Minunatele Scorpiutze (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

monica, pai urla ca vrea cu mine, nu cu ta-su.
ana, eu am facut o mare investitie in pat.m-a costat mult.plus ca i-am mai luat si un cal sub forma de balansoar dar care iese si il tragi si cu ata.asta e.un baiat are mami.
azi am chiulit de a munca ca simteam ca nu mai pot.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Fuga fuga sa va salut si sa va si sa va multumesc de urari.Si sa dea DD sa fim toti si toate sanatosi sa ne bucuram de puiutzii nostri.
Lori la mine sunt 3 chefuri consecutive in februarie: pe 7 februarie, ziua asociatului sotului meu si f bun prieten de familie(de la chef de la el am plecat la spital si am nascut-o pe Stef acum 3 ani ).Pe urma pe 8 ziua Zambaretzei.Iar pe 9, adica azi, ziua finei noastre care implineste 25 de ani.deci...3 zile si 3 nopiti...sa te tii.asta seara e ultimul chef si pe urma vreau odihnaaa...Stef e la tara azi asa ca dorm putin inainte de a pleca
Fetele va pe toate cu puiutzii din dotare.sa aveti un we placut si cu mult soare.Sau zapada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA FETELOR!

M-am trezit cu noaptea-n cap, mi-am facut repede cafeluta si am venit sa va salut!Stiu ca e prea devreme pentru voi ca sa va invit sa bem cafeaua impreuna asa ca o servesc singura...
Am visat tare urat si probabil de-aia nu am mai avut somn.
Astazi se prevede a fi o zi frumoasa si s-ar putea sa-mi petrec cateva ore in parcul din fata blocului. Alin e disperat sa mearga sa vada maimutele...asa ca am program!
Voi cu ce va umpleti timpul?
GEORGI, saru' mana ca m-ai luminat si pe mine! Le urez si eu La multi ani, sarbatoritilor tai! Sa fie sanatosi si sa aiba parte de tot ce isi doresc!
Am mai pus cateva poze noi, daca aveti timp va invit sa le vedeti si voi!
E prea dimineata si parca nu am inspiratie prea multa sa va scriu, se spune ca pana in ora pranzului nu e bine sa povestesti visele, stiati?Data viitoare cand intru o sa va povestesc. Am visat-o pe NINA si pe Cristinuta...
Fetelor, va pup pe toate si mai revin! Sa aveti un weekend linistit si sa auzim numai de bine!

Lory_k mamica lui ALIN CRISTIAN (3.10.2003)
http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

salutare scorpiute,
va pup pe toate si va doresc un we fain

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

cu-cu...nu-i nimeni pe-aici?
la scorpiute sa aveti o saptamana minunata

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA FETELOR!

Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!

Lory_k mamica lui ALIN CRISTIAN (3.10.2003)
http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Heeelloooooooooouuuuuuuuuu....si-mi raspunde ecoul...ouuuuu,ouuuuuu,ouuuuu,uuu.uu.......

Pe unde sunteti gagix?
Mey,la mine nu se pune,ca io am lipsit motivat...weekendul e al fameliei...asa ca n-am nici o sansa de dat o tura prin forum,iar ieri am muncit pe bani,parole!
Hai pupaturi maxime la scorpiile mele dragi...si mai vorbim...Muah!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza gagici.Pupaturi si de la mine ca noutati nu am.
Aaaaa...ba da. Azi incep scoala

Mergi la inceput

salut fetele, eu am os tare de kko, azi sunt in prima zid e rushi si abia ma misc de colo, colo...nu am nici un cehf de pregateli pentru maine, cred ca-i scot in orash la o prajiturica si nu ma mai muncesc
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

motivat sau nu am lipsit si eu.
Hai sa va mai spun ce am mai facut zilele astea. Am tras iar o sperietura cu pitica mea. Vineri am descoperit un fel de nodul la san in partea dreapta si azi am fost cu ea la Oradea la un chirurg pediatru. Zice ca nu-i nimic grav, e criza genitala si uneori se manifesta asa. tre` sa-i pun comprese cu rivanol si daca nu trece pana vineri sa merg inapoi.
De papat papam tot mai bine. Ieri am papat piure de cartof cu dovlecel cu unt si a fost yumi yumi. Apropos multumesc de sugestia cu smantana. Inca nu am incercat insa i-am pus intr-o zi iaurt in piure si a tras o kklica inca in timp ce papa. Ne-am oprit deocamdata cu iaurtul.
In plus am profitat de vremea buna de afara si ne-am plimbat mai mult si astfel s-a limitat timpul petrecut pe forum. Sotul a avut ceva treaba saptamana trecuta si am fost mai mult singura cu pitica mea. Puiuta care este tot mai activa pe zi ce trece. Face rostogoliri de pe spate pe burta si invers si colinda astfel patul in lung si lat. Apoi nu prea ii mai place la orizontala. Maraie sa ii dau degetele sa se ridice in fundic si cand a ajuns sus rade de numa`, e tare fericita de parca ar fi cucerit Everestu`. Povesteste de numa`. De cateva zile nu-i mai tace gurita. A descoperit sunete noi. Zice chiar si ta-ta dar deocamdata intr-o insiruire de silabe. Ce sa mai ... ne topim dupa ea. Rade de cate ori vorbim cu ea. E un copil tare vesel. E foarte atenta la tot ce se intampla... ii umbla ochisorii in capsor de numa`.
Na destul cu laudele. Oricum acum am recuperat absentele la cat am scris. ce ziceti, sunt iertata?
fetele, voi ati dat danonino la bebei? Eu ieri i-am facut branzica acasa si nu i-a placut.
Laura si Lory, multumim de urari. Sa fie sanatorsi si puiutii vostri.
aaa... maine cum petreceti fetele?
Avem si niste pozici noi facute ieri.
pupam scorpiutzele dragi

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

Poze cu noi

Mergi la inceput