casnicutze sexy (97)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Raportez-am ajuns acasa franta, nervoasa si nu mai am chef de nimic. Am vazut c-ati scris mult.N-am apucat sa citesc. Merg la dus sa-mi revin si dupa aceea in pat. Citesc maine.
Noapte buna si multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

miha,browni nu am facut niciodata.am sa o incerc sapt.viitoare ca tare arata bine.
Lady`s fingers nu mi-a placut atat de mult.este paine cu frisca
Am facut amandinele,tort zh.ars,negresa si cam atat
Prajitura cu miere am mancat-o la olga. e o nebunie si colegul ma intreaba mereu cand o incerc
De luni mi-am propus sa intru la slabit dar de fapt mie-mi sta capul la dulciuri

acum sa va spun ce frica abagat Maia in mine acum cateva minute.le fac baie,ii bag in pat,le spun nani,pupic,alea,alea la care Maia-mi spune :"mami, stii mie imi este cam frica noaptea" O intreb evident de ce mami? Ea:pai imi este frica sa nu mor in somn,sa nu se intample ceva.Sa nu mori tu ,tati sau cineva ,asa...

ce ziceti de faza asta? mor de frica la cele spuse de ea.Oare ce naiba se intampla? a fost asa spontana!
voi ce credeti? simte ceva?
sunt socataaaaaa....

somn pufos.
pe maine.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANELUTZA,multam de reteta,nu stiu cand am so fac ca aici nu gasesc branza de vaci si eu nu stiu sa fac acasa...din cauza asta mor de nervi ca imi plac placintele cu branza de vaci si astia nu au...exista ceva asemanator dar ...nu se compara!!!
De scris nu am apucat sa scriu in timpul zilei,asa ca numai seara am prestat...ieri am fost la treatru cu puiul,la "Greierele si Furnica",super frumos a fost si Robert a stat tare cuminte si i-a placut ..mai vrea......azi am facut mancare:bors de perisoare si prajituri:napolitane cu zahar ars si nuca si napolitane cu nuga...cele din urma nu prea mi-au iesit,sunt tare dulci,deh,le-am facut prima data si am pus cam mult zahar...dar am dus la fetele mele din parc si le-au placut,aproape s-au mancat...

EMILLY,ma gandeam la tine zilele astea...nu te-am zarit pe nicaieri,nici pe mess?!!!...cum e cu munca in doua locuri?..bafta sa iasa cum vrei tu cu bebe

MIHA super faina prajitura!..care reteta ai facut-o?..cea de la Adi?...cum sunt foile,moi sau mai tari?...hai ca pe mine ma intereseaza,e preferata fratelui meu si cand vine la mine vreau sa-i fac,asta si TV-ul...a,si amandinele...am sa fac si proba..dar mai incolo ca cica acuma vreau sa slabesc ceva,,mi-am luat coarda dar inca nu am utilizat-o

Mei fetelor,e super fain steeper-ul,e bine de voi ca aveti loc unde sa-l puneti,eu nu am...si este singurul aparat care imi place,din sala..de cate ori merg doar pe ala stau,sau pe bicicleta...ufff...da ma voi muta eu la ceva mai mare,sa vezi atunci....

OLGA,sunt ok...marti merge Robert iar la gradii...voua bafta sa fiti bine,tie la munca si piticului la tanti,sa nu mai planga!...a,era sa uit,unde ai pus pozele cu mancarica?

IOANA,cum ti-au iesit clatitele?

DOINA ne-ai inebunit cu clatitele tale...vreau si eu...sa vad cand am sa fac..

MIKI,de ce te-ai enervat la munca?

BANANA ,vreau si eu sa ma vopsesc...mi-ai facut pofta,ca oricum vroiam sa-mi schimb culoarea...da,zilele astea merg sa-mi iau vopsea...sa vedem ce o iesii...

DANA_CH,acum daca va merge calculatorul sa ne dai vesti de tine...cum te-ai distart de ziua ta?

