Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Denisa nu stiu ce sa zic cu pastile. Nu se iau asa de capul lor. depinde de dilutie. Cum a zis si Ioana, e riscant sa luam fara sa consulte un dr. Sau macar sa vorbesti la tel. cu vreun homeopat sa-ti spuna, repet, cate sa-i dai, in functie de dilutie.
Ioana...of, of...or fi dintisorii...o avea zi proasta...nu stiu. mai face si marco figuri, ca ii bag 2-3 lingurite nu inghite si ma trezesc ca o arunca afara.si sa vezi ce draci imi fac.
Cu mesajele sterse...cunosc situatia. Imi vine sa-mi iau campii, sau sa dau cu el pe geam. ca trebuie sa-si bage el manutele peste tot.
Mirela s-a trezit la 8, a dormit numai o ora. Nu am eu norocul ala sa doarma pana dim. Asta e alt soi, e pasare de noapte ce mai.
Irina, mai asteapta putin, caci antibioticul isi mai face efectul si dupa ce s-a terminat de luat. Sabinei.
Irinooo pe unde mai umblati? ce mai face frumosul mario?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova- stiu ca Astery si cu Silvi ziceau de dilutzie 5Ch sau 9Ch, eu am luat de 6Ch ca doar asta aveau si nu numai ca am vb cu o homeopata din magazin, scrie pe ele , dar am citit si pe net ca tot cate 5 se dau de 3 ori pe zi si fiind 2-chamomila si belladona,am zis 10 pastilutze de 3 ori pe zi, cee gresit in asta?
Chammomila e clar pt dintzi si belladona e pt dintzi si febra, nu au efecte secundare, sunt naturale, deci eu nu vad ce pot dauna?

Mirela- multumim si pupciei dulcisi multaaa sanatate si voua! cand mai mergi la medic pt tine?
Irinaaa- dan-ne vesti despe voi, pleaseee-pupici!

Denisa
Denisa 15w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Acum am terminat si noi activitatile dee seara....
Irina sanatate multa Sbinei, sa scapati o data de raceala.
Denisa, ce dilutie de Camomila ai? Dca trebuie sa imparti 10 bilute la trei ii dai o data 4...nu-i un capat de lume ca nu chiar asa strict.Parerea mea e ca cel mai bine le pui intr-o lingurita de inox si i le pui in gurita si se dizolva acolo, eu asa fac.
Giova multumesc de raspuns, in we viitoe mergem sa cautam si noi unul dar il iau pe Alain la probat sa imi incapa in el macar la inceput.Dca vezi ca doarme mai mult sera, fa si tu putina galagie sa se trezesaca , va mai jucati putin, baita si la somn.
Moni, spor la treba, ma bucur ca sunteti bine.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ioana, poate are si el o zo mai proasta, nicilapte nu vea? Alain gusta mai nou tot ce mancam noi si cam atat, eu azi i-am dat de 4 ori lapte de ex....ce sa fa ccu el....ma trage de pantalon si imi cere papa, eu una cedez nu pot sa-l las flamad numai ca nu vrea mancare.Incearca si tu cu lapte la temperatura camerei.
Mira, pupici de la noi.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Silvi eu stiam ca nu e bine sa punem mana pe bilute si sa le dizolvam in ceva de plastic, nu inox sau altceva.
Asa mi-a zis dr. mea.
Sigur va incapea Alain in scaun. Doar e pana la 36 luni. Poti sa-l iei si sa-l probezi, sincer si eu l-am pus pe Marco in el. L-am luat din Metro ca era cu 1 mil. mai ieftin decat la Chicco.
Denisa daca ai vb. cu homeopat e ok, dar eu credeam ca ai luat o dilutie si ii dai asa dupa tine.

_
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Mai , din cate inteleg eu Denisa nu intreaba de concentratii ci pur si simplu de administrarea bilutelor!

Deci, Denisa eu ii bag bilutele in ceai. Tibi bea f mult ceai pe zi, asa ca dimineata ii pregatesc 150 cu 10 bilute, il bea..., pe la 12 inca 150 cu bilute....si pe la 6 alte 150 cu bilute. Daca tu stii ca Emma bea la sigur sa zicem 250 ml de ceai pe zi (dar nu in mod sistematic cate 100 de=odata) ci asa putin cate putin, fa-i un bibe de 250 ceai, pune-i totate bilutele si lasa=o sa linga la el (vorba unei prietene care m-a dat disparuta azi) pana il termina.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

Mergi la inceput

Anasebe eu inteleg ce zici, dar in functie de nr. scris pe cutie, se dau bilutele. ex: Chamomilla e ch 5, 6, 9, etc. nu se dau acelasi nr. de bilute la 5, ca la 9.
Si apropo...pe unde umblati, de nu mai dati nici un semn?

_

Mergi la inceput

Gio Nu e vb de numarul de bilute, ci pur si simplu de cum dam biluta....bilutele copilului.

petrecere Tibi

Mergi la inceput

Ano bine ca m-ai luminat. e tarziu...si se vede ca mintea mea doarme.
Tot n-ai zis pe unde ati hoinarit azi.

_

Mergi la inceput

Ieri si azi am fost in plimbari. Malluri, magazine, parcuri. Am zis sa mai profitam de vremea asta cat mai putem

petrecere Tibi

Mergi la inceput