casnicutze sexy (97)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza.
doina - drum bun..va tinem pumnii!!!!!!!pupici multi.
stef inca nu s-a trezit, dar nu cred ca a mai facut febra...sa vad...
pupici tutuor. azi ma duc la mama si nu am net...asa ca mai vb pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
doina sunt sigura ca o sa fie bine. tre' sa stai calma pt Dan. te cred ca ai emotii. eu de ieri mi-am anuntat toti cunoscutii sa se uite la emisiune.
toate

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

buna dimineata!!!!!!!!!

doina, drum bun.suntem cu ochii pe voi.

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza.
Drum bun Doina
Sa aveti o zi faina fetele.Io-s cam adormita.Mi-am dereglat somnul...am adormit pe la 2 azi noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

`neatza, iar sint zombi
Bianco numai tu ai ghicit-o pe fiica mea .
S-a trezit asta noapte la ora 3 jumate , intindea minutzele s-o iau cu mine, nu mai vroia in patutz. Dar si eu capoasa, ca s-a obisnuit prost, am luat-o un pic in bratze, ma tzinea cu minutzele ca o caracatitza , apoi am asezat-o inapoi la nanitza, a mai urlat, am mai mingiiat-o, pina pe la ora 4 jumate - 5, dupa care a adormit, in patutz bineintzeles, si ne-am trezit totzi la ora 8 si un sfert

Doina drum bun si noroc mult, sa dea Doamne-doamne sa fie bine.
Cuscra ia fa matalutza neshte dulciuri, pune-le la pachet, ca sa vada si cuscru'tu de ce te laud atit.

Ufff, dispar, ca nici pe ochi nu m-am spalat
Va tzuc dulce, dulce, pe toate, nu inainte de a striga Mirelaaaaaaaaaaaaa, Emillyyyyyyyyyyyyyy, Camiiiiiiiiiiiiiii, mey, Canada, America, un'sintetzi
Miki, la mie e frig, ploua si bate vintul, ala de la tine

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Heloyyyyyyyyyyyy, sint singura in zona, vreau o retzeta de pirjolutze moi si pufoase
Astept

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

heeey, sexoaselor unde sunteti?
am venit acasa, in pauza de masa. iesim cu cupilu' la plimbarica, apoi iar la munci.
vb dupa 15

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Nu stiu mey retete de parjolute.Sunt? Eu le fac pe alea clasice de la mama de-acasa,numa ca le fac din...pasarica,"ofcors". Si fara adaosuri de faina sau paine inmuiata.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Žneata
Olga, Danelutza - la mine e foarte frig. cred c-o sa vina zapada. nu stiu sigur. de azi nu mai este vant
Doina-drum bun si mult noroc.
Va spun o faza haioasa de ieri. Noi ( vanzatoarele) nu avem voie sa schimbam bani. toata lumea trebuie sa cumpere ceva.ieri stau eu frumos in banca mea, vine un tip aratos . la 4 ace si ma intreaba daca-i schimb bani. el imi da bacnote iar eu sa-i dau monede ( sau monezi?) eu o tin intr-una ca nu pot, bla bla. el imi zice ca pot eu ca nu etc. in spatele lui sta o colega de-a mea si-mi face semne. eu o intreb ce e? s-a intamplat ceva? la care zice ea: ma scuzati sefuŽ dar ea este colega noua si inca nu va cunoaste. el rade. io la fel, si-i zic:imi pare dar totusi nu va pot schimba deoarece nu am centi prea multi. el imi multumeste si pleaca. deci el, tipul aratos era sefuŽ al mai mare.
In pauza de masa au ras toti colegii: hahaha ce bine i-ai facut.suuper.
eu nu stiam daca e bine sau nu. dupa pauza primesc un mesaj sa merg in biroul nu stiu care. ma gandeam ..nah acum am dat de belea. in biroul N ma astepta frumosul :-) felicitari Frau Pawlak, ati inteles bine regulile firmei alea alea. in fata lui avea dosarul meu. ma intreaba daca sunt nevasta lui Pawlak care e sef la cutarica ( coleguŽ se ocupa de o casa de evenimente, deci amandoi lucram pt. acelasi sef, nu ala frumosuŽ altul de vreo 70 de ani, care are multe afaceri deschise pe diferite sectoare ) io ii spun ca da, dar inca nu stie nimeni ( ma refer la sefii mei, aia 5) el imi spune ca stiu toti din firma. eu rosesc si zambesc.am mai conversat putin si dupa aia am plecat la locul de munca. toti colegii ma intrebau daca s-a intamplat ceva. eu raspund sec ....nu, e totul in regula. aseara ii povestesc colegului patania mea si-i spun ca sefuŽ al mare e super de treaba, aratos. intr-un final imi zice colegu: ma bucur ca-ti place de el, dar sa stii ca e pe invers. Nah... pe mine nu ma intereseaza, doar ca mi-a lasat o impresie placuta.
Si..... de sapt. viitoare mi se schimba tura. Ma duc de dimineata.
Am terminat povestea :-)
Olga- asa e la inceput cu jobul. dar mai tarziu emotiile si grijile trec.noi am facut reguli in casa. cine ajunge primul de la munca face curat.
moooaama cat am scris.
la toate

Mergi la inceput