Afta rebela!
De 3 zile ma chinui cu o afta ce nu vrea sa cedeze nici dupa spalari cu apa cu bicarbonat, nici dupa tamponari cu solutia farmaceutica contra aftelor (aceasta nu a facut decat sa arda gingia
) Am tinut si regim, dar degeaba... Ce mai pot face?
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
Raspunsuri
pischi2003 spune:
Feli, de glicerina stiu si io, de asta folosim noi. La farmacie te poate lamuri care tip de glicerina e buna pt. tine. Succes sa scapi de ea
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
dordia2000 spune:
Sor'mea e mama aftelor si ei ii trec intotdeauna cu glicerina boraxata si stamicin.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
mandyksch spune:
Eu puneam stamicin (pisat) pe afta si trece sigur. Am incercat si eu cu soultie contra aftelor dar a fost un dezastru.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
felicia74 spune:
Fetelor, multumesc!
Am incercat insa si cu glicerina boraxata cu stamicin si nu cedeaza deloc, desi am inceput de aseara. Ma duc la farmacie poate mai au niste idei.
E culmea, eu am mai facut afte, dar treceau in cateva ore de la inceputul tratamentului, asta ma omoara insa cu zile
tierry spune:
Cu tinctura de propolis ai incercat? Eventual o poti lua in putina apa daca ti se pare foarte concentrata. Din cate am testat eu tictura de propolis face sincer minuni...pt. orice: herpes, cosuri, dureri de masele, dureri in gat. E un cicatrizant si un antiseptic foarte puternic.
tierry spune:
quote:
Originally posted by tierry
Cu tinctura de propolis ai incercat? Eventual o poti lua in putina apa daca ti se pare foarte concentrata. Din cate am testat eu tictura de propolis face sincer minuni...pt. orice: herpes, cosuri, dureri de masele, dureri in gat. E un cicatrizant si un antiseptic foarte puternic.
Dilua in putina apa, am vrut sa zic...scuze..Pui pe un petisor de ureche si tamponezi afta..Sper sa ti fie de folos
felicia74 spune:
Tierry nu stiam ca e buna si ptr afta, o sa incerc.
kittygreeneyed spune:
Piticul meu (cel mai mare) face afte des (reactie la antibiotice)si de obicei ii trec cu violet de gentiana - de 2 ori pe zi, inmoi un betisor cu vata in solutie si frec putin afta (doare!). Atentie insa ca pateaza!! Dupa aceea e bine sa nu "spele" gura nimic o vreme: nici mancare, nici apa, etc.
Kitty, mamica de Adi si Robi 
felicia74 spune:
Fetelor, multumesc de raspunsuri dar am recurs la metoda cea mai scumpa: solutia Urgo, insa a meritat, pot manca orice si, sper sa nu ma bucur prea devreme, dar nu ma mai doare deloc. Gata, zic eu ca am gasit solutia