Mamici de ianuarie-februarie 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

oana stai linistita ca nu e singurul , nu stiu de ce barbati nostri sunt asa capiati cand se apropie
momentul , al meu nu stie ce il asteapta parca ar intra in zona crepusculara , pe mine ma amuza rau ,
cred ca maine cand mergem la control o sa aiba mai multe emotii ca mine si are asa o fata de nevinovat
.........hi hi hi

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Stiu, Cristiana...din pacate nu putem decat sa ne adaptam in anumite privinte. Eu am tras ca un catar in ultimele luni in speranta ca voi naste la o clinica privata care tocmai s-a deschis in brasov. Am vizitat-o si arata super, eram super ok si cu pretul, puteam naste si cu doctorelul meu, puteam alege epidurala la orice ora, imi puteam tine sotul cu mine in camera si cu copilul in cele 3 zile...ce mai...conditii de hotel 3 stele...
Insa se pare ca pierd sansa ptr vreo sapt diferenta...ptr nasteri efective se pare ca numai in februarie dupa ce pana acum trebuia de la inceputul lui ianuarie...
Am facut bine sa nu-mi fac sperante prea mari caci acum imi muscam degetele...am tot zis "cum vrea Dumnezeu" si ne descurcam...
Tare as mai fi vrut acolo...daaar...nu ies lucrurile intotdeauna cum vrem noi...important e ca pana la urma sa fie bine.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Cristiana, nu am stiut, sorry. Da in functie de greutate este si cu mancatul asta. Sa creasca mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Heeeelp fetelor...
Am 34+2, cu risc de nastere prematura (col scurt de 11mm), stau tt ziua in pat, noroc ca stau cu laptopul in brate si ma documentez/sperii de ce ma asteapta. O sa nasc la Municipal. La ce trebuie sa ma astept acolo???

Astept vesti! Pupici pe burtici, pitici si pentru mamici!
Mirandolina

Sa se nasca de ziua ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Galerie pentru burticile care se pregatesc sa devina mamici si pentru bebeii care se pregatesc sa se nasca!!!

Ieri am fost la morfo-fetala. Dr. ne-a spus ca e totul ok, ca avem 36 de sapt si 5 zile (mai mic cu 3 zile fata de UM) si 3,160 kg. Trebuie sa mai stam in burtika, iar termenul s-a devansat un pic: 11-14feb. Dar sa vedem cum voi programa cezariana..poate in jur de 10 feb. sau mai devreme..nici eu nu stiu cum e mai bine.
In continuare experimentez aceleasi dureri de ovare si vezica. Dra a spus ca sunt normale, pt ca bebe apasa acum pe toate organele si face compresie.

pupici,
wanna & bebe din burtika_37 w & 2 d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetelor, dragelor, multumesc de incurajari si majorete eu cred ca sunt inconstienta sau drogata cu hormoni de sarcina, ca zau ca nu am nicio emotie, ce nesimtire crunta pe capul meu. Parca tot in starea asta era si "sora din Galatzi" Liuda las' ca vad eu cum o sa fie, poate imi revin atunci la realitate. Deocamdata ma duc sa ma infund cu mancare, ca am voie sa mananc si sa beau numai pana la 8 seara. Deci mai am 3 ore jumate in care sa mananc ca un porc de 110 kile, asa ca ma duc sa bag sub nas, ca in spital o sa fac foamea cel putin 24 de ore, asta dupa astea 12 de diseara pana maine dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Succes, Messa!!!! si pofta buna :)

Sa se nasca de ziua ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Fetelor ptr cele care nu ati fost astazi in conferinta si vreti sa stiti ce face liuda ,mi-a trimis azi sms spunandu-mi ca e la pat cu febra laptelui,are perfuzii,bona ii aduce fetita la san sa pape ,insa e bine ca e acasica.A spus ca ii este foarte dor de noi toate.Adinush si gabriela mi-au spus sa ii transmit sa nu bea multa apa si sa se mulga neaparat ceea ce am si facut.A fost ascultatoare si a facut intocmai.Sa speram ca febra o sa o lase in pace.

36+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

messa manca bine ca sunt mai mult de 24 de ore in prima zi doar apa si ceai , a doua zi biscuiti si iaurt , a treia zi supa de legume strecurata putin orez sau cartofi ceva carnita fiarta de pui , urmeaza regim nu gluma cel putin asa a fost la mine dar nu e chiar asa de rau ; sa ne ti la curent cu evenimentele

cristiana a mea nu mai vrea sanul deloc mi-e si groaza sa mai incerc urla de numa are gura mare mare ii bag sanul si nimic il scoate afara pur si simplu
sunt asa suparata as fi vrut sa o alaptez la san

fetele nimic nu-mi raspunde nimeni nu a avut nimeni problema asta ?

va pupacesc adela de alexia maria ( 13.01.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ADELA, nu cumva fetita ta te respinge din cauza vreunui miros? Nici David nu se da in vant dupa san dupa ce fac dus, dar trebuie sa o fac si pe asta odata pe zi! Daca inainte de alaptat te speli si cu sapun, s-ar putea ca asta sa fie cauza.

cristiana si David Cristian 21.12.06

Mergi la inceput