AJUTOR!!!! - pierdut jucaria de suflet a copilului

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Claudia, scriei si aici proprietarului, ca e tot in franceza. Cred ca aici ai mai multe sanse decat pe "Inspecteur doudou", unde de fapt ei cred ca au ca sursa tot anuntul de pe "La Cabane de doudou". Deci mai bine direct la proprietar, nu prin intermediar.

Bafta!!!
Sa ne spui ce se mai intampla...

Edit: Scriam amandoua odata ... bine ca a raspuns; nu inteleg nici eu tot ce spune, dar pare ca e ok. Nu ai pe cineva care sa stie bine franceza?

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

De pe "La cabane de doudou" mi s-a raspuns...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

"Buna ziua,
Doudou baby club este disponibil si, daca doriti, puteti sa-l adoptati! El nu asteapta decat sa fie adoptat pentru a primi multe imbratisari(alintari).
Daca sunteti de acord, tranzactia se poate efectua prin virament bancar (cu bani lichizi e intotdeauna riscant), cum doriti

Am sa va previn prin e-mail cand s-a facut plata si cel mai tarziu a doua zi jucaria va fi trimisa. Raman la dispozitia dvs pentru alte intrebari, va voi raspunde cu placere.

Multumesc pentru interesul dvs si multi pupici lui Mateo."

PS Cred ca cel care a scris nu stapaneste nici el prea bine franceza, ici-colo sunt chestii scrise cam bizar, dar cam asta ar fi traducerea, scrisa in mare graba. Succes!

Nora

Mergi la inceput

Nora, multumesc din suflet!!!

Claudia

Mergi la inceput

Multumim Nora !!!

Dar, dupa principiul dai un deget si apoi iti cere toata mana, te rugam, daca poti si nu te superi, sa o mai ajuti pe Claudia sa-i raspunda.

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

fraid de port compris 7,50 euros inseamna taxe de transport, nu?

Claudia

Mergi la inceput

Da, asta stiu sigur eu. Dar vezi ca astea sunt taxele in interiorul Frantei, cred...

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Mi-a compus Nora un mail in care ii multumeam si ii ceream informatii despre plata. Da, Doamne, sa fie adevarat!

Edit: Orice ajuror, cat de mic, orice informatie... orice text in franceza , e bine venit! Va multumesc! Sunteti extraordinare!
Claudia

Mergi la inceput

Mi-a raspuns, mi-a dat coordonatele de plata. Am o intrebare:
Vi se pare ca ursul de pe www.lacabaneadoudou.com/fiche-doudou,doudou,4484,z,Ours---Nounours-Baby-Club-Bleu.html" target="_blank">Cabane Doudou seamana cu ursul de pe Inspecteur Doudou (la marime ma refer)- nu stiu de ce am senzatia ca primul urs e mai mic, sa fie doar de la poza???

Claudia

Mergi la inceput

Intreaba cati cm are ca sa fi sigura. Cel de pe inspecteur are 20cm, ca scrie acolo.

Caprioara & Matei

Mergi la inceput