Minunatele Scorpiutze (41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna ziua la scorpiute,

Elena draga...ce ma bucur ca ai revenit aici la scris...Mai lasa si tu supararile deoparte si lasa micuta linistita sa stea la caldurica in burtica...Poate ca ai scris tu si eu n-am fost pe faza sau poate nu ai scris,da' io intreb:cum ai sa nasti,natural sau cezariana?Sper ca miculuta e in grafic si sanatoasa.Aaaaaa,stai ca nu pricep:tu vroiai sa mai faci un bebelus dupa ce nasti bebelina?Uau,cuscrisima...te admir pentru curaj!Aveti grija cu racelile astea,draga mea,ca tare rau e cand te simti neputincios in fata bolii si temperaturii...Ma bucur ca George este ok,sanatos...Luana e inca cu antibiotic,ca asa e modelu',cam face ea mofturi si nazuri ca nu mai vrea - o inteleg mititica,ca s-o fi saturat si ea de atata siropel - dar n-avem ce face...Cum ziceai ca o s-o cheme pe cuscrita micuta????Draga mea,eu te pup si te imbratisez cu mult drag si pup si ginerelu' meu frumos si scump!Aveti grija de voi!
Georgi,cum am mai scris:n-avem ce face,dam tratament si asta e!O data si o data tot trebuia sa se lipeasca si de Luana microbu'...Bine ca ai cu cine lasa galusca acasa si mai amani dusul la gradi...Pai inteleg ca o sa va distrati si voi de ziua fetelor,frumos!la noi deja sunt pregateli aici,iar maine e munca de om nebun,bucatareala,asezat mese,ca mai vine si un sef de sef de la Bucuresti aici la chefuit...beah!
Monicaaaaaa....ce ne facem cu mandrele noastre ,cu mucii lor cu tot...ca nici Luana nu vrea ,bey frate,nici cu politia ,nici cu pompierii sa sufle mucii aia din nas si asa le mai sforaieeeee...de ma dispera...Uf!Multa sanatate la puii tai si aveti grija sa n-o furati si voi de la ei,ca eu am incalecat-o de la Luana...
Mira,pai tu asa de dimineata ai desteptarea?Draga de tine!Pupici la micutii tai si tie!
Adriana,pupat virusata de Luana...Cum ia luat sange la Razvan?Cu se ia la adulti?Cred ca s-a speriat mititelul de el...Daca ii face anestezie pentru operatie...nu vor fi probleme mari,poate doar la trezire,cand va voma din cauza anesteziei si va plange de durere de cap...Dar eu am auzit ca mai nou se face anestezie...Tin pumnii si bafta la Bucuresti,sa mergeti cu bine si sa rezolvati problema si sa va intoarceti sanatosi!

Nina,Lory, va pup si pe voi si toate scorpiutele si sa aveti o zi buna!
Hai ca mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut dragelor!
Nu ma mai enervez, pentru ca iau un tratament care m-a transformat intr-o nesimtita, ceea ce e bine. Insa tot nu ma simt bine, recunosc ca am refuzat internarea pentru George, insa daca e musai si trebuie sa merg la hospital, il vom duce la tara si va merge acolo la gradi pana revin eu. Din pacate nu am acasa tensiometru, imi luam zilnic la serviciu si aseara sarise deja tensiunea rau, cam seara se intampla sa ma simt oribil. Sper ca dupa inca o zi de trat. sa scada tensiunea si sa scap de spital (mi-e groaza de toaletele de acolo cel mai mult).
Ana, pana la urma sotul a acceptat ca vreau sa o cheme pe buburuza Gabriela, si doar un nume va avea. La al treilea bebe as fi visat eu, dar chiar nu se poate. Insa cel mai frumos este cu 3 copii, sa ne confirme Mira! E foarte greu, insa mai tarziu este un echilibru foarte bun! Sanatate maxima Luanei si voua! Eu deja am uitat de raceala, o tratez soar cu ceai, la cate hapuri iau...
Adriana, ma bucur ca esti multumita de viitorul job. Iti tin pumnii cu operatia lui Razvan! Va trece si va fi bine!
Monica, nici nu stiu ce sa iti spun de suflat nasul, e cumplit daca nu vrea sa o faca. Nici daca il vede pe Alex nu vrea sa il imite?
Mira, sper sa iti gasesti repede locuinta mai aproape! Prietena mea din Germania la fel ca tine are program de trezit si deja e terminata psihic dupa 5 ani de naveta cu 2 ore dus, 2 ore intors. Cred ca e o problema pentru vest cu gasirea unei chirii mai comode!
Va pup, normal ca ma retrag in pat, parca sunt drogata! Si maine ar trebui sa merg la serviciu pentru o intalnire cu coordonatoarea mea de la Bucuresti! Habar nu am daca ajung...
O seara buna, Elena

Mami 32+ si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Ma simt ingrozitor de vinovata ca nu am mai trecut pe la voi dar voi sunteti bune si o sa ma iertati, nu???

Pupici la toti copilasii bonaviori si insanatosire grabnica!!!

Elena sarcina usoara, nastere si mai usoara si o fetita perfecta sa ai!

Anutza va pup si pe tine si pe Luana bolnavioara

Nina1, Nina2, Lory, Georgiana, Adriana, Mira, Monica va pupacim si va dorim muuuuulta sanatate

Noi stam afara cam toata ziulica... mergem in parc la Brincoveanu si ne place de nu mai putem...Teo este acum fata maaaaare, nu merge singura inca dar ne mindrim ca la 10 luni stim care sunt okii, nasul, gura, jucariile preferate ...evident ca noi intrebam si ea ne arata cu degetelul
In rest suntem bine, nu stiu ce sa va mai spun...
aaaa
suntem in top 100 nu cistigam noi premiul dar nu mai pot de mindra ce sunthttp://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=24 "prima zi"

va pupam pe toate si va dorim multa sanatate!

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

va pup pe toate, multumesc de urarile de sanatate, va doresc si voua numai bine si sanatate si copilashilor.

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani, fetelor.sa va rasfatati azi la maxim.va doresc petrecere frumoasa, iar pentru cele care muncesc o zi lejera.va pup pe toate mult, mult de tot.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

La multi ani femeilor!
Sa fiti sanatoase si implinite pe toate planurile!

Mami 33+ si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

LA MULTI ANI! la scorpiute....De ziua fetelor sa fiti fericite,iubite la maxim si sa aveti parte de distractie....
Va pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, minunatelor !
Sa fiti sanatoase, fericite si iubite, asa cum se cuvine !
Petrecere frumoasa, distractie la maxim !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

La multi ani scorpiutelor!

Sa fiti sanatoase si iubite!
Va pup pe toate ca eu tot pe fuga sunt!
Petrecere frumoasa va doresc!

Florentina & Alin Cristian (3.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

La Multi Ani! minunate scorpiutze

Petrecere frumoasa va doresc

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

Poze cu noi

Mergi la inceput