Mamici de martie-aprilie 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 23
Sori1980 spune:
woops, scuze, martutza si magdutah, ca v-am incurcat numele, daca sunt asa asemanatoare ![]()
.
pupici,
sori
cu
28s
Rebiana27 spune:
Carmen94 iata ca suntem doua cu picioarele butucei. Cei drept e ca eu, spre deosebire de tine, merg foarte mult si nu as renunta deocamdata la asta si cand nu merg stau pe scaun in fata calculatorului, ba pentru forum, ba pentru un te miri ce proiect, ba pentru ceva ce-mi trebuie la scoala... Voi incerca si eu sa stau cu picioarele in apa calduta (stiu ca nu e voie calda rau-fiarta), poate mai trece! A, si am citit ieri ca e bine sa facem miscari circulare din glezna, zice-se ca mai amelioreaza problema.
Val bun venit printre noi, vorba Elianei, oficial! (Eliana sa nu ma acuzi de plagiat). Sper ca ai rezolvat cu programarea pt Dopller, am citit ca ai gasit undeva un cabinet.
Arissa, multi pupici pentru ca chiar m-a linistit ce ai zis in legatura cu durerile din timpul travaliului. In mintea mea se desfasura cu iuteala un film horror. Imi e de mare folos ceea ce mai aud (de bine!) de la fete care au nascut ca deja tot ce e rau am trecut prin filtrul gandirii. Sunt curioasa cum va fi povestea pe care o voi posta eu despre nasterea mea! Brrr!
Pupicii tuturor si o noapte frumoasa!
Rebiana
30+ 
regina25 spune:
buna seara la toata lumea
am incercat deja de 3 ori sa trimit un mesaj, insa imi tot da eroare :((
m-a coplesit acest forum si as vrea sa pot primi si eu raspunsuri la intrebari de la voi. vad ca informatia circula foarte eficient intre membrele forumului.
naste cineva in martie-aprilie 2007 la maternitatea bucur. stie cineva ceva despre aceasta maternitate.
sunt foarte speriata. 
va pup si eu si bebele meu din burtica 
arissa spune:
rebiana, ma bucur ca te simti mai bine. In ultima vreme, eu sunt la "vanatoare" de informatii si vesti pozitive, care m-ar ajuta sa merg la spital mai calma si mai linistita. Mi-a spus multa lume cat de mult conteaza starea de spirit. La ultima vizita facuta la doc de familie, asistenta, persoana avizata, m-a sfatuit sa nasc prin cezariana, avand in vedere ca am peste 30 de ani si am edeme si sunt plinuta. Trebuie sa spun ca am avut puterea sa o contrazic si sa-i aduc argumente pentru nasterea naturala...sper sa ma tina curajul asta si la nastere![]()
regina, bine ai venit, de ce esti speriata? Nu sunt din Bucuresti, dar am gasit ceva ce te-ar putea interesa: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=10411&whichpage=6
32+ 
roxanici spune:
Fetelor, eu nu mai reusesc sa mai tin pasul cu voi
. Cica de joia viitoare sunt in concediu desi voi lucra in acelasi ritm de acasa....si parca e un facut, acum pe ultima suta de metri nu se mai termina cu problemele si urgentele.
Urez si eu multa sanatate mamicilor care nu se simt tocmai bine, care tb sa stea la pat sau care au trecut prin momente dificile. Sa fiti cuminti si sa va refaceti repede.
Da, eu am ajustat listuta pe ici pe colo, un carucior, o atentie
, dar sa stii Eliana ca te las pe tine sa faci designult la lsituta de mamici & bebelusi atunci cand va veni vremea (io nu prea le am cu design-ul).
Toate bune si sper sa fiti la fel de vorbarete si in week-end.
roxana
31+
lala12 spune:
Andreea 20 ai inteles gresit pe 22 feb ma duc sa-mi faca programarea care va fi probabil intre 1-8 martie.
.
33+
(Aida)
(Laura 3 1\2 ani)
BiancaM spune:
Am revenit cu vesti.
Bebe a ramas fetita.Dupa masuratori are 29s si 5 zile. Are aprox. 1,5 kg. De lungime am uitat sa intreb
. Eram super incantata ca i-am vazut fetisoara. Dormea la momentul respectiv. E orientata cu capul in jos inspre stanga si cu funduletul inspre ficatul meu. Colul meu era bine si el, are dupa ce am vazut eu in masuratori 3cm. Sunt multumita, ca bebe toata saptamana a boxat in el.
Ma duc sa pregatesc ceva de mancare. Un sfarsit de saptamana frumos va dorim!
30+
Bebica al nostru e 
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
ElenaGiulia spune:
Multumesc Laura si a ta printesa sa fie sanatoasa ,frumoasa si mancacioasa.
Despre saltea pentru bebe ce sa va spun eu nu am cumparat inca dar stiu ca au aici in Japonia niste saltele super bune ortopedice si cu un pret destul de piperat da in curand o sa ma apuc si eu de cumparaturi,astept sa ajung mai aproape de termen
cred ca sant superstitioasa
dar pana acum nu am putut cumpara decat cateva hainute pentru bb si drept sa va spun modelurile de hainute pentru noi nascuti aici sant oribile nu prea ai de unde sa alegi
(vreu acasa).Zic ei ca sant tara super dezvoltata dar de unde aici ce au de bun sant electronicile si atat,offff.
Fetelor nu stiu daca se intampla si la voi dar eu de vreo saptamana nu pot dormi noapte din cauza durerilor de picioare oare de la ce sa fie?
E adevarat ca am luat 15 kg pana acum dar oare sa fie asta motivul,ma ard si ma dor din sold pana in talpa piciorului unde simt furnicaturi si le simt amortite ,doamne ce rau mai e
imi face sotul saracul masaj cu spirt si tot felul de creme pentru
dar degeaba.Daca se mai confrunta cineva cu aceasta problema si are vreo solutie va rog spuneti-mi si mie ca e tare rau sa te simti asa.
Acum dau fuguta la bucatarie sa fac o mancarica braziliana ca am o pofta de nu mai pot ,sper sa nu ma obosesc prea mult ca reteta asta e cam costisitoare,ce bine de voi dormiti inca.
Cand termin eu cu mancarea voi deja o sa va treziti va invit la o cescuta de ceai verde
ce ziceti veniti?
Va dorim un sfarsit de saptamana super linistit va 
pe toate uite si o 

de aici de departe
sa va insenineze ziua.Aveti grija de voi!!!!!
wolf elena
Aurasa spune:
Buna dimineata!
Am fost la echo de32 de saptamani. BB Alexandru are 1750 g, este mai mare cu o saptamana, Dpn-ul s-a aschimbat in 17 martie si seamana leit cu Catalin. Eu ma simt bine, nu am decat 5 kg in plus, asta este, mai am timp sa iau luna asta.
Voi sunteti bine? Scuze dar u am timp sa citesc ca se foieste Catalin, cred ca setrezeste.
Pupici si.. . mai avem putiiiin!!!!!!!!!!!!111
Aurasa 
Alexandru 32+ si
Catalin (3.06.2005)
Catalin la 18 luni http://pg.photos.yahoo.com/ph/bibimircescu/album?.dir=10dbre2
paxela spune:
neata burtici,
intradevar mai e putin, parca nu imi vine sa cred, in curand vor incepe si a noi sa apara bebeii
vad ca azi sunteti gospodine, eu una cred ca zbor pe la cumparaturi, ca si asa cred ca daca nu nasc odata o sa aiba fimie hainute si lucrusoare pt tripleti
Alexa
32+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006