Mamici de ianuarie-februarie 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Cristiana ma minun ca poate fi tinut practic intr-o palma asa cum am vazut in unele felicitari si parca nu-mi venea a crede. Si mandrul meu ti l-a giugiulit si a zis ptr el: "las ca ma fac eu mare si falcos imediat..."

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Catalina, emotionanta povestea ta! Ai trecut prin multa suferinta asa ca meriti sa fi fericita alaturi de cei dragi inimii tale! Dumnezeu sa va binecuvinteze!

Cristiana70, ce mititel e puiul vostru! Prin cate ai trecut si tu! Ma bucur ca acum sunteti cu totii acasa! Multa sanatate!
Maine, poimaine o sa-l vezi pe David ca falnic ca bradul si iti va fi si tie greu sa crezi cat de mic era cand a venit pe lume.

Mihaela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

gabriela mamaaaa,aici e bestiala Adriana-Maria !!s-o mananci ,nu alta,cum sta ea asa mototol.
gio,felicitari !sa creasca mare Eva!!ce bine ca a fost usor!! bravo !!
eli e mai bine sa nu aiba sub el nici fulgi,nici vatelina,ci salteaua lui,sa nu transpire.nici perna.eu am o plapumica pt invelit.sau paturica. sub el nu pun.cand e mic nu se dezveleste.
oana bucur gataaaaa,vineeee
messa sa fie totul bine sa ne poti scrie!
liuda imi pare rau ca tragi si tu cu febra laptelui...
adela a mea mai faceasa cand are colici...refuza sanul,plange,trage capul,in schimb ia biberonul...
nu ii dau lapte praf,scot cu pompa .
catalina,aireusit !! ai copilul mult asteptat !!! imi amintesc cat de panicata erai! acum esti fericita! am stiut intotdeauna ca ai sa reusesti,ca o sa ai un copil sanatos!
cristiana70,Davidut e un scump!!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Buna seara fetelor,

Toata ziua am umblat, nu am avut timp de forum, abia am terminat de citit.

Catalina, si mie mi-ai stors niste lacrimi la citirea povestii.

De ieri sunt cam nelinistita in privinta intarzierii lu' bb, mai ales cand doua persoane destul de avizate mi-au sugerat sa-mi programez cat mai repede o cezariana. Am sunat dr, dar nu parea impacientata deloc, stia de la consultul de acum o saptamana ca nici copilul, nici organismul meu nu sunt pregatite pentru nastere, deci fie s-a gresit ceva la calcule, fie... asta e, asteptam sa se decida sa iasa (adica poate si la 42 de sapt).
Intr-un moment de inspiratie sau de nebunie - nu stiu cum sa-l numesc, m-am dus sa-mi fac o ecografie. Dr-a mea nu face si oricum numai maine ajungeam la ea. Nu stiu date despre performanta aparatului, stiu doar ca e un dr f bun (unde faceam eu ecografiile morfo trebuia programare cu mult timp inainte si nu era momentul sa fiu rabdatoare). In orice caz mi-a confirmat temerile: lichid amniotic f putin, aproape deloc, placenta grad 3 de maturare cu calcifieri - restul cum le stiam. M-a intrebat cand sunt programata pt cezariana. Cred ca s-a uitat la mine ca la extraterestri cand i-am raspuns ca nu am programat asa ceva, intrucat as fi incercat natural. Discutia s-a incheiat spunandu-mi ca daca as fi pacienta lui ar face cezariana de urgenta.
Prin urmare emotiile mele sunt legate de rezultatul intalnirii mele de maine cu dr, aproape ca nu-mi sta mintea la neplacerile operatiei, vreau sa ma vad cat mai repede cu produsul muncii mele de 9 luni in brate. Prin urmare cedez dorintei mele de a face sport si muschi in favoarea unui copil sanatos, nu-mi permit experimente.

Azi noapte aproape nu am dormit, adica m-am culcat devreme, dar ce folos ca m-am trezit la 3 jumate? Mi-am propus pentru azi mult efort fizic, adica ceva vizite, curatenie prin casa pentru ca oricum e bine sa fie proaspat tot inainte de venirea lui bb. Socotelile nu mi-au iesit cum as fi dorit, am avut de indeplinit niste comisioane pt sot, mi-am cumparat tot ce-mi mai lipsea din lista pt spital respectiv bb acasa. Chiar si asa am gasit greu, umbland pe la multe farmacii, preturile variau f mult... Nu era o idee buna sa las sotului aceasta treaba. Iar daca va mai fi si emotionat precum sotul Oanei... nu stiu ce iesea.
In orice caz dupa cele ce am citit am ajuns la concluzia ca imi trebuie neaparat pompa de muls inca din primele zile, eu am optat pt una manuala Chicco, sper sa fie ok.

FFelicitari proaspetelor mamici! Gio, ce rapid! Felicitari, mamico.

Monu, bine ai revenit acasa, sa speram ca treptat vor disparea si restul problemelor.

Messa, iti inteleg senzatia de inconstienta, o experimentez f des si eu. Eu zic ca e utila, face parte din sistemul de securitate.

Nu va faceti griji cu pioceanicul daca ati ajuns acasa intregi si nevatamati. Pana acum isi facea de cap. Cunosc un caz nefericit, dar... ce sa facem? Mergem cu Dumnezeu inainte.

Liuda, saraca prin ce mai trece si ea! Dar poate o sa scape usor

Anis, noi te tot asteptam cu vesti din ce in ce mai bune si vii acum cu pocinogul? Doamne ajuta sa fie alarma falsa ca te-ai chinuit suficient.

Loremunteanu, si eu am zis initial ca nu-mi iau pompa de muls decat daca stiu sigur ca am nevoie, intre timp m-am gandit ca sigur voi avea. Ce-i in mana nu-i minciuna. Nu stiu ce zic fetele de cea Nuk, parca de bine, si nu e scumpa.

Ieri m-am interesat cum se pune problema prezentei tatalui la nastere, la spitalul unde merg eu. Ce raspuns credeti ca am primt? Sala de nasteri nu confera intimitate, pot naste si 3 femei in acelasi timp, situatie in care clar nu poate participa si sotul. La cezariana mai degraba, daca dr e de acord. In schimb rezervele sunt de o singura persoana! buuuun. Oricum mi-a cam iesit nasterea naturala din cap, dar sa mai vad inca doua scremandu-se si intr-o ipostaza atat de inestetica... nu-mi mai vine nici mie sa nasc! In fine, discutia deja e depasita, eu vreau sa nasc MAINE daca se poate, nu mai am rabdare nici o secunda.

Multumesc celor care ne-au facut galerie , sper sa foloseasca! Nu stiu daca mai aveam de raspuns cuiva, nu sunt in cea mai buna forma.

40s + 2z

criss 40s cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Fetelor, curaj, nu e atat de greu pe cat pare! Cand l-am schimbat prima data, la maternitate, in afara de faptul ca i-am pus scutecul invers , am avut senzatia ca am schimbat o furnicutza, si nu un omuletz. Acum il schimb, il imbrac si-l dezbrac, binenteles ca-l hranesc, si-i fac baita singura, ca asa nu ma streseaza nimeni. Daca tati e prezent, atat isi baga capul sa-l pupe ca nu mai vad "marfa", si ma bruiaza mereu. Cele care nu ati trcut inca prin asta, o sa vedeti, nu se strica si nu se sparge! Vorba lui Spock, stiti mai multe decat credeti. Si, mai ales, ganditi-va ca ai vostri vin la termen, nu grabiti ca David al nostru!

cristiana si David Cristian 21.12.06

http://new.photos.yahoo.com/cristivona70/album/576460762386576940

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Cristiana, chiar e micut, dar creste el...

Eu nu ma stresez sa stiu prea mult despre acte pt ca de asta o sa se ocupe tati al nostru... Oricum uit in 5 minute, chiar daca ma documentez... Nu pot sa tin minte detalii de genul asta... Daca el se duce, el sa stie... Oricum fetele care au nascut stiu cel mai bine ce si cum...

Cu pompa, nu stiu... O sa vad la fata locului... Sper sa ma descurc fara... Daca nu o sa iau atunci si gata...

Loredana 38 fix Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Fetelor eu tot pierd "mucii dopului"...oare mai rezist pana maine dimineata? Mi-e mila sa-l iau pe doctorel in timpul noptii...pana la vreo 12 oricum e la cabinet...

Cristiana...nu mi-ai spus daca ochisorii i-au ramas albastri sau sunt negri acum (asa cum se vad in poze)...sa-i faci pozilici si la lumina zilei lui buburuzel...

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+1

Mergi la inceput

Criss e genul de situatie in care-ti poti presa doctoritza...
astept sa aud de bine maine de la tine.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

m-am ametit de tot...
stiam ca se ia cosul asta de 150ron, bonusul de 2mil , alocatia, ca pt astea se depun trei dosare cu cereri la primaria de domiciliu.Mai e celebrul salariu, daca vor angajatorii sa-l dea...
Care e faza cu indemnizatia?cine se incadreaza?e de fapt vorba de banutii luati in cic?care erau 8 mil?

Eli burtica de 38s+

Mergi la inceput

Eli vezi ca a raspuns Loremunteanu in pagina anterioara in al-2-lea mesaj la categoriile de "beneficii" date de stat.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+1

Mergi la inceput