posibila sarcina?

posibila sarcina? | Autor: kale

Link direct la acest mesaj

am si eu o problema,si v-asi multumi daca mi-ati da niste sfaturi.mi-a intarziat ciclul 11zile(ceea ce nu este foarte neobisnuit in cazul meu),dar cu toate ca mi-a venit as dori sa fac un test de sarcina.pot sa-l fac in timpul menstruatiei?este relevant?si daca da,ce teste sunt bune?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Kale, pai daca-l faci in timpul mentruatiei, inseamna ca nu prea esti gravida .
Io zic sa-l faci maine dimineata, cu prima urina. Daca iese negativ si ciclul tot nu-ti vine, mai stai vreo saptamina, maii fa unul si daca tot negativ e, te sfatuiesc sa faci o vizita la doctor.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kale spune:

ale,ciclul mi-a venit azi.dar ma intereseaza daca testul va iesii corect daca il fac acum,in timpul menstruatiei.am auzit ca exista posibilitatea sa vina ciclu si peste o sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Daca asa stau lucruile, atunci poti sa-l faci. Dar tot maine dimineata, ca hormonul detectat de stestele de sarcina este mai concentrat in urina de dimineata.

Sa fie cum vrei tu!

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Cel mai relevant este sa astepti sa treaca menstruatia sau sangerarea, ce o fi si apoi sa faci un test. Intarzierea poate sa fie si de la o dereglare hormonala. Asa ca nu strica sa mai astepti 2-3 zile sa vezi sigur ce si cum..

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mai poti face un test de sange, ca acolo iese sigur.

Nana, 6+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput