cu respiratul... multumesc mult.

Sa aveti un week-end frumos, si cat mai linistit!

Diana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Revin si eu cu o explicatie ceva mai credibila a arsurilor din sarcina luata de pe un alt forum:

"Faptul ca atunci cand creste parul copilului ai arsuri in timpul sarcinii sunt cam povesti.
Explicatia arsurilor din perioada sarcinii ar fi asta:
Sfincterul orificiului de la intrarea in stomac se relaxeaza in sarcina datorita modificarilor hormonale, si in consecinta, lichidul acid din stomac trece in esofag (tubul care face legatura intre faringe si stomac)."

Ce ziceti, nu e mai credibila asta? Eu chestia cu crestereaparului nu o intelegeam deloc. Bebe e acolo in lichidul lui, in sacutul lui, cum putea sa ajunga parul la noi in stomac?

Si am mai intalnit intr-o carte o explicatie cum ca mamica trebuie sa imparta stomacul spre sfarsitul sarcinii cu bebe si asta nu prea convine deloc organelor de pe acolo.

Bineinteles ca stiind de ce avem arsurile nu ne ajuta cu nimic si poate e mai frumos sa credem ca parul lui bebe e de vina, dar m-am gandit ca e mai usor sa nu invinuim bietul bebelus.

Pupici!

Ela cu Thea Ioana 31s+5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala12 spune:

Buna fetelor.
Vin si eu la cafeluta (cu cofeina si amara)
Nu stiu de la ce sunt arsurile dar la sarcina trecuta am avut arsuri mari toata sarcina si Laura a avut foarte mult par.Sarcina asta nu prea am avut deloc arsuri ;o sa vedem cand iese bebe daca se confirma mitul.
Va . ca am multa treaba

.33+(Aida) (Laura 3 1\2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Buna dimineata... ca deja e amiaza!

Multumim de ceiut! Am servit si noi o cana cu lapte.

cria_bv, probabil in Romania nu se utilizeaza instrumentul respectiv, dupa cum spunea BiancaM nici in Canada nu e prea folosit. Deci nu te speria. E un fel de lantuc care are la capat o chestie metalica rasucita si care se prinde de pielea capului lui bebe. Se introduce inauntru cu ajutorul unei chestii din plastic (lantucul e pus inauntru la chestia din plastic). Dupa ce este prins de capul copilului, plasticul se scoate si ramine lantucul care iese din vagin si este conectat la un aparat.
Eu probabil ca ma voi hotari atunci pe loc daca voi apela sau nu la epidurala. Daca am sa simt ca nu mai pot, atunci voi cere desi nu imi suride ideea acelui metal in capul bebelului... Pe de alta parte 85% din femeile care nasc aici apeleaza la epidurala, deci n-ar trebuie sa fie probleme.

BiancaM, aici se foloseste musai instrumentul respectiv. Daca vrei epidurala, atunci iti pune si chestia respectiva... ca ar fi cica cel mai bun mod de a monitoriza pe bebe... deh, fiecare bordei cu obiceiurile lui.

Un week-end cit mai relaxant la toate . Aveti grija de voi si de bebei!

33

Mergi la inceput