Minunatele Scorpiutze (41)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza.repede repede va pup ca-s incaltzata numai buna de dat afara pe usa.Plec la scoala si am o zi de-aia kkcioasa, obositoare....
Mey Ana de ce nu te apuci de scris carti ca ai un stil de a povesti...mareu imi aduci zambetul pe buze.
Elena tin pumnii burticutza si sa-ti fie mai bine. duuulce.
Va pe toate in ordine analfabetica si m-am caraaaat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA FETELOR!

Am trecut si eu tot in viteza pe-aici...sa va pup pe toate si sa va salut!
ELENA, iti tin pumnii sa treci mai usor peste toate problemele legate de sarcina ! Hai ca mai ai un pic si te intalnesti cu bebelina!Te pup!
LAURA, super montajul! Teolina e o frumoasa! Am votat-o si eu acum trei zile! Va pup!
Fetelor, pe capul meu este multa alergatura asa ca de ultima suta de metrii...inca nu m-am apucat de bagaje doar am inceput sa strang ce bag in ele.In rest...cum le stiti...Alin tot cu muci si un pic de tuse...cam astea sunt noutatile.
Georgi, Ana, Monica, Adriana, Mira, Nina, Anina,Gaby, Iri, va pup si pe voi ca nu mai am timp sa scriu mai mult, va doresc o zi frumoasa si sa auzim numai de bine!

Florentina & Alin Cristian (3.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Georgi,sper ca ziua ta kkcioasa sa se transforme incet-incet intr-o zi frumoasa.Mey,cu scrisul,nu esti singura care mi-a sugerat ideea...pe vremea cand inca mai scriam prin jurnalul de p-aici din DC...toate fetele care au citit mi-au spus asta.Recunosc ca m-am cam puturosit si n-am mai scris in jurnal,dar o sa-mi revin eu...Te pup!
Lory,si tie spor la treburi si pupici multi!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Gata, a trecut marti 13, e miercuri, Georgi... trece si asta si apoi vine joi... weekened-u'i pe noi!
Ana, pai tumbe face intr-una si tot pe stanga, de asta ai vazut tu asa burta deformata, cand doarme, am burta normala, dar se stia pozata si... trebuia sa se evidentieze. Daca George a dansat pe dreapta, asta mica e toata pe stanga si tot asa vrea sa si dorm, chit ca eu ma sufoc. Sa stii ca si George m-a facut sa bocesc cateva ture, ba cu poeziile alea de la gradi, cantecel si cu... tablouasul pe care l-a lipit cu 8 martie. Suntem normale, draga mea, de asta bocim cand ne emotioneaza. Nu iti zic ca acum mereu ma striga "mama buuuuunaaaa, mama draaaagaaaa" si vine si ma pupa si tot imi spune cat de dor i-a fost la gradi de mine... Maimutoi, asta e adevarul, face asa sa il las in pace sa se desfasoare intr-un mare haos in camera fara sa ii zic nimic.Si are numai 4 ani jumate... pana la 11 cred ca...
Monica, sa stii ca eu tot cu miere il tin acum pe George si propolis, are ceva mucisori, dar... nesemnificativi. Nu am mai vrut sa ii dau nimic tratament ca m-am saturat si eu. Cata vreme si eu sunt racita inca si tot asa ma tratez... probabil si din cauza mea nu ii trece cu totul.
Lory, te asteptam acasa, sa imi trimiti numarul, sa nu uiti! (am sa iti scriu intr-una)!
Laurici, acum un an te pupam eu la greu pe burtica ta frumoasa, si acum ma topesc cand iti vad grasunica! O dulceata de copil, sa o mananci!
Nina2, ti-a ajuns "batista", sunt curioasa cum e, mi-as comanda-o si eu, ca si la George ne-am chinuit cu pompita, noroc ca de mic l-am invatat sa sufle, si ne mai ajuta, dar acum nu stiu ce copil voi avea!
Nina, ce mai faceti? Cristinuca sper ca e bine cu glicemiile si stati mai mult pe afara!
Fug, ca am ciorba pe foc si apoi iar trec in pat... bucuria mea
Va pup, o zi frumoasa, Elena