Beii,si mai vroiam sa va zic ceva...ce ma enervati ca stergeti pozele si albumele din "albumul comun"...aveti o fixatie sau o problema mai fetelor,cine va vedea pozele acolo ,daca numai noi stiam parola si id-ul?...nu prea va-nteleg...si daca le vede lumea ce?..sa comenteze ca de aia e ...va e rusine cu ceva,sau va ascundeti de ceva?...hai ca ma descarca-i...

Gata,fug la nani,va pe toate,numai bine!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata! e gata, servita la pat:)
iar nu ati avut somn, am citit tot, vb mai tirziu, cind vin la pauza

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza tuturor...
offf...sunt chiauna...stef a avut febra toata noaptea...pe la 3.15 s-a trezit si n-am mai adormit pana la 5.acum nu mai are febra...dar e plin de muci si e rosu in gat!
olga - tinem pumnii sa fie bine la munca. sa ne povestesti.
pupici (fara virusi) tuturor si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Ange, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!nu te mai gandi, caci Dumnezeu este mare!
Mirela sa le incerci, clatitele caci sunt bune!
Fetelor am facut cafeluta!Va servesc!Am intarziat cu cafeluta caci pana am pregatit sa manace Dana ca pleaca la liceu, Catalin la conducere, caci face scoala de soferi...trebuie sa merg si in oras sa ii caut lui Dan un pulover frumos, gasesc cam greu caci el este mai grasut...si astept telefonul de la Dragos!Va spun eu!Va pup!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza gagici.
Olga multa bafta.
Gaby sanatate tizului nostru[pu]
Ange tin minte ca si eu am avut momente de-astea cand eram copil .Si acum ma mai gandesc uneori la chestii de-astea.Nush care-i cauza si cred eu ca n-ai de ce sa te sperii.
Doina il pregatesti pe Dan pt maine?Asa ma oftic ca voi fi la scoala...Dar eu oricum ma culc mai tarziu, deci va vad la miezul noptii.
Alina spor la minci.Cam rar ne vizitezi in ultimul timp...
Banano multzam fain.Inca nu am instalat caci imi trebuie timp.Probabil ca la pranz cand se culca Stef.Daca esti prin zona dau un Buzz atunci.
Mirela bafta la gradi
Miha
Bi
Danelutza
Emilly
Liana
Si va si pe restul.Ma duc sa-mi termin cafelutza.Cred ca o sa iesim pe-afara ca tare-i cald si soareee....Am auzit la stiri ca vine zapada incepand cu 2 februarie. Oare????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Cami,Lady's finger is eclere cu frisca. Ei is innebunita dupa frisca,as fi in stare sa-mi pun si-n supa,asa cum ar fi in stare fii-miu sa-si puna ciocolata in ciorba.
Despre Maia...chiar nu stiu ce sa-ti spun.Trebuie sa vorbesti neaparat cu ea sa vezi ce o nelinisteste,ce o framanta.Vezi ca s-ar putea sa-i si transmiti din...nelinistea ta atunci cand iti pleaca sotul de acasa.

Mirela,nu era vorba de albumul comun ci de albumul meu personal de pe webshots.
la micul Robert culturalizat! Eu nu indraznesc sa merg cu Robert la teatru.

Gabi,la medic cu voi.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

a venit dr la noi...e viroza...luam antitermice, vitamina c, eurespal si tantum verde.
pupam si aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata sexoaselor!

Gabi Stefy bolnavior si sa-i treaca repede!

Mirela au iesit super clatitele...s-au mancat in 15 minute(am facut vreo 20(cred), si a venit si frate-meu cu prietena-sa si le-am dat gata rapid)!
L-ai mai dus pe Robert la gradi?

Olga si tin pumnii sa fie ok la servici si Tony cumintel...

Liana cum te simti?Nici o veste inca?

pe toate.....ma duc sa ma apuc de curatenie, mancare....

Eu

Mergi la inceput