Mamici de ianuarie-februarie 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 22
criss68 spune:
quote:
Originally posted by aventura
Dana, bine ai revenit!Lucas e un scump..sunt topita..iti vine sa-l mananci
Fetelor, s-a gandit careva dintre voi sa recolteze celule stem din cordonul ombilical la nastere?
Aventura37+ cu
Antonio
m-am gandit eu, dar... si ce daca? Nu m-am interesat daca se poate si la noi, in plus costa f mult conservarea lor - bani pe care nu i-am alocat.
criss
40s cu
Ligia
nadiutapm spune:
buna fetele,
Gio, bravo, felicitari pt nastere usoara, sa va bucurati de copii vostri;
galerie pt fetele ce se pregatesc de nastere: Oana_B, Criss, Maria, Messa 

fetelor am vazut ca nu scapa nimeni de furia laptelui, eu pana acum am zis sa nu cumpar pompa pt san, insa cum se dezvaluie lucrurile pe aici mi-e frica rau de furie decat de nastere, am gasit ceva la un pret convenabil mie dar vreau sa va cer parerea celor ce au mai multa experienta despre
pompa san
, nu prea i-mi permit sa dau cateva mil pe una electrica, poate e buna asta.
multumesc mult
pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia
36+ 
Lidia
burtica
Messa spune:
adela, pai daca de a doua zi biscuiti cu iaurt, e boierie, ca asta e oricum hrana mea de baza, ca imi plac si biscuitii, imi place si iaurtzelul, mananc cate 2 kile de iaurt cu fructe si miere la blender pe zi... azi am mancat 1 kil jumate de iaurt facut asa si am baut 1 kil jumate delapte cu cacao, am bagat deja o shaorma si pana la 8 mai mananc niste cartofei prajiti cu friptana. Supa aia de legume strecurata nu pot s-o fac pasata? Sa ma si hraneasca legumele alea, nu doar sa beau zeama, ca asa prefer ceai 
Acum imi pregateste tati laptopul. Deci voi fi 5 zile online cu voi, chiar daca am sa stau in spital
ca timp se pare ca am sa am berechet, mai ales dupa prima zi (cand s-ar putea sa nu-mi arda de nimic, dar vedem).
megbeng spune:

abia apuc sa va citesc, feftelor! aveti o viteeeeza!
am intrat in mod special pentru messa, care maine e cu bebelusha in brate! curaj si refacere rapida!!!
un pup apoi pentru liuda, sa ii treaca repede furia laptelui!! 
felicitari celor care ati devenit mamici intre timp, bafta celor care se pregatesc! 
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

nadiutapm spune:
m-a bagat la reclama mascata 
http://www. bebelusultau .ro/detalii.php?cod=CH04
sper acum sa se poata vedea fara spatii dupa si inainte de punct
saru'mana
pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia
36+ 
Lidia
burtica
Messa spune:
meg si nadiutza, mercic frumos! am sa fiu "barbata" (ca oricum am o nesimtire crunta in mine deocamdata, probabil pentru ca inca am voie mancare, s-ar putea sa incep sa constientizez chestia odata cu foamea pe la ora 1 noaptea
). De-abia asteeeeeept!
lizzy spune:
quote:
Originally posted by oana_bucur
Cristiana stie putzica al tau ce vrea...
Mi-am sterilizat si eu componentele pompei...o sa mi le aduca mandrul in urmatorul bagaj...insa trebuie sa ma pregatesc de cearta cu asistentele cred caci aici nu-ti dau voie cu pompa caci nu au posibilitati de sterilizare...nu am inteles nici ca ar avea pompa in spital...si nici cu sterilizatorul meu nu m-ar lasa...
Sunt cam capsata pe situatia asta daca este asa precum am inteles-o.
Nu sunt dispusa sa-mi favorizez vreo febra a laptelui numai ptr ca ei nu-mi ofera o alternativa.
Vom vedea...
Haine bebe
camera bebe
Eu si Noi39+1
Te lasa cu pompa in spital, nu au cum sa-ti interzica! Dar nu te lasa sa-i dai laptele muls lui bebe, despre asta e vorba. Il alaptezi la san cat are nevoie si restul golesti cu pompa si arunci. Cand vei ajunge acasa o sterilizezi la fiecare utilizare si atunci poti pastra surplusul de lapte, de ex. il poti congela in recipiente speciale.

Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
Catalina spune:
Alina, am inteles eu bine sau ai vb cu Liuda? Daca da, ti-ai amintit sa ii zici de cafea cu coniac sau Cofedol de la farmacie? Pe bune cu astea incercau sa o dreaga in spital pe o fata care avea aceleasi pb ca ale ei.
Felicitari multe Gio, Messa, capul sus dar vad ca il ai. Atitudinea e totul. Eu morcovita m-am dus si cu inima in chiloti, asa m-am si intors. La tine va fi viceversa. Curajoase multe pe aici, ce sa mai ...
Cata
ALINATXA spune:
Catalina uite acum ii trimit iar un sms.Fetele iau zis de cafea cu coniac ieri insa ii mai spun odata eu.
36+
Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
Messa spune:
Io nu cred ca-s curajoasa, cred ca mai degraba inconstienta
dar cert e ca de-abia astept ziua de maine!

Antonio