Mamici de ianuarie-februarie 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Oana

Pai nu e vorba despre poney.. e gros asta pt 22-24 grade cat am eu. (19-20 de grade imi este si mie frig in casa.. asa ca nu as putea sa mentin aceasta temp)

Am altul care e subtirel din bumbac mai plinutz ... ca si un tricou asa

baietzelul tau va fi Teodor??? ce dragutz!!

hai Messutzaaaaaaa... cu plodul acasaaaaaaaaaaa.....

Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadap spune:

Buna,
Nu am mai scris de multisor dar acum o sa remediez problema intrucit am fost lasata la vatra - adica am intrat in concediu. Si e asa minunat!!!!

Felicitari mamicilor si nastere usoara celor in devenire!

Eu sint printre ultimele care nasc... Mai am o groaza...
Nici nu stiu daca sa ma bucur de perioada asta sau sa imi doresc sa vina mai repede bebe. Pentru ca si cu burta mare e din ce in ce mai greu si stiti voi foarte bine prin ce trec.

Va admir cum va descurcati voi cu bbeii - uneori stau sa ma gindesc daca o sa stiu ce sa fac cu el - mai ales cind va citesc mesajele... Dar sint o fire optimista, pozitiva si continui sa cred ca asa cum s-au descurcat atitea m-oi descurca si eu!

La mine bb e orientat cu capul in sus. Am citit pe net mai multe despre exercitiile de intoarcere a copilului dar vroiam sa stiu daca vreuna dintre voi a experimentat asa ceva si daca a reusit.

Pup,

Dada 35 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Caterina..super idee..am vorbit cu ei acum au valve.,

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

messa ai inceput sa ai emotii? , nu-ti vine sa crezi ca treci de la gravidutza
la mama , macar la tine maine e ceva sigur

eu am sa va spun maine daca ma opreste sau nu , desi eu sper sa ma opreasca
ca fac nopti albe la greu si acum am un somn in mine

oana deci a fost bine pana la urma , o sa decida el momentul, bravo

39+6

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Alinuk eu sunt un pic nesigura pe partea cu temp...in casa noi stam la 19 grade altfel nu prea respiram...mai nou 18, cel putin noaptea caci sufar de calduri serioase si as sta permanent cu geamul deschis. Moasa mi-a zis ca 19 e prea putin ptr bebe...si io ma gandeam ca urc macar la un 20 dar cred ca la 22 m-as caza in balcon.Am zis ca merg pe varianta occidentala, care recomanda 17-19 gr atata vreme cat nu-l afecteaza...si atunci cred ca pot folosi si saculetul care la temp mai mare mi-ar parea si mie gros.
Numele i-a ramas asta...prima din singurele 3 variante pe care le-am avut...de fapt cam singurul pe care l-am luat in considerare de la inceput...am asteptat sa-mi sclipeasca altceva puiutzul daca vrea dar se pare ca a ramas la varianta asta...

Messa toate cele bune ptr maine.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+

Mergi la inceput

rali naspa rau pioceanic asta , mersic de info

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

messa iti doresc o nastere usoara fara probleme toate vor trece cand iti vor pune bebelina la piept , sa veniti repede acasa
laura ma tot uit la filmuletele puse de tine si ma disper singura alea chiar au sfarcuri nu ca mine
cristiana ce ma bucur ca esti bine si tu si david
ylilimic si maica-mia la fel chiar ma enerveaza nu mai stie nimic se agita toata si se supara ca ma enervez pe ea ; in fine si eu ma port aiurea cu ea , nu stiu de ce ma enerveaza asa

ptr fetele cu cezariana si nu numai
voi aveti probleme cu laptele si cu sanii ? bebelina mea nu mai vrea deloc la san am avut o noapte oribila am plans si eu si ea ; am tot incercat sa-i bag tata in gurita si nimic , am lasat-o sa urle ca mi se rupea sufletul dar tot nu accepta sanu ; intr-un final m-am muls si a baut din biberon dar nici nu am asa mult lapte cam 100 ml la amandoi ( citeam de 100 la unul nu mai stiu la cine )
intr-un final a adormit dar azi dimineata am luat-o de la capat si i-am dat lapte praf ca nu mai suportam sa o aud plangand ( sau mai bine zis urland )a mancat dar 2 ore nu a vrut nicicum sa doarma ( i-am spus povesti scufita rosie ; capra cu trei iezi )
nu mai stiu ce sa fac

va pupaces merg la muls ca acusica se trezeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

In ceea ce priveste temperatura pe care o toleram inainte de nastere... e alta poveste...

pai aveam niste calduri... de cred ca nici 19 grade nu erau in casa, insa lucrurile au revenit la normal (normalul meu) - am scapat de caldurile acelea...

cred ca depinde cum erai inainte

Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

nici un semn de la maryela si criss , sau isi tin deja puiutzi in brate

eu pun fetele la treaba asa preventiv

HAI MARYELA

HAI CRISS

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Poate putza se hotaraste totusi ptr azi...
Acum am luat pe hartie si 2 fasiutze lungi subtirele gelatinoase cu sange evident, din cauza atei scoase de dimineata...

Alinuk cam ce marime avea dopul eliminat de tine inainte de inceperea travaliului...si cam la cate ore te-a apucat? Stiu ca nu exista repere clare dar sunt curioasa...
Oricum incerc sa motzai un pic...

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+1

Mergi la inceput