Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(5)
Raspunsuri - Pagina 14
LoraG76 spune:
Irina, si eu iti tin pumnii si nu-ti fa griji, de data asta sa vezi ca nu lesini. O sa te intareasca galushca din burtica! Dar daca vrei, eu ma ofer voluntar, ca nu lesin.
Vrei sa si nasc in locul tau?

Lora
irinabobe spune:
lora as cam vrea. vrei? hai ca dau o bere.
si eu sper sa nu mi se mai faca rau de data asta , o sa il iau si pe tatic cu mine in caz de ceva sa nu fiu singura. deabia dupa ce l-a vazut pe fasolica la eco s-a convins el ca e adevarat si acu e tare atent, si e cu gura pe mine toata ziua, mananca, nu bea cafea, fa aia , nu fa aia.![]()
si deabia asteapta eco de la 14 sapt sa vada daca are noroc de baietel.
7+
angelapriboi spune:
Eu la nascut nu ma ofer voluntar ca eu am 2 cezariene.Dar la dat sange sunt prima pe lista.
kriss79 spune:
Si eu nu am probl cu datul sangelui:)numai sa nu vad..ca mi-e rau!![]()
Dar sotul era sa lesine cand i-a luat putin sange:), la fel la spital la maica-sa parca era in transa si se simtea cam ametit. I-am zis ca atunci cand voi naste cred ca ma va astepta acasa:))
Am ajuns acasa si sunt multumita de mine..am dat un kil si doua sute jos de vineri si ce e mai important nu m-am infometat![]()
La noi bate un vant puternic ca era sa ma ia pe mine pe sus..nu glumesc!cica vine ninsoarea si pe aici..
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Incercari bebik
Cristina
angelapriboi spune:
Kriss pai sa ne spui si ce dieta urmezi.
Si felicitari felicitari felicitari!!!!!!!!!

kriss79 spune:
Angela, nu urmez o dieta anume inca..eu umblu destul de mult si nu stiu daca as rezista sa nu mananc mai nimic, sau x gr de ceva la nu stiu ce ora samd..Am eliminat dulciurile(raman doar capucinno, cicolata calda si zaharul din cafea), painea, pastele, pizza samd.. Dimineata incerc sa mananc ceva, sa nu plec cu stomacul gol(gen fulgi cu lapte/iaurt/ou fiert/sunca de pui), la pranz mi-am luat pachetel:)(orez, un piept de pui, daca nu un sandvis cu sunca) si seara mai nimic(eventual fructe daca nu mai pot de foame). Acum de ex. ma delectez cu un capucinno..
Dar, in paralel ti-am zis ca am inceput sedintele acelea si cred ajuta si ele la slabit..
Vineri plecam la Sinaia..daca nu vine viscolul:) vom sta o noapte in Sinaia, una in Brasov! Abia astept!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Incercari bebik
Cristina
eva03 spune:
Buna dimineata!
Este gata cafeaua si ceiutul! Va rugam sa serviti.
In primul rand ca am scapat, sotul meu nu are varicela. A avut o alergie la mediacamentele pe care le-a luat pentru o infectie foarte puternica in gat, care i-a si provocat cresterea febrei. Deci inca mai sunt sanse sa ma distrez foarte bine sambata.
Exact in acest sens, ieri am batut tot centrul Bucurestiului si nu am reusit sa gasesc de imbracat ceva sa imi placa la un pret rezonabil.
Acum ma grabesc ca la ora 10 am examen.
Va doresc o zi minunata!
mama lu' Claudiu