Mami 33+ si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna, fetelor.ieri am venit de a bucuresti.luni ne-am operat la 8.30.a durat foarte putin, a stat mai mult la bloc operator sa se trezeasca. a fost foarte greu sa-l nu ii dau nimic de baut.ne cauta peste tot.dupa operatie a gemut un pic dupa care a adormit.nu a vomat deloc.s-a si jucat dupa operatie.la 3 ne-am externat ca ne-a vazut dr si a zis ca e totul ok.insa a facut la plecarea din spital criza de plans ca era terminat de oboseala.noroc ca spitalul era la 5 minute de unde am stat in bucuresti.si am ajuns repede si l-am culcat.4 ore a dormit.plus toata noaptea.nici nu s-a cunoscut ca l-am operat.era vioi si facea acelasi prostii de dinainte.am vazut si vegetatiile, mi le-a aratat dr.ca un mat.au zis ca erau mari si infectate.am avut peripetii insa cu masina, ca abia am ajuns la spital luni dimineata.s-a dus de tot ambreiajul de am scos toata cutia de viteze, ni s-a stricat pompa de benzina si ieri pe drum spre cta ni s-a infundat un furtun la uleiul din motor.noroc ca s-a aprins becul in bord ca altfel calam mototrul.5 mil ne-a costat sa reparam masina in bucuresti ca nu aveam cu ce sa venim.in rest suntem ok, am scapat, si-a cam dat programul peste cap.cred ca il jeneaza un pic cand mai tuseste noaptea, dar in cateva zile ne revenim.va pup pe toate.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Bravo Razvanelule mic, nici nu m-am gandit ca asa rapid scapati Adriana! Bine ca ati trecut de asta, de acum poate nu o sa mai aiba probleme cu nasucul si racelile!

Mami 33+ si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

elena, nici eu nu m-am asteptat.ma gandeam ca o sa avem de furca, la ce e mai rau.cu o seara inainte nici nu ma prindea somnul.am scapat

albumul meu

Mergi la inceput

elena, eu am batista.e super.cat am folosit-o.acum mai are ceva muci dar mi-e teama dupa operatie asa repede.e nemaipomenita.scoate tot.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

seara buna, scorpiutze dragi.

Adriana, ma bucur mult ca Razvan a trecut cu bine peste operatie. Multa sanatate si refacere cat mai rapida
Laura, eu nu stau in Bucuresti, deci nu te pot ajuta cu preturi la apartamente. La noi scorurile sunt mult mai mici. Noi l-am luat la 80.000 RON si sper sa iau pe garsoniera vreo 50.000 RON. si voua.
Elena, maine intru in posesia batistei si iti zic cum a fost. Dar oricum asa cum a zis Adriana cred ca e buna si eficienta. Dupa parerea mea este mult mai traumatizanta pompita asta obisnuita pentru ca dureaza mult mai mult pana scot ceva.

Va pupic pe toate si va urez noapte buna.

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna scorpiutelor,
adriana, ma bucur din suflet ca ati scapat, numai tu sti ce-a fost in sufletul tau dar Dumnezeu a fost alaturi de voi si razvanelul a iesit cu bine din operatie...cine l-a operat si unde?
elenaburtika miscatoare, asa-mif acea alex in burta...ruxi tare cumintica a mai fost cat a fost in burtika...si tare ma mai speria...asa ca lasa...mai bine este ca se misca
lory, sanatate alinutului si noi tot asa suntem cu tuse si muci...si tie spor la impachetat bagaje
georgi, cum a fost ziua de azi pana la urma?
nina ai nina2 pupici printeselor
anacopilashilor
mirace mai faceti voi? cum mai sunt cei 3 muschetari
mai dar de gaby ce mai stiti? ne-a parasit tocmai cand era mai fericita alaturi de iubi al ei...nu ne mai zice nimik...care mai vb cu ea dati un pup si din partea mea
pupici la scorpiute
numai bine

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput