PUPA ce parere aveti ?
Ce parere aveti de cosmeticele Pupa ? Ati folosit ? Eu am folosit doar glossurile si mi-au placut. Acum as vrea sa "investesc" intr-o trusa mai mare
. Asa ca astept pareri.
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
Raspunsuri
alexxia spune:
Chiar n-a folosit nimeni ?
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI Avem perle noi 
POZE
madau spune:
Eu sunt fan devotat PUPA, am rimelul "extreme eyes" care e super...e cel cu tub rosu, fondul de ten rezistent la transfer si care are putere mare de acoperire (cel la sticla), rujuri vreo 3 la fel foarte rezistente, pudra bronzanta compacta, si o mini trusa cu farduri de pleoape. Sunt excelente, mai scumpe dar merita investitia![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
alexxia spune:
quote:
Originally posted by madau
Eu sunt fan devotat PUPA, am rimelul "extreme eyes" care e super...e cel cu tub rosu, fondul de ten rezistent la transfer si care are putere mare de acoperire (cel la sticla), rujuri vreo 3 la fel foarte rezistente, pudra bronzanta compacta, si o mini trusa cu farduri de pleoape. Sunt excelente, mai scumpe dar merita investitiaMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Multumesc Mada,Chiar eram interesata si de o parere despre fondurile de ten de la ei.
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI Avem perle noi

POZE
bufi spune:
Si eu sunt fun Pupa...folosesc farduri, rimel, truse cosmetice de la ei si sunt super bune.
Asa ca, fara griji, investeste!
Bufi