Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(5)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Buna dimineata! O cafea, ceva? Am f. mult de lucru sapt. asta...
Poze noi:
http://good-times.webshots.com/album/557464694iaELDo

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

am iar o intrebare..
vrem sa il dam in judecata pe fostul angajat pt ca nu a respectat angaj de confidentialitate..actiunea civila in pretentii o introduc la Jud. sau la Trib la completul specializat pe dr. muncii?

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

quote:
Originally posted by kriss79

Vad ca vorbiti de Dubai..vin si eu! Am vazut niste imagini de pe acolo la Tv..si tare mi-ar placea sa ajung..
Nadyana, eu practic av. din ian. 2003, dar in acelasi timp fac si "munca" de consultanta juridica la societati pe probl. de personal, infiintari societati si tot ce tine de Reg. Com...daca m-as limita doar la pledare in instanta ar fi prea putin.. Cum o cheama pe colega ta? poate o cunosc..pe PM..eventual
Daca vrei sa iesim la o cafea candva da-mi de stire si mai "barfim" putin
apropo, nu erai tu cu interioarele pe DC? parca am mai vb. pe la "despre casa" sau asa ceva..

Mai, voi planificati al doilea bebe? si eu???

Soacra mea e mai bine oarecum..poate ii dau drumul maine. Insa analiza chestiei aleia extirpate dureaza 10 zile..asa ca stam inca incordati pana la rezultat..

va pup
ps.inainte era liniste pe aici..acum parca ati scris prea multsi nu va pot urmari

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Incercari bebik

Cristina

Merci mult, Kriss.Chiar mi-ar face placere sa ne vedem intr-o zi si sa mai barfim un pic.Chiar am vb zilele astea si fosta mea colega si ea imi spunea ca este cam dezamagita de cum merg treburile.Iti scriu un PM si-ti spun cum o cheama.
Intre timp mi-a mai venit o idee care ma sacaie de cateva zile:INM-ul.Oare se merita de incercat?
Fetelor, ar cat ati scris de cand n-am mai intrat eu pe aici..De fapt cam asa e:de cand nu am mai intrat eu,voi puteati sa va si intoarceti din Dubai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna ziua fetelor! Lora multumesc pentru cafea dar trebuie sa te refuz pentru ca ma grabesc. Am intrat numai sa va salut, sa va spun ca nunta a fost minunata, poze o sa pun cand vor veni dar pentru asta trebuie sa ma ajutati ca nu am mai pus si nu stiu cum se procedeaza.
Trebuie sa plec pentru ca la 16 am examen. Va puteti inchipui ce dor de examen am!
Un si o pentru fiecare.

mama lu' Claudiu

Mergi la inceput

eva, ce ai facut la examen?
Eu abia acum am ajuns acasa..frumoasa m-am facut, si am mers in metro sa luam si bancheta de abdomene..acu` sa ma vad facand la ea! (desi si-a luat-o sotul pentru scaderea burticii lui:))
Noapte buna!

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

'Neata!
Haideti la o cafea si un ceai!
Eva, ce ai facut la examen?
O zi buna la toate fetele!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna fetelor!
La examen a fost grozav. M-am descurcat de minune chiar daca de fiecare data, mai ales dupa atata stress, am senzatia ca nu stiu nimic. Nu va spun ca de dimineata imi aduceam aminte si cele mai mici amanunte din ce citisem. Sper si la o nota buna.
Aseara, in schimb, iar am avut probleme cu Clau, a avut 39 de grade temperatura. Azi sper sa ajung cu el la doctor. In noaptea dinaintea nuntii am patit la fel, avea 40 grade si am chemat salvarea si a refuzat sa vina!!!!!!!!!!!!!! pe motiv ca nu au ce sa ii faca, ce vreau de la ei???. Scuzati-mi incoerenta dar m-am enervat iar, numai rememorand replicile. E incredibil, asa ca aveti grija! Acum regret ca nu am reclamat-o pe tipa imediat, dar eram prea obosita sa o fac.

Am avut examen la drept internationl privat, asta uitasem sa spun, si ca am terminat penultima sesiune. Trebuie sa ma apuc serios de lucrare ca sunt tare in urma. Si o mare rugaminte: unde pot sa gasesc spete privitoare la regimul juridic al domeniului public? O idee mica? Multumesc anticipat
Va urez o zi minunata!
pentru fiecare!

mama lu' Claudiu

Mergi la inceput

eva, FELICITARI pentru examen! Imi pare rau de necazurile cu salvarea..si cu Claudiu..Multa sanatate baietelului tau!
Spete..habar nu am..in revista Dreptul poate?sau pe programul legislativ? poate te ajuta Lora..
Eu nu am noutati..sunt in continuare la regim..merge binisor..nu mai visez toata ziua prajituri si torturi..sunt incantata de cum ma simt si ceea ce vad acum in oglinda(deocamdata, putin, dar incet incet ajung eu MISS)
Angela, ce mai faci? tot ocupata? te pup
pe maine fetelor!

