!!! Stiti clinica operatie de adenoidita (polipi)?
Raspunsuri - Pagina 2
mikim spune:
Deci, a fost operata la 1 an de #351;eful sectiei ORL, de la spitalul Grigore Alexandrescu, nu mai stiu cum il chema, Balanescu parca, iar a doua oara la 3 ani de catre dna dr. Gavrila, de la spitalul Budimex, care inteleg ca este fff buna profesionista.
Pegasis spune:
mikim, du-te la dr. Dan Gheorghe, la Budimex. Noi am fost foarte multumiti. Ana mea a fost operata la 3 ani si n-am mai avut probleme cu polipii de atunci (acum Ana are 5 ani).
liliana csaki spune:
baietelul meu a fost operat de dr. Gheorghe la 5 luni, acum are 3 ani si 3 luni si n-avem probleme, asa ca si eu il recomand cu toata caldura.
mikim spune:
Multumesc pentru sfaturi. Dar nu stiu cum as putea sa ma mut la alt medic, tot din acelasi spital. Adica teoretic e simplu, dar practic imi e jena, mai ales ca ne cunoastem de ceva timp.
Dar cred ca si ea e un medic bun, dar nu stiu de ce tot reface vegetatiile astea. Am mai citit pe Internet si un medic afirma ca "exceptia de la regula este ca nu se refac, fiindca de obicei se refac".
Asa ca... nu stiu ce sa mai zic... ce sa mai fac... Taticul e si mai disperat... Nu de operatia in sine, ci de urmarile bolii... Daca asa va fii toata viata ei, intre un nas infundat sa curgand si o infectie in nas etc...
Briantis spune:
Mikim ,afirmatia ca polipii nu se refac nu am scos-o de la mine .E parerea unor orl-isti din Budimex si am auzit-o nu numai o data .
In ceea ce priveste faptul ca ti-e rusine ca te intalnesti cu vechiul medic ,eu zic sa treci peste jena ,pt ca nu are de ce sa-ti fie jena ,sanatatatea copilului e mult mai importanta decat orgoliul unui medic ,nu crezi?
Mama lui Andreiutzu
Cristina_C spune:
Mikim, dar de ce-ati ajuns la operatie de polipi? A avut copilul otite repetate?
Multa sanatate!!
ps. Si eu am citit ca se pot reface polipii dupa OP.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
petruta spune:
Hai sa iti spun ce mi-a explicat mie dr. care l-a operat pe Mihai. Sunt scoase vegetatiile care sunt inflamate. Nu pot fi scoase in totalitate, adica si cele care nu sunt inflamate, sunt mii ce celule care se pot inflama sau nu. Asa ca in unele cazuri, cu timpul se inflameaza alte celule, sa le zicem. Dar sunt cazuri in care chiar daca sunt inflamate nu sunt chiuretate( ca asta este termenul) in totalitate pentru ca sunt situatii speciale din punct de vedere chirurgical. De ex. in cazul baiatului meu, medicul a depistat la controlul dinaintea operatiei existenta unui mic hemangiom in zona polipilor si ne-a spus ca va ocoli acea zona pentru a nu avea complicatii, si pentru faptul ca are o structura mai aparte a boltei palatine, mai scurta fiind. Asa ca ne-a scris pe un biletel si i l-am dat inaintea operatiei pentru ca el sa stie ce are de facut si cum sa actioneze.
Sanatate multa si refacere rapida !
Petruta & bb Mihai 
viviana spune:
Dr. Gheorghe - budimex
mie mi s-a spus ca vegetatiile se pot reface.
chiar am fost la control anul trecut - sforaie- sa vad daca nu s-au refacut si ORL-istul mi-a spus ca nu. nu mi-a atras atentia ca bat campii cu refacutul
nu intodeauna spitalele particulare au si cei mai buni medici. Pentru ca nu au asa multi pacienti, iar un medic bun prefera sa stea intr-un spital unde isi poate practica din plin meseria.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi