Gradinita de stat nr.64-Floare de Colt

Gradinita de stat nr.64-Floare de Colt | Autor: anacami

Link direct la acest mesaj

Buna!
Din primavara vreau sa-l dau pe Sebastian la gradinita. Am ochit vreo 4- 2 de stat si 2 particulare.
Ieri am fost placut impresionata de gradinita de stat mai sus amintita, este si foarte aproape de casa,ceea ce ar cantari f. mult.Fiind sambata,nu am intrat decat pe hol, insa si exteriorul si mica parte de interior vazute mi-au placut foarte mult (am mai vizionat deja cateva gradinite particulare pe care le depaseste cu mult..)!
Daca cunoasteti aceasta gradinita,as aprecia foarte mult informatiile pe care mi le puteti furniza: educatoare, bucatarie, program, etc.
Sunt constienta ca este foarte greu sa mai gasesc un loc din primavara,dar macar pt. la toamna ar fi ceva daca este o gradinita buna!
A doua gradi de stat care mi-a placut este "Pisicile Aristocrate"-Piata Unirii (aproape de serviciul sotului)
Multumesc anticipat!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Despre Pisici...numai de bine. Ozi a mea a fost fericita. O gradi perfecta nu exista dar aceasta gradi ofera multe: educatoare care iubesc copiii, directoare interesata sa fie toata lumea multumita, loc de joaca generos si cu grad redus de periculozitate, mancare curata, suficienta si buna (nu e totul bio, mai prinzi si bomboane desert dar nu e mai rau ca acasa)...La momentul respectiv (Ozi e clasa a II-a) nu eram multumita de orele de engleza dar in comparatie cu ce fac la scoala gasesc acum ca erau minunate.
Scuze ca nu am raspuns exact temei, dar macar am avut tangenta cu ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Multumesc Gratiela!
Stii cumva cat de greu se gasesc locuri la aceasta gradinita?

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

quote:
Originally posted by Alma2006

Buna seara!
Am vazut ca pe lista nu este Gradinita nr 64 - Floare de Colt sector 3
Am doi baieti, unul care a terminat aceasta gradinita si este in clasa I iar altul care este la grupa mica. Mentionez ca educatoarele sunt diferite cu toate ca fiind o diferenta de 4 ani intre ei am fi dorit ca si pe cel mic sa-l preia aceeasi educatoare! Nu s-a putut pentru ca a luat grupa mijlocie!
Sunt super multumita de aproape tot! Oricum de ceea ce este absolut important (pentru mine) da!

Personal: 5 puncte = atentie, rabdare, tact, constiinciozitate
Dotari: 4 puncte = mobilier nou, material didactic adecvat.
Curatenie+ masa: 5 puncte = no comment
Activitati in gradinita : 4 puncte = limbile straine ar putea fi predate mai eficient
Activitati extracuriculare : 4 puncte= fac excursii in fiecare an si sunt implicati in tot felul de proiecte
Total = 22 puncte

Sper sa va fie de folos!
Sa auzim de bine!

"La libertad significa cambiar no solo el collar sino no ser perros"

Si mai multe mesaje despre gradinita asta gasesti aici

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput