Mamici de martie-aprilie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Neatza,
Raspund si eu prezent la o cana maaaare de ceai.Vad ca raceala nu ma mai lasa...macar m-a lasat gatul,si am luat tot medicamente homeopate...Homeogene9...foarte bun...Daca vad ca persista raceala o sa iau si eu Oscilococcinum.

Miha,stai cuminte acasa.Ti s-a urat cu binele?

Raisa,ma bucur ca ti-a placut de bebelinul meu.Eu ma uit la poza si nu-mi vine sa cred ce are mami in burtica...Ma bucur ca v-a placut si patutzul...

Va pup,ma bag in pat ca nu mai tine

Mada34+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza burtici,

am si eu o intrebare: aveti careva probleme de nas infundat?

Mie mi s-a spus ca nu prea se poate face nimic, dar incepe sa ma dispere din ce in ce mai tare situatia... ma trezesc cateodata dimineata ca abia pot respira, si mi-e teama ca nu imi ajunge destul oxigen in corp

Daca aveti vreo solutie salvatoare, va rog sa imi spuneti si mie...

Multumesc.

Diana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neata si de la noi

Mihaela si eu zic la fel... stai cuminte acasa ca nu-i momentu' sa te plimbi.

Raisa tinem pumnii sa te ocoleasca raceala.

mirandolina stiu cum e... Nici eu nu pot sa stau numai in pat.. Oricum, trebui sa-i dau sa manance mandrei (nu vrea de la altcineva). Iar despre citit... n-am sanse decat cand doarme mandra, tv... nu prea ma uit... Raman netu' si filmele...

tzuna f. bine ca ati gasit pe cineva... poti sta linistita ca are cine sa te inlocuiasca.

Paxela imi pare rau ca ati scapat de una si ati dat de alta. puiu mic sa se faca repede bine. Si tinem pumnii sa nu patesti nimic.

Mada si multa sanatate si tie. Ai grija.

Eliana & (31 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

raisa vin si eu la o cana de laptic.
noi acuma ne_am trezit cam tarziu dar n_am ce face
si de dormit dormim cam tarziu aseara am patut sa dorm pe la 3 m_am trezit o data la 6 m_am dus la WC sper sa nu aiba si bb cand naste acelasi program ca si acuma in rest suntem bine numai ca mie un pic frica de recelile asta ptr ca astaz m_am trezit cu nasul infundat.
Paxela sper sa se vindeca cat mai repede baietelul tau ca sa poti sa i dai multi pupici

matilda30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna fetelor!Noi ne-am trezit pe la 10 ,am papat intai si acum bem cafelutza.
Mihaelaaa stai cumintica acasa,ca nu-i de gluma.
Raisa vad ca tu n-ai somn tot bantui pe aici saracuta de tine.
Diana si eu ma trezesc in fiecare dimineatza cu nasul infundat insa asta e ma duc ma spal incerc sa-mi eliberez caile respiratorii si asta e ,am inteles ca este o problema des intalnita in sarcina.
Despre cazaturi si lovituri eu am patit-o cand eram gravida cu Maria .Eram in vreo 6 luni cand am alunecat pe treptele umede de la magazinul blocului si m-am dus pe fund vreo 4 trepte,din fericire Maria nu patise nimic insa eu tare m-am speriat atunci.
la burtici.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 32+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

salutare burticute,
Venim si noi cu noutati!am fost la doctor, am vazut printesa, ek, a luat in kg, asa ca are 1,600 kg,ea e in 31 sapt, eu sunt in 30.Dc a zis ca e k, ca e la jumatatea evolutiei.surprinzator, e si intoarsa, era cu capul in jos, gata, pregatita de nastere.Cumintica foc, nu?Numai ca mami inclina catre cezariana.Am vazut ca sunteti ff multe care fugiti de varianta asta?De ce , fetelor?
MIRANDOLINA, dc nu se intorace bb, varianta este cezariana, orice medic ar trebui sa-ti sugereze, doar nu vrei sa te chinui la greu?.
MARTUTZA, n-am inteles eu bine sau , ce naiba medicul ala al tau e nebun?Tu ai atatea pbl si el merge tot pe nastere normala?Mi se pare ff ciudat.Din cate stiu eu , pt pbl cu ochii , nici inante pe vremea...odioasa nu te lasau sa nasti normal, iar pt tahicardie, poate sa nasti normal cu semnatura?
Uite medicul meu , am avut o discutie cu privire la nastere si a zis ca tine in 1 rand cont de optiunea fiecarei femei, atata tp cat nu sunt pbl.Si mi se pare normal, orice femeie are dreptul sa hotarasca!
Cu privire la mine,eu am avut o leziune destul de extinsa pe col, am facut tratament 1 an, apoi cauterizare.Mi-a zis clar ca o nastere normala nu mi-ar produce decat alte leziuni, si iar s-o iau de la capat?Mi-e chiar groaza!!Si la cez nici mama nici bb nu se chinuie, eu zic ca e k.Insa mai ramane sa discutam mai sunt aspecte pe care trebuie sa le luam in calcul pana atunci
ALEXA, tu ai luat super 7 kg, n-ai de ce sa-ti faci pbl, medicul meu chiar mi-a zis de la inceput maxim 10, insa sunt ff putine care se pot incadra.Felicitari, dc bb e k e super
TZUNA, intra fetita odata in concediu si nu te mai chinui!stiu ca e ff greu si nu cred ca se merita, macar in cazuri de-astea sa beneficiem si noi.
JAANA, de ce ti-a zis medicul sa reduci fructele, doar contin fructoza., ce face rau?Esti suspecta de diabet?
RAISAFUDULU, sa stii ca si eu transpir la greu, noaptea in special, ma trezesc fleasca, in special la cap, parul ud si perna la fel.Nu mi-am facut pbl, am inteles ca de la sarcina, hormonii, bata-i vina!!!.In privinta superstitiilor, tu nu cumperi nimic inainte pt bb?Gandeste-te ca avem nevoie macar de lucrusoarele pt spital.Eu zic sa stai linistita, sa nu-ti mai faci plb.

V-am pupacit!!Adinuta

adina 30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuizaS spune:

Buna ziua ca dimineata nu mai e dar eu acum imi beau cafeluta cu lapte !

Am intrat sa va salut ...ca sunt la srviciu ...inca

Tzuna bine ca ai gasit pe cineva sa te inlocuiasca ...eu in locul tau as ramane acasa sa ma rasfat putin acum inainte ca dupa nastere n-o sa mai avem timp prea mult de noi

Paxela imi pare rau pentru baietelul tau

Despre nas infundat si eu ma trezesc asa ...dar cred ca e din cauza caldurii uscate din camera.Peste zi nu mi se infunda nasul.

In rest suntem bine ...si carceii s-au rarit...

30+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Adina nu eu sunt superstitioasa ci familia si nu vreau sa mai am discutii cu nimeni acum....am avut la un moment dat si nu am obtinut nimic asa ca o las balta.....pentru spital merg cu sora mea si le cumpara ea, le ia la ea acasa le spala le calca.........asta este m-am obisnuit si ma bucur pentru majoritatea dintre voi care aveti aproape totul luat,lasa ca am eu timp dupa aia sa-i cumpar ...ce sa mai zic si eu acum

Diana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

buna ziua la burtici!
Am revenit si io dupa o saptamina petrecuta la Polizu, joia trecuta va povesteam cu am niste dureri de burtta...spre dupa amiaya acestea s-au accentuat si uite asa am ajuns de urgenta la doctor....si timp de 5 zile am stat legata de o perfuzie cu gynipral pentru ca aveam contzractii si colul scurtat...am tras o sperietura..... doar la wc aveam voie...dupa ce am scapat de perfuzie m-au trecut pe buline si concediu la pat...acum e bine colul si-a mai revenit...am avut marele noroc ca nu s-a deschis...Slava Domnului....
...mi-a parut rau ca nu am avut cum sa i-au legatura cu voi...da n-am apucat sa ma inscriu la yahoogroup...asa ca sa-mi ziceti si mie cum sa fac......acum am net acasa...si ne vom vorbi zilnic...am mult de recuperat.....va pupic ...si ma bucur sa va regasesc

Roxygeo 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Roxygeo: Bine ai revenit ... si bine ca ai trecut si de perioada asta!

Sanatate multa si de acum incolo!

Magda 30+

http://mfoca.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput