Cit te costa nasterea?
Raspunsuri - Pagina 2
elena.ioana spune:
Am mai pus mesaje si in alte locuri pe forum. RUSINE MEDICILOR ASISTENTELOR ETC. Este inadmisibil ce se intampla . Pana cand om muri cu dreptatea in mana? Nu stiu daca se mai intampla asa ceva undeva in lume.Cand ramai insarcinata trebuie sa te gandesti prima data daca ai bani pentru spaga persolnalului sanitar?
unboticutz spune:
costa cat vrei tu. din toate "serviciile" aferente nasterii cred ca singurul care se justifica pt "spaga" este prezenta doctorului. in alte parti nu dai spaga dar nici nu vine doctorul de acasa sa te asiste, nasti cu cine e in spital de garda.
eu am nascut la filantropia si am auzit in acele zile tot felul de sume de la 500ron pana la 1800. eu zic sa nu-ti bati capul prea tare, dai cat vrei si cat poti, nu toti avem aceleasi posibilitati. eu am dat banii tuturor DUPA ce au facut ce aveau de facut asa ca foarte bine puteam sa nu dau nimic ca tot eram tratata bine. am stat putin in spital deci nici nu m-am intalnit de doua ori cu aceleasi asistente. la neonatologie nu am dat absolut nimic pentru ca nu mi-a placut cum m-au tratat si cum tratau copii.
nastere usoara!
mami de strengarel dulce Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena.ioana Am mai pus mesaje si in alte locuri pe forum. RUSINE MEDICILOR ASISTENTELOR ETC. Este inadmisibil ce se intampla . Pana cand om muri cu dreptatea in mana? Nu stiu daca se mai intampla asa ceva undeva in lume.Cand ramai insarcinata trebuie sa te gandesti prima data daca ai bani pentru spaga persolnalului sanitar? florin |
Se mai intampla si in alte parti dar mai rar, ca acolo medicii au salariile pe care le merita, nu ca la noi. ;) Pe langa asta mai este si situatia susa de Boticutz, aici la noi daca ai pretentii sa vina medicul de acasa normal ca ii dai ceva. In mod normal ar trebui sa se nasca cu medicii de garda, nu sa vina cel care te-a urmarit in sarcina de aca, din concediu samd.
E foarte simplu: daca vreti dat atentii, daca nu vreti nu dati.
Nu se numeste "spaga", asta este altceva, ce faceti voi se numeste oferirea unor "foloase necuvenite".
Bineinteles folclorul e la putere si din cate se observa se dau banii ca sa nu cumva sa lase medicul pacienta sa moara.
mare mare prostie, 90% dintre pacientele internate acum in maternitate NU AU CE BANI SA DEA si sunt tratate normal.
Deci nu, nu TREBUIE sa dai bani.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
unboticutz spune:
subiectul era in lista de subiecte active si ca atare am raspuns, nu i-am facut analiza de text. si daca tot ai fost asa atenta ai fi putut observa ca autoarea a editat primul mesaj acum cateva zile, deci l-a readus pe prima pagina.
mami de strengarel dulce Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
tomaca spune:
Poate ca postarea a inceput in 2007, caci subiectul este actual tot timpul, cautat de multa lume.
Si cred ca atata timp cat subiectele sunt active, fiecare are dreptul sa posteze oriunde vrea. Cat despre citit, de ce sa nu citim postari chiar mai vechi de 2007? Atata vreme cat au continut in ele si un mesaj de transmis, de ce nu?
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/
floaredemac spune:
Subscriu la ce a spus XIO: daca vrei dai, daca nu ... nu. Din pacate am auzit si cazuri cand pacientului i s-a impus sa dea inainte de consultatie sau de interventie. Eu cand am nascut am dat dupa cezariana de urgenta, si am dat fiindca am fost multumita de serviciile oferite. Asistentelor le-am dat ca sa fiu sigura ca nu imi neglijeaza copilul cat timp am fost la reanimare. Pt copilul meu as fi facut orice.
In alta ordine de idei, am si eu o intrebare:
in cazul unei cezariene, voi ati fost atente si cu medicul care a fost "a doua mana", sau doar cu cel principal?Eu nu am stiut ca e obligatoriu sa mai fie un medic prezent in timpul operatiei, cand eram pe masa am observat ca mai era cineva. Insa dupa operatie nu am mai vazut acea persoana prin saloane, am intrebat asistentele si asa am aflat care era rolul sau.
Dat fiind ca prima data am nascut in urgenta iar acum va fi planificat(sper!), as vrea sa stiu de dinainte cum sa procedez.
Multumesc!
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floaredemac Subscriu la ce a spus XIO: daca vrei dai, daca nu ... nu. Din pacate am auzit si cazuri cand pacientului i s-a impus sa dea inainte de consultatie sau de interventie. Eu cand am nascut am dat dupa cezariana de urgenta, si am dat fiindca am fost multumita de serviciile oferite. Asistentelor le-am dat ca sa fiu sigura ca nu imi neglijeaza copilul cat timp am fost la reanimare. Pt copilul meu as fi facut orice. In alta ordine de idei, am si eu o intrebare: in cazul unei cezariene, voi ati fost atente si cu medicul care a fost "a doua mana", sau doar cu cel principal?Eu nu am stiut ca e obligatoriu sa mai fie un medic prezent in timpul operatiei, cand eram pe masa am observat ca mai era cineva. Insa dupa operatie nu am mai vazut acea persoana prin saloane, am intrebat asistentele si asa am aflat care era rolul sau. Dat fiind ca prima data am nascut in urgenta iar acum va fi planificat(sper!), as vrea sa stiu de dinainte cum sa procedez. Multumesc! |
Eu am dat si la mana a doua. S-a ocupat de mine si dupa aceea (adica mi-a mai scris o reteta) si cred ca ea m-a si cusut la final. Am avut si mana a 3-a dar n-am stiut. N-am vazut-o in sala ca erau toti albi. Mi-a zis doctorita ca noaptea ma va vizita cineva care a fost la operatie, dar eram beata si nu intelegeam bine. A venit intradevar si mi-am dat seama ca am mai vazut-o pe culoare cu doctorita mea. Cred ca era rezident ceva. Dar nu i-am dat nimic.
De mana a 2-a stiu ca se practica sa-i dai. Acum depinde de fiecare.
Stiu cazuri cand mana 1 ia tot si zice ca distribuie (cine mai stie ce face).
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Povestea Trandafirasului Raisa
XIO spune:
Cezariana se face in echipa, ambii dr pun fire, ambii fac noduri, ambii verifica, ambii scot copilul samd, iar la sfarsit se poate sa te sutureze amandoi sau sa te sutureze mana a doua si a treia, prima si a treia.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
alina_satena spune:
Unboticutz si eu am nascut tot la Filantropia,eu am dat banii doctorului(el a venit sa ma asiste din concediu ,era plecat la Brasov)si a venit cand l-am sunat si i-am spus k mi s-a rupt apa si nasc.S-a comportat foarte frumos cu mine m-ai ales ca eu am nascut la 8 luni,am avut sarcina pelviana,si am facut si stop cardiac la nastere.Asistentele de la neonatologie s-au comportat foarte urat cu fiica mea si cu mine,una dintre ele chiar a zgaltaito pentru ca plangea tot timpul.Eu am dat la toate asistentele si care ma spalau si la cele de la neonantologie.Sunt si doctorii care iti cer "de la obraz"bani.Mi se pare inacceptabil.Nastere usoara