Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

DA, TRAIESC
Si noi ne mai gandim la niste mobila Lora..birou, biblioteca..ca le avem in cutii:) si ne-am saturat..asa ca suntem in testari acum..

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna dimineata! Multumesc pentru cafea.
Lora am lasat totul pentru ultimul moment si acum trag ponoasele. O sa merg la cumparaturi in ultima zi, pentru ca pana atunci nu am voie sa ies din casa.
Azi voi da telefon si la medicul de familie sa vad daca imi da voie sa ma prezint la examenul de pe 30 ian. Urmele pe care le am pot fi usor mascate, problema este daca mai sunt sau nu contagioasa pentru ca nu vreau sa le creez si altora vreo bucurie.
In privinta mobilei si eu as avea nevoie, dar mai astept.
Luna cum mai este vremea?
Va doresc tuturor o zi minunata!
Oare o sa scoatem iar hainele groase si vom merge la schi?

mama lu' Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eva, eu sper sa mergem la sanius si la schi din toata inima. Mi-e asa dor de zapada!!! Si chiar as vrea sa merg la Azuga in febr., daca ninge. E un hotel acolo care inmi place f. mult chiar langa partie, "Nu-ma-uita" se cheama.

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Buna dimineata fetelor!
Multumesc pentru cafea si pentru ceai.
Irina ce ma bucur ca l-ai vazut pe fasolica .De abia astept sa vedem pozele de la 3 D.
Eva din cate imi aduc eu aminte parca 20 de zile esti contagioasa.
Asa ca eu zic sa intrebi doctora.
Kriss si Lora eu am terminat si cu mobila si cu electrocasnicele.Ma fac fata cuminte pana anul viitor.Ca am fost foarte risipitoare.
kriss ,apropo am utilizat toate electronicele cumparate.Si nu pot sa le dau decat nota 10.Masina de spalat este prima care spala cum trebuie.
Luna pregateste masa ca aterizammmmmmmm

Mergi la inceput

A, angela, ca tot ziceai de electrocasnice. Vreau sa-mi iau o masina de spalat cu incarcare verticala, ca asta pe care o am e maaare cat postul craciunului si imi ocupa mult spatiu degeaba. Are cineva asa ceva? De care e mai buna? Ce stiti?

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Eu am normala ,dar incorporabila si este Ariston.

Mergi la inceput

Aha, eu am whirlpool cu incarcare frontala si sunt f. multumita, dar vreau cu incarcare verticala ca ocupa mult mai putin spatiu. Si am vazut la domo una la 1015 ron, indesit, insa as vrea sa intreb pe cineva care are daca e buna.

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

lora maica-mea are dar nu e multumita. nu mai stiu marca insa cel de la service i-a spus ca de ex in astea cu incarcare verticala nu prea poti baga chestii foarte grele de ex paturi. la ea deja s-a stricat de 2 ori in term de garantie si nu a luat-o de mai mult de un an.

6+

Mergi la inceput

Ups...asta nu e de bine...ca eu spal paturile destul de des, mai pun pe pat la bubulina si ea le murdareste imediat...

Lora

Mergi la inceput

Beeeeeei! Unde disparurati, bre?!
Banc:

Bula si alti doi indivizi au ajuns in Rai. Acolo se intalnesc cu Sfantul Petru.
Asta zice:
- Ba, celui care a avut cea mai misto moarte ii dau viata inapoi.
Bula spune:
- Era noapte, veneam de la serviciu, cand am ajuns acasa nevasta-mea era goala in pat. Stiam ca ma insala, am cautat peste tot dupa idiot, am vazut in sfarsit niste maini care se tineau de pervaz, si atunci am luat frigiderul si i l-am aruncat in cap, dar imi agatasem puloverul si am cazut si eu.
Al doilea:
- Era tot noapte, lucram pe schele, cand deodata am alunecat si am cazut, noroc ca m-am apucat de un pervaz, dar dupa aceea un idiot mi-a aruncat un frigider in cap, dracu' sa-l ia.
Al treilea spune:
- Era seara, eram cu amanta cand am auzit ca vine handicapatul de sot, si m-am ascuns intr-un frigider.

Lora

Mergi la inceput