Aspirante optimiste >20 ani (41)
Raspunsuri - Pagina 6
ancadragoman spune:
O sa pun si eu poze ca sa fim toate la un loc.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
irina_stef spune:
sunt Z26 din 31 cred.zic cred ca al meu domn ciclu e cam sucit,vine numai cand vrea el,se mai si deregleaza dar de obicei 31.ultimul a fost pe 25 dec
kory spune:
Astazi m-au incercat de dimineata niste greturi si vad ca persista inca, nu stiu ce sa cred, dar daca luna asta nu e sa fie bebe, de luna viitoare renunt la tb, la tot.
Mary
irina_stef spune:
dar curios este ca m-au mai durut pe mine,dar parca acum ma dor asa numai dintr-o parte,adica in lateral si se duce asa spre umar.ciudat nu,sau ciudat e capul asta al meu
..si zilele trecut m-au jenat ovarele mai mult seara,o durere asa surda,dar era oricum,acum vad ca nu mai e
ancadragoman spune:
Fetelor eu recunosc la voi simptomele pe care le am eu in fiecare luna aproape....de la stres...
Kory sa nu renunti la temp ,cu toate ca e stresant stii cat de cat ce se intampla cu tine.
Pupicei la fete
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
irina_stef spune:
nu ma inebunesti deloc,chiar ma ajuti,nu stiu temp ca nu mi-am luat-o .nu am urmarit pana acum cu temperatura,cu toate ca zic eu era bine sa o fi facut
ancadragoman spune:
Maine i-a temp vaginal sa vedem cat este si asa poate ne dam seama.
Stii conditiile in care se ia temp?
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
AleDutulescu spune:
nasol cu sefii astia, nici eu nu intru de la birou. 1 pt ca nu vreau sa stie ei da "proiectul BB" si 2 pt ca nu am timp
mi-a crescut temperatura iar aseara m-a durut ovarul drept de mi-au iesit ochii. doar vreo ora. si pe urma sa calmat. acum nu mai am nimic. dar testul de mov e tot negativ. in mod normal azi sau maine iese ovuluuuuuuuu.. asa ca sunt zile de
Alexandra