Notch protodiastolic - IR artera uterina marita

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Multumesc Rebiana.

Si eu sper sa fie OK. Oricum am hotarat sa nu ma mai stresez foarte tare si sa incerc sa nu ma mai gandesc, dar nu stiu daca o sa imi reuseasca. Am fost ieri la dr. Vladareanu si el nu parea deloc ingrijorat de acele date (nici de lichid, nici de placenta, nici de IR). Mi-a zis sa fac o ecografie pe la jumatatea lui februarie si ca nu este cazul de tratament. Sper sa nu bata campii desi parea cam aerian.

Apropo voua medicul ginecolog va masoara tensiunea si va cantareste. Ca la mine nici vorba de asa ceva. Este adevarat ca am tensiometru dar puteam sa nu am. Si cantar va trebui sa imi cumpar. Si daca ati stii cat costa o consultatie de 20 minute la el.... Eu l-am ales pentru ca am inteles ca este bun chirurg si pentru ca intentionez sa nasc la Euroclinic (unde este si el). Dar acum mi se pare ca exagereaza la cat de mult se autoevalueaza. Oricum e cam tarziu sa dau inapoi. Sper doar sa ma pot baza pe competenta lui si sa nu am surprize neplacute.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Val imi pare bine ca ai luat aceatsa hotarare de a nu te mai stresa. Eu ma lupt sa obtin o noua programare la dr.Pop si e destul de greu pt ca am intele ca toata luna martie va fi plecat din tara si este extrem de aglomerat. Imi propuneau sa ma vada in aprilie. Pai pana in aprilie poate nasc. o sa vedem.
Oricum am hotarat de capul meu sa imi urmaresc ecografic lunar sarcina... si acum incerc sa caut un ecografist si priceput si mai comunicativ.

Mie imi ia tensiunea dr. ginecolog si ma si cantareste, ma urca si pe masa. Eco nu imi face ea.
Pe de alta parte stiu ca medicul de familie are pretentia sa te vada lunar si el in cazul sarcinii, si iti ia tensiunea, te cantareste si masoara si burtica. Trimestrial iti poate face si analizele de sange si urina gratuit...

Sa stii ca daca ai dubii vav de el niciodata nu e prea tarziu sa il schimbi. Sau sa vezi un al doilea ginecolog pentru o alta opinie. Zau.
Eu nu il cunosc ca si medic dar m-a enervat ca s-a lasat purtat in jocul Columbenilor...

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 24+

Mergi la inceput

Eimotto pe mine m-a trimis dr. Vladareanu la un centru unde cica au cel mai bun aparat din Europa. Daca o fi sau nu adevarat ramane de vazut. M-am programat pe 15 februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Val cred ca stii ce am sa te rog : da-mi si mie adresa sau numele sa studiez, poate ma duc si eu. Ca la mine paranoia e in floare. La Pop nu stiu daca o sa reusesc sa mai fac eco si asa ca studiez variante.
Rebiana - multumesc pt numarul de telefon.

Pupici pe burtici si Doamne ajuta sa fie bine

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 24+

Mergi la inceput

Eimotto, au site in constructie, dar gasesti datele de contact www.medicalcity.ro.

Mie dr. mi-a zis sa fac doar biometria fetala, lichidul amniotic di biometria. Pentru asta am inteles ca este suficienta o ecografie simpla de sarcina care costa 200 RON. Morfologia de sarcina este 400 RON dar oricum intereseaza-te si tu.Aparatul este 4D.

Rebiana si eu iti multumesc pentru telefon. Am citit ca esti cam bolnavioara. Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Fetelor, v-am trimis cu placere numarul de telefon. Sper ca ceea ce va va spune dr sa fie in binele vostru si al bebeilor. Sa ne tineti la curent!
Val multumesc pentru urare; nu ma rapune pe mine raceala! Desi imi vine si acum sa zac, nu ma dezlipesc de la calculator ca mai am ceva treaba pentru la scoala. Ma gandesc ca ma va parasi daca n-o bag in seama!

Rebiana 29+

Mergi la inceput