Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Miri, Diana bine ati revenit.
Miri poze noi cu pestisorul auriu..pe cand?
Diana e o dulceata Andreea.Am vazut pozele, azi numai cu fete frumoase am vazut, ca parca ar fi spiridusi urati la noi in secta. Felicitari pt. progrese!!!
Ingrid...asta e al meu ficior.Sper sa-i schimb cat de cat programul.
Si el ar pica rupt, daca n-ar dormi de la ora 13. dar mi s-ar trezi pe la 1,2 cu chef de joaca. am mai patit asa.
Esti o fericita ca adoarme asa de repede Diana. Asa e si baiatul nasilor. la ora 20.30 e in pat, dar la 6-7 e sus.
Moni ce faci? ai sau ordine de plata?

Fug sa pun cartofi la cuptor.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DIANA am vazut pozele de Craciun cu Andreea,e tare dulce Si nu intreci nici o masura ca scrii mult,dimpotriva scrie-ne mai mult si mai des (ca mai un pic si zburai din lista ).Si poze vrem ! Felicitari pentru plimbareatza si bafta cu examenele!

Apropo de exmene,BIANCA tu cum stai ?
MIRI nu fi lenesa,pune pozele alea

Diana doarme,eu ... m-am pus in pat,dar n-am reusit sa dorm,mai ales dupa ce a calcat Ghitza pe chitara Dianei si a inceput aia sa cante Noroc ca nu s-a trezit Diana Am mutat-o in dormitor la timp,ca fix dupa ai a sunat un telefon.Urasc telefoaneleeee

Apropo de ele,la birou avem pe RDS un fax/telefon la un nr.,3 telefoane cordless la celalalt numar si suna toate deodata Pe Romtelecom o sa avem 2 numere (si vreo 5 telefoane fizice ) noroc ca n-au montat inca centrala.Ca sa puna capac avem si 3 telefoane Skype Deocamdata.Ca dupa ce aduce Pc si directorului si viitoarei secretare or mai fi 2 Nu mai pun la socotela mobilele personale din zona ca norocul ca inca nu ne-au dat mobile de serviciu.Nu vreauuuuuuu
Urmeaza sa punem interfon si ..... telecomanda la poarta probabil Sa aduca odata secretaraaaaaaa
Azi a fost suuuuuper.Pana pe la 12 n-am avut net si nici telefon pe RDS Am reusit sa lucrez en gros cu ocazia asta ca n-a sunat mai nimic Ba da m-a sunat cretina aia de contabila ce-au dus-o in locul meu de vreo 3 ori ,dar nu i-am raspuns decat odata,ca m-a calcat pe nervi.Ieri m-a sunat de vreo 5 ori pentru orice tampenie ... cred ca moare de plictiseala si ar sta la povesti.Dar daca ma mai pisalogeste aiurea,n-o sa ii mai raspund neam Pai eu ii intind un deget,ea vrea toata mana

Ca tot m-am intins aiurea off topic sa va zic o faza
Merge unul din ingineri ieri la medicul de firma cu vreo 5 angajati sa le dea ok pentru angajare,cu analizele de sange si radiografia la plamani.Unul din ei are nevasta asistenta si i-a facut rost de un film la plamani ,sa nu-si mai faca el.Am asteptat vreo saptamana dupa el pana l-a adus. Ei bine,cand ii ia filmul,doctorul,un tip foarte sobru,se uita lung la el si zice foarte serios "pai tu in 2 zile mori"
" de cand sunt n-am mai vazut o radiografie la plamani in asa hal ... asta e mort demult"
Inginerul s-a spart de ras pana la urma a ramas sa faca rost de alt film,dar si nevasta-sa aia mare proasta sau nu s-a uitat pe el,sau e chiar idioata ,ca si eu pot sa imi dau seama ca nu e ceva in regula la o radiografie.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreaM spune:

Merci mult de aprecieri. Toti spiridusi nostri sunt tare frumusei. O sa scriu mai des de acum. Mama mea pleaca acasa si vom fi numai noi trei pana in septembrie.
Moni tare faza nu s-a gandit tipa ca nu e buna, mai ales ca e asistenta?
Diana si Andrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Dana- la Municipal se poate ajunge de la Gara de Nord cu troleibuzul care merge spre Drumul Taberei sau spre Militari si cu metroul.....aaaaaa si autobuzul ce merge spre Militari. acum fac un efort de memorie sa vad, daca imi amintesc numerele......poate apare vreo bucuresteanca adevarata si iti spune exact ca intre timp s-or mai fi schimbat traseele.......
93 parca e troleibuzul cu Drumul TABEREI capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Dana Iti trimit pe mail imediat!

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Dana...te referi la transportul in comun?! De ce nu spui asa! Eh, vezi ca ti-am trimis atunci pe gmail, cum se ajunge cu masina.

petrecere Tibi
varsta Tibi

Mergi la inceput

Cu RATB-ul poti sa mergi cu troleul 96, cu autobuzul 123...astea la sigur. Vezi ca sunt si microbuze. Oricum gasesti tu pe cineva la fata locului sa intrebi.

petrecere Tibi
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

tocmai a mancat si sebi o portie de spaghete...de data asta i le-am facut cu sos de rosii, masline, sunca si putin usturoi.

noi maine facem vaccinul. ziceati ca nu e bine sa manace 2 ore dupa?

andreeam, vazut si eu pozele cu diana. frumoasa foc , mai da-ne vesti despre ea.

andiaroro esti tare am ras in hohote.multumesc.

poze si filmulete sebi

bumbita 6 w si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Bumbita Se pare ca depinde ce fel de vaccin faci. Daca e ala gratuit cica sa nu pape, daca e ala cumparat cica nu-s probleme. Asa am citit p-aci.

petrecere Tibi
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor, mie mi s-a explicat ca motivul pentru care bebe nu trebuie sa manance 2 ore dupa vaccinul antipolio este urmatorul: vaccinul fiind oral (este vorba de picaturile care i se pun in gurita, sub limba) exista riscul sau sa-l inghita cu mancarea si atunci nu-si mai face efectul pentru ca trebuie sa actioneze din mediul bucal nu gastric (explicatie data si de Deeasi pt granule, care au acelasi mod de administrare din exact acelasi motiv) iar al doilea risc este sa vomite copilul dupa administrarea de ceai, lapte sau mancarica si atunci, la fel ca in primul caz, efectul este 0.
Ideal este sa fie copilul mancat inainte de vaccin (aprox. 1 ora inainte) si sa nu pape/bea nimic 2 ore dupa vaccin (timpul estimat pentru ca vaccinul oral sa actioneze)

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput