Scoala nr. 17 Sector 1

Scoala nr. 17 Sector 1 | Autor: mamidevladut

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici,
Cele care aveti piticii la aceasta scoala ce parere aveti despre ea? Pentru noi un atu important ar fi programul de semi-internat dar nu stiu prea multe despre cum functioneaza acesta: este numai pentru clasa I sau pana la clasa a patra?
Acum suntem tare debusolati si nu stim care varianta ar fi mai buna: sa mearga acolo si sa ramana la semi-internat, unde probabil isi face si o parte din teme, sau sa mearga la scoala din fata blocului si dupa ore sa stea cu bona(care numai il hraneste si il pune sa doarma)?
Astept un sfat de la voi, mai ales daca ati trecut prin situatii asemanatoare. Care ar fi avantajele si dezavantajele?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Chiar nu are nimeni copilul inscris la aceasta scoala????
Si eu care auzisem ca e foarte cautata...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natali spune:

Buna! Si noi am deschis acest subiect anul trecut. La inceputul anului am vrut sa dau fata mea la 6 ani si 2 luni la scoala,dar acum am hotarat sa mai astept un an si am amanat vizitarea scolii, deci ne inscriem pentru anul 2008-2009 , nu acum. Am primit doar un raspuns de la o doamna care avea baietel acolo. A scris ca e totul ok. Dar a spus ca a vorbit si cu derectoarea si cu invatatoarea care ia fost recomandata. Semi-internat pana la clasa a patra, dar locuri sant limitate. Mai mult nu am aflat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Eu am o prietena a carei fetita este in clasa a doua la sc. 17, si este dezamagita de seminternat. Fac lectiile cu ei insa dupa lectii nu fac alte activitati si stau pe niste scaunele si se uita la tv.
A fost foarte dezamagita.
asa ca intereseaza-te bine si vezi ce-i mai bine pt. fata ta.
apoi mai vezi si de ora la care se termina semiinternatul. Acum trei ani dura pana la 16.30

Majoritatea colegilor fetei mele fie au bone, fie sunt la afterschool (200 euro/luna).

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Viviana , Natali va multumesc mult pentru informatii, intr-adevar e o decizie foarte grea si nu sunt deloc hotarata cum e mai bine pentru el. Una dintre educatoarele baietelului meu are copilul acolo la scoala si imi spusese ca au program de somn dupa-amiaza, dar daca stau pe scaunele si se uita la tv.......chiar nu imi surade ideea.Probabil o sa ma gandesc foarte bine si la varianta de a sta cu bona acasa, de after-school nu se pune problema ca nu are cine sa-l ia de la scoala sa-l duca acolo.

Mergi la inceput

mamidevladut: majoritatea afterschool-urilor au masini care ii iau de la scoala pe copii. de luat ii iau parintii sau bonele eventual.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

site scoala 17: www.scoala17pb.ro si email piabratianu@yahoo.com.
M-am uitat pe site si am vazut ca au si dormitoare, dar nu am gasit alte informatii despre seminternat.

vivi

Mergi la inceput