!!! Stiti clinica operatie de adenoidita (polipi)?
Copilului meu trebuie sa i se faca operatie de adenoidita (polipi). Stiti vreo clinica particulara care face asa ceva?
Raspunsuri
alias spune:
De ce neaparat la clinica particulara?
Eu l-am operat la 2,5 ani la Budimex si nu mai are nici o problema.
Operatia a durat fix 20 min si dupa alte 30 min l-am luat acasa.
Acum are 6 ani si jum si nu a mai racit de atunci aproape deloc.
Succes
Alias
petruta spune:
quote:
Originally posted by mikim
Am nevoie urgenta de ajutor!!!!!
Am incercat sa-ti trimit un PM, dar nu ai activata aceasta optiune.
Exista si clinici private unde se fac astfel de operatii, medicul care l-a operat pe Mihai ne-a spus si de aceasta alternativa. Am ales spitalul Budimex ( de stat) operat de acelasi medic si am facut bine, pentru ca s-a dovedit a avea nevoie si de perfuzii si ingrijiri suplimentare.
Petruta & bb Mihai

Anny spune:
Si eu eram chitita sa-l rezolv pe fi-miu la clinica particulara dar m-am razgandit. Aleg tot spitalul de stat (din pacate) ptr ca o clinica privata, indiferent cat de ok ar fi nu asigura un post-operator specializat zic eu.
Ma indoiesc ca au asistente specializate pe pediatrie si in caz de vreo complicatie (posibila ptr orice interventie chirurgicala, oricat de mica este) au aparatura necesara si personal specializat pentru astfel de cazuri.
Mai fac cei de la Euroclinic, ca m-am interesat si acolo, dar nu au sectie de pediatrie propriu-zisa. Nu stiu sa iti spun exact ce se intampla cu copilul imediat dupa operatie. Avantajul este ca e totusi spital, dar chiar si asa nu am avut curaj (si as fi facut-o gratis ca avem asigurare acolo).
mikim spune:
Fetita mea are 6 ani si a mai fost operata la 1 an la Grigore Alexandrescu si la 3 ani la Budimex. Acum s-au refacut si nu consider ca este vina medicilor.
Problema mea este ca acum este mai mare si as fi vrut sa nu se sperie, ca spitalele astea de stat ale noastre arata jalnic. Iar medicii nu au rabdare, nu sunt asa draguti ca cei de la particular, cred eu.
Oricum, vad ca voi nu ati mai avut probleme...
Stie cineva cam cat se mai da medicilor si asistentelor? Pentru mine e o mare problema. Sau cat costa la un spital particular?
Anny spune:
La o una din clinicile particulare unde mai lucreaza medicul care il va opera pe fi-miu interventia costa 200 euro. La Euroclinic nu stiu sa-ti spun, dar cred ca e ceva mai mult. Eventual suna la ei si intreaba-i.
alias spune:
Operatia este una simpla si care dureaza foarte putin.
Parerea mea este sa o faci tot la un spital de stat.
Exista la Budimex oameni buni si amabili, eu i-am gasit.
Si care nu se uita la grosimea plicului pe care vrei sa il bagi in buzunar.
quote:
Originally posted by mikim
Fetita mea are 6 ani si a mai fost operata la 1 an la Grigore Alexandrescu si la 3 ani la Budimex. Acum s-au refacut si nu consider ca este vina medicilor.
Problema mea este ca acum este mai mare si as fi vrut sa nu se sperie, ca spitalele astea de stat ale noastre arata jalnic. Iar medicii nu au rabdare, nu sunt asa draguti ca cei de la particular, cred eu.
Oricum, vad ca voi nu ati mai avut probleme...
Stie cineva cam cat se mai da medicilor si asistentelor? Pentru mine e o mare problema. Sau cat costa la un spital particular?
Alias
ocu spune:
Si noi postam tot pt Budimex, ne-am operat vineri pe 19 ian la dr Gheorghe a fost OK, ea are 7 ani jumate si nu am avut probleme cu teama mai greu e cu setea si foamea iar dupa op cu durerea de gat dar seara isi revenise complet, plicurile le-am dat dupa interventie asa ca teoretic poti pune cat te tin buzunarele.
mikim spune:
Am fost ieri cu ea la medic. O opereaza pe 15 februarie, la Budimex.
Dar este a treia operatie de acest tip. Oare mai sunt cazuri similare?
E ceva in neregula cu copilul meu?!!!!!
Sunt disperata si ffff speriata 
Briantis spune:
E ceva in neregula cu cei care au operat copilul .Daca vegetatiile adenoide sunt scoase in totalitate , nu se refac .
Si noi am operat copilul pe 16 ianuarie la dr .Gheorghe la Budimex .Eu zic ca e mai sigur intr-un spital de stat decat la particular pt ca nu poti sa stii daca au ce le trebuie in cazul unei complicatii .
Mama lui Andreiutzu