Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Kriss, drum bun si distractie placuta! Aveti grija la drum, ca a inceput viscolul! Sa dea Dumnezeu sa fie cu folos iesirea!

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna dimineata! Ce liniste este pe aici!
Cafeaua o dau eu si ceiutul, chiar daca mai tarziu!
Luna sper ca ti-ai luat ceva medicamente si te simti mai bine. Doar maine e nunta...
Lora draga mea, despre care viscol vorbesti? In Bucuresti ne pregatim de plaja! Asa ca ori in Dubai, ori in Bucuresti, temperatura nu pare a fi un impediment. Dar diferenta o fi numai asta?
Irina ce face mititelul?
Angela am vorbit ieri cu sora-mea, apropo de idei sadice, si am incercat sa testez din nou varianta cu furatul mirelui sa vad cat e de pregatita. Am intuit perfect! Mi-a spus: "nu, esti nebuna, am zis si eu asa in gluma, daca faceti asta nu ma mai simt mireasa". Asa ca mai bine ma abtin si eu

mama lu' Claudiu

Mergi la inceput

Adica nu ma lasati sa fur mirele???!!!!

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

buna fetelor. casa de piatra sorei tale si o casnicie lunga si frumoasa!
ala micu ma face tare somnoroasa si fara chef de nimic. maine trebuie sa ma duc si la analize. in rest sunt ok. ceva probleme la servici pe care nu stiu cum sa le rezolv imi dau batai de cap si imi strica tot cheful. am un razboi cu reg com si nu stiu cum naiba sa o rezolv mai repede. am depus un dosar si la fiecare termen imi mai cer o hartie dupa ce o duc iar termen sa o verifice, cand ma duc la term urmator imi mai cer si altceva si uite asa ma chinui de 3 sapt sa fac o inregistrare privind schimbarea actionarului si nu pot. iar activitatea noastra e cam blocata pana nu fac eu inregistrarea. ma dispera astia de la reg cred ca sunt nebuni.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Eva CASA DE PIATRA !!!!!!! pentru sora ta.
Sa o pui sa intre aici sa vada cate felicitarai are.
O pupam si ii uram sa aibe cea mai fericita casnicie.
Kriss distractie placuta!
Luna trevi repede pe ceva medicamente.
Irina lasa ca vine weekendul si o sa poti dormi linistita.
Lora deci la Piatra este viscol???????
Va pupacesc pe toate.
eu am fost la coafor si m-am facut frumoasa ,asa ca maine sunt la nunta alaturi de Eva.

Mergi la inceput

Ei, lasa, ca ma duc si eu la coafor, ca nu scapati voi de mine, da?!
Eva, casa de piatra ii doresc si eu sorei tale si sa fie fericita si iubita! Si...o asteptam acusi pe aici cu copilutii dupa ea! Claudiu si-a pregatit costumatia pentru nunta?
Fetelor, da, in Piatra e viscol, doar ca nu e multa zapada...a fost, s-a topit, iar a fost, iar s-a topit...acum viscoleste fulgii ametiti din aer...eu sper sa ninga ca vreau sa ma dau cu sania!

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

buna fetelor,
eva felicitari pt sora- sa-ti traiasca si casnicie banoasa si linistita.
fetelor nu am citit din urma- asa ca daca e vreun ev special anuntati-ma si pe mine , va rog
pupici si week-end placut

Mergi la inceput

Mathilda, da, e un eveniment f. imp.: maine mergem toate in Dubai, pentru nunta sorei Evei. Ii facem o surpriza si o ducem acolo sa-i facem nunta. Nici ea, nici mirele nu stiu nimic. A, acolo ne asteapta Luna, cu ceva bun de mancare - traditional.

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

lora- voi vorbiti serios?
super. sa va distrati si sa faceti shopping, adica multe diamante si sa
super, super, super

Mergi la inceput

Da, mathilda, eu vorbesc f. serios, tu nu mergi? Nu erai pe faza cand ne-a invitat Eva? A castigat la lotto saptamana trecuta si are cu ce. Apeleaz-o, ca sigur a rezervat si pt. tine! Dubai, veniiiiim!!! [;p]

Lora

Mergi la inceput