Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Irina sa nu-ti spun de mine care dormeam pe unde apucam cand am fost gravida,asa ca nu ai ce sa faci.
Lora copilasii mei sunt niste scumpici ,dar asa ii vad eu ca sunt mama lor.
Eva felicitari pentru examen si pentru rochita ,mai e putin si incepe distractia.Asteptam poze multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

NEATAAA! Ce faceti fetelor? dormiti?
Vine cafeluta calda! si ceiut pt. Irina!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Incercari bebik

Cristina

ps. LA IASI A NINS ASEARA!!!! Si acum e totul alb..dar e soare si cred ca se va topi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Kriss, multumim pentru cafeluta, acum o beau ca am ajuns mai tarziu la serviciu din motive obiective.
Angela, vreau si eu poze cu copilasii tai, cred ca sunt tare dragalasi.
Luna, si cu fetita ta vreau, ca n-am vazut.
Irina, azi am donat sange pentru tine, sa stii! Sa-mi zici cand e DPN, ca sa stiu sa ma pregatesc dinainte, sa-mi iau o zi de concediu, ca sa nasc in locul tau.

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Kriss excelenta cafeaua.
Lora uite aici niste pozici cu noi http://new.photos.yahoo.com/angelapriboi/albums/

In rest pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Angela, multumesc! Frumoase poze, frumoasa familie! Sa va traiasca (virgula) copilasii si cat mai multe plimbari, ca vad ca nici nu va place sa va plimbati, nu?

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna ziua! Scuzati-mi intarzierea. Nu am fost lenesa, dar am fost de dimineata la dentist.
Kriss, mai este cafeluta si pentru mine? Multumesc.
Angela, am vazut si eu fotografiile tale minunate si mi s-a facut un dor de calatorie... Dar, cum s-a inasprit vremea asta afara, daca scot nasul din incapere imi trece pofta. Poate doar sa calatorim in tarile fooooarte calde.
Irina, daca e de donat, donez si eu. Daca vrei sa nasc in locul tau, o fac si pe asta ca nu ma sperie. Nu am avut o nastere usoara, dar am uitat in 5 minute la propriu, nu la figurat,tot raul, toate durerile. Doar ca atunci cand mi-am luat in brate copilul prima oara tremuram ca varga gata sa il scap. Si chestia asta a durat mult timp, cateva luni. Il vedeam fragil si credeam ca o sa ii fracturez coloana sau mai stiu eu ce rau pot sa ii fac
Lora, ce mai face Ilinca? Ieri a mers si Clau la cresa dupa atata pauza. Evident ca am avut parte de plansete si comentarii, dar cand i-am spus ca plange ca un papa lapte (semnifica la el: bebelus) i-a trecut revolta. Dar s-a intors cu niste cearcane pana la gurita, saracutul.
Luna s-a indreptat vremea, putem veni? Sambata e nunta.

mama lu' Claudiu

Mergi la inceput

Haha, Eva, imi datorezi un miel! Adica fiica-mii, ca o cheama Iustina! Da' imi place si Ilinca! A, nici cu Claudiu n-am vazut poze! Vreau poze!!!! Bineinteles, daca vrei sa mi le arati!
Iustina a adormit la ora 1 asta noapte...pur si simplu n-a avut chef de somn, spre disperarea mea!!! Acum e in culmea fericirii ca a iesit afara si s-a jucat prin zapada!

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Lora, dau mielul. Si unde pui ca eram atat de aproape!
Ce fericiti sunteti ca aveti zapada! La noi e doar frig. Cand a dat doi fulgi era disperat Claudiu sa iasa afara sa faca omuleti si a fost tare dezamagit cand i-am explicat ca nu ii poate face ca nu are suficienta zapada.

mama lu' Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Angela,frumoase poze,eu am mai vazut din ele mai demult.Aveti o casuta foarte frumoasa.Felicitari!
Lora,voi veni si eu cu niste poze,urmaeaza mai intai sa le expun pe net
Eva,azi au fost 24 de grade,deci a inceput sa se incalzeasca-pana la 32 mai e,sau in iulie august 48-52

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Buna dimineata, luuuumeeee!!!!
Ne pregatim de nunta din Dubai, nu?
Eva, la ce ora incepe, sa stim ce avion sa luam!

Da' o cafeluta nu dati si voi? Nimic, ai?! Bineeee!!!! Hai, mai, ca dau eu, daca insistati!

O zi bunaaa!!!!

Lora

Mergi la inceput