Mamici de ianuarie-februarie 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 28
kateryna spune:
Alinuk, ptr banii ptr cosul bb iti trebuie o cerere tip (ti-o dau ei), xerox dupa buletinele parintilor, eventual sa aveti si dupa certificatul lui bb. Actele se depun tot unde ati depus si ptr alocatie si prima de nastere. A fost sotul meu azi si le-a depus. Oricum banii nu se dau pe loc. A ramas sa ne sune sa ne anunte ce si cum. Cred ca de fapt nici ei nu prea stiu sigur.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
furnicusa spune:
Buna mamicilor si burticilor,
Legat de sumele care se acorda la nastere, eu intelesesem din mesaje postate anterior ca inca cosul nu se ia. Se dau insa cei 150 RON indemnizatia de nastere. Si separat cei 800 RON. Ar fi bine sa se dea si cosul, dar nu am auzit pe nimeni sa fi luat. Voi ce stiti?
Curaj burticilor care se pregatesc de marea intalnire. Sa aveti o nastere usoara, mamicilor si bbi frumosi si sanatosi!

Va pup.
36+
kateryna spune:
Messa, Oana, nastere usoara!!!
La capitolul pompe eu nu stiu ce sa va spun ca nu am avut nevoie de pompa.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
oana_bucur spune:
Furnicusa citeste de la pagina 17...fetele au explicat cam tot.
Haine bebe
camera bebe
Eu si Noi
39+1 
cristiana70 spune:
Fetelor, sunteti rau intr-o ureche, maine nasteti si voi aveti timp de discutii despre alocatii, cosuri, indemnizatii... De parca eu as fi mai breaza!
OANA, piticul are ochi albastru inchis, ma topeste ori de cate ori se uita la mine, las' ca-i fac si poze la lumina zilei. M-am crucit astazi, in opt zile a pus trei sute de grame, poate ca exista o diferenta dintre cantarul meu si cel din spital, nu stiu, dar pe al meu l-am verificat cu biscuiti, pesmet si greutati de cantar clasic! Se vede ca mananca PreNAN, nu degeaba costa cat costa laptele asta! Sa vezi daca pana la estimata data a nasterii , 7 februarie, nu face o greutate de copil la termen! Ei, bine, nu din ala de patru kile!
cristiana si
David Cristian 21.12.06
http://new.photos.yahoo.com/cristivona70/album/576460762386576940
cristiana70 spune:
MESSA, OANA, cred ca v-a venit randul, 

nasteri usoare, recuperari rapide si bebei de nota 10 va doresc!
cristiana si
David Cristian 21.12.06
http://new.photos.yahoo.com/cristivona70/album/576460762386576940
oana_bucur spune:
Cristiana neaparat vreau sa-i vad culoarea ochisorilor...ma topesc ochii albastri.
Paai..si daca nastem maine ce sa facem special?! Bagajul l-am facut, de mancat am mancat ca un porcusor, acum incerc si un ceai de tei si astept somnul caci de regula la orele astea fuge...
In rest cum o fi o fi...
As prefera eu sa rezistam pana maine dimineata...dar as fi tziganca caci mi s-a dat ce era mai important pana acum: am ajuns la termen, am scos si atele..ce pretentii sa mai am!?
Ceai si somn acum...
Somn usor fetelor.
Haine bebe
camera bebe
Eu si Noi
39+1 
criss68 spune:
daca imi dati voie, fac eu un capitol nou
chiar cred ca am nevoie ![]()
Sper sa nu dureze prea mult fiind prima data, oricum nu umpleti imediat pagina 20.. sper
criss
40s cu
Ligia