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Eva, te-ar interesa ceva de genul asta?:
DECIZIE nr. 1.870 din 22 martie 2005
Proprietatea publica si regimul juridic al acesteia.
Emitent : INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE - SECTIA DE CONTENCIOS ADMINISTRATIV SI FISCAL

Asupra recursului de fata;
Din examinarea lucrarilor din dosar, constata urmatoarele:
Prin actiunea formulata la 10 noiembrie 2003, reclamantii municipiul Sfantu Gheorghe si Consiliul Local al municipiului Sfantu Gheorghe au chemat in judecata Guvernul Romaniei, solicitand anularea partiala a art. V alin. (2) din Hotararea Guvernului nr. 700/2003, prin care s-au abrogat pozitiile 566, 570-574 din Anexa nr. 2 a Hotararii Guvernului nr. 975/2002.
Prin aceeasi actiune, reclamantii au invocat exceptia de neconstitutionalitate a Legii nr. 241/2003, pentru modificarea anexei la Legea nr. 213/1998, privind proprietatea publica si regimul juridic al acesteia.
In motivarea cererii lor, reclamantii au sustinut ca prin abrogarea pozitiilor mentionate din Hotararea Guvernului nr. 975/2002, a fost modificat abuziv regimul juridic al unor bunuri care apartin domeniului public al municipiului Sfantu Gheorghe.
Prin sentinta civila nr. 99 din 19 iulie 2004, Curtea de Apel Brasov a respins exceptia lipsei calitatii procesuale active a reclamantilor, a luat act de renuntarea acestora la sustinerea exceptiei de neconstitutionalitate a Legii nr. 241/2003 si pe fond, a respins actiunea, ca neintemeiata.
S-a retinut pentru aceasta, ca bunurile mentionate la pozitiile 566, 570-574 din Hotararea Guvernului nr. 975/2002, se aflau inca inainte de adoptarea hotararilor de inventariere intocmite de Consiliul Local Sfantu Gheorghe, in proprietatea tabulara a altor persoane juridice, decat municipiul Sfantu Gheorghe.
Impotriva acestei sentinte au declarat recurs, municipiul Sfantu Gheorghe si Consiliul Local al municipiului Sfantu Gheorghe, sustinand in esenta ca in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 213/1998, au fost inventariate bunurile apartinand domeniului public al municipiului Sfantu Gheorghe, asa cum acestea erau enuntate de lege, la poz. 4 pct. III din anexa.
Recursul nu este fondat.
Prin Hotararea Guvernului nr. 975/2002 au fost mentionate la pozitiile 566, 570-574 Anexa nr. 2, ca bunuri apartinand domeniului public al municipiului Sfantu Gheorghe, retele de alimentare, de iluminat si linii de transport a energiei electrice, conducte, bransamente si instalatii tehnologice pentru distributia gazelor; precum si zacamant de resursa minerala (bioxid de carbon exploatat in mod neorganizat, folosit in mofeta) situat in zona de agrement Sugas Bai.
Pentru toate acestea s-a constatat ca inca din perioada anterioara inventarierii lor, apartineau SC E. SA - S.D.F.E.E. Sfantu Gheorghe; SC D.S. SA Bucuresti, sucursala Brasov, fiind evidentiate in listingul de mijloace fixe pentru care se calculeaza amortismente si respectiv, SC T.A. SA, care detine cu titlu de proprietate tabulara, suprafata de teren exploatata in zona de agrement Sugas Bai.
Astfel fiind si cum pentru aceste bunuri s-a facut dovada existentei unui titlu de proprietate in favoarea altor persoane juridice, decat reclamantele, anterior momentului inventarierii si respectiv, al adoptarii inventarului de catre Consiliul Local al municipiului Sfantu Gheorghe, legal si temeinic s-a procedat la anularea pozitiilor respective din Hotararea Guvernului nr. 975/2002.
Pentru aceste motive, in numele legii, decide:
Respinge recursul declarat de municipiul Sfantu Gheorghe si de Consiliul Local al municipiului Sfantu Gheorghe, impotriva sentintei civile nr. 99/F din 19 iulie 2004, a Curtii de Apel Brasov, sectia comerciala si de contencios administrativ, ca nefondat.
Pronuntata in sedinta publica, astazi 22 martie 2005.

------------

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

bey, dar nu da nimeni o cafeluta mica acolo?
poftiti atunci la cafeaua facuta de mine

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput