Chirurg plastician foarte bun

Chirurg plastician foarte bun | Autor: tasia

Link direct la acest mesaj

Am nevoie de un chirurg estetician super bun. Vreau sa fac o rinoplastie(operatie la nas) usoara (sunt eu mai nebuna si perfectionista), deci vreau sa-mi faca o operatie foarte reusita, sa-mi faca exact ce vreau eu.

Multumesc anticipat

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Aici in Cluj este o clinica particulara, de fapt 2.vrei sa-ti fac rost de nr de tel? ambii medici sunt f buni,cel putin numai laude se aud la adresa lor.la unul dintre ei a lucrat si mama ca infirmiera...la el vreau sa ma duc sa-mi fac un lifting mamar sa fiu din nou frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab spune:

Dr. Anghel, seful ORL de la Spitalul Coltea din Bucuresti.
Eu m-am operat la el si am fost foarte multumita.
Are si cabinet particular, asa ca daca preferi, iti poti face acolo operatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Dr.Antohi de la clinica Smart sau dr.Stan din Bacau. Daca vrei mai multe detalii si un link unde se discuta mai multe pe tema asta, da-mi un PM.

_
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Dr Mugea de la Cluj.Eu m-am operat la el.Un chirurg de nota 100.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ALMA - Tu te-ai operat la nas?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Nu m-am operat, Cristina, desi intentionez, dar deocamdata nu am banii necesari.

_
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Si pe mine m-ar interesa un medic bun din Timisoara,as vrea sa-mi maresc un pic sanii ca au ramas tare mici dupa ce nu am mai alaptat.Si-a facut cineva marire de sani?Cum a fost si cum va simtiti acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Dr. Popescu Oltea- Spit. de Chirurgie Plastica si Arsuri Bucuresti ti- o recomand din tot sufletul pentru ca am vazut pe nasul meu cum a lucrat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

In Timisoara pt. nas doctorul Cotulbea , iar pt. sani , liposuctii , samd Dr. Bratu. Am facut ore cu el , este un om deosebit si un doctor extrem de bun .
Are cabinet particular , daca vrei ma interesez...trimite un email daca vrei detalii sau ceva intrebari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Multumesc Xio,tot despre dr.Bratu am citit si eu pe internet ,i-am trimis si email si mi-a raspuns.Ma bucur sa aflu ca este un om deosebit.

Mergi la inceput