Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

MORMELVIO, essloffel inseamna lingura de supa. Ce ai scris tu e dozajul pt copii (kinder). Vrzi ca Alin e sauglinge (sugar). Mlikzucker e lactoza, zice ca se pune in lapte. Pt ca si la Humana dozajul pt copii e tot 1-2 linguri, incearca cca 2 lingurite de ceai in lapte.Sper ca ai inteles, scriu cu o mana

Raluca lui David Calin (28 nov)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

MADALUTA, tocmai am intrat pe siteul importatorului. Din pacate, la farmacii nu apare niciuna din Constanta. E graba mare? As putea incerca sa-ti tirmit eu maine....nasa mea e din Constanta si mi-a promis ca trece sa ne vada maine. Daca se tine de cuvant...maine seara ai putea sa ai Batista. Numai sa fie nasi-mea de cuvant, ca de cand am nascut imi tot zice ca vine pe la noi.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

VA scriu pe fuga, pentru ca sunt beata de oboseala. Insa am nevoie de niste lamuriri, neaparat:

1. Bebeii vostri au accese de plans nervos? Pentru ca deja nu mai imi explic urletele de seara, care incep intotdeauna la aceeasi ora. Pur si simplu urla foarte tare, de ma scoate din minti.Hranit este, schimbat la fel, din picioruse nu strange......nu reusesc sa-l calmez decat cu ceai amestecat cu Colic Baby. Deja ma gandesc...siropelul asta o da dependenta si baiatul isi cere doza? Ca sa nu mai vorbim ca se repeta din ce in ce mai des plansul asta....si noaptea, si dimineata....offfff!

poze

si noi am avut asa o perioada vad ca al tau e cam de aceeasi varsta...la noi a trecut doar cu distrasul atentiei. tati dansa, pocnea din degete, din palme...dupa ce ne-am prins am dat fuga la un magazin de copii si am luat o gramada de zornaitori si cantatori...si a mers. acum imi dau repede seama cand e de jucarii si cand de somn.face asa un pic, bagam tot arsenalul in functiune si la un moment dat el baga capul la mine intre oase (in tot timpul asta e la mine in brate...) si atunci stiu ca vrea sa doarma. si brusc tre sa facem liniste, stingem luminile si dai si canta...si toata nebunia asta se intampla numai seara, intre 9 si 12. acum vad ca sunt foarte rare episoadele astea...mai face asa cand se chinuie cu cate un partz...sper sa ti fi fost de folos.

diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Danidani, pe buzite avea, nu in interior. In interior doar ramane alba limbuta de la lapte si de aia ii dau.

Multumesc pt raspunsuri.
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by mormelvio

chris80Pe cutie zice asa:
Verzehrsempfehlung:
kinder: 1-2 Essloffek taglich
Milchzuker kann auch Baby-Frischmilchnahrung sinnvoll erganzen.

Imi traduce cineva???

poze

varsta lui Alin

www.TickerFactory.com/weight-loss/wP8qy35/] br / " target="_blank"> greutatea mea

1-2 linguri(nu lingurite) zilnic
randul de jos nu l-am priceput decat pe jumate, asa ca las pe cineva care stie mai bine

chris + alexandra
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Madaluta ce faceti? Tu ai dat strigarea pt intalnire si acum stai acasa? Aveti si voi mucisori? Imi pare rau. Si noi de ieri avem, azi noapte a fost mai rau, dar parca acum e mai bine.
Sanatate multa!

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea(04.12.2003)
varsta Diana
varsta Isabela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Bun ii dau cate o lingurita mai intai...sa nu cumva sa-l dau in diaree. Dar la fiecare masa sa-i dau?? In fiecare biberon???

poze

varsta lui Alin

www.TickerFactory.com/weight-loss/wP8qy35/] br / " target="_blank"> greutatea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Mie in maternitate de cemi-au dat pt durerile de epiziotomie?Si pe baza lor am mai luat si acasa vreo 2.

quote:
Originally posted by dolores

madaluta eu stiu ca nu e voie algocalmin,atat in sarcina cat si pe perioada alaptarii

ATEN#354;ION#258;RI SPECIALE
Sarcina #351;i al#259;ptarea
Studiile preclinice efectuate la animale cu doze mari de metamizol au pus în eviden#355;#259; efecte teratogene. La f#259;t exist#259; riscul afect#259;rii hematologice. Administrarea metamizolului înainte de na#351;tere poate provoca închiderea prematur#259; a canalului arterial. Ca urmare a datelor prezentate, administrarea metamizolului este contraindicat#259; în primul #351;i în ultimul trimestru de sarcin#259;; în trimestrul al doilea se poate utiliza numai dac#259; este absolut necesar.
Metaboli#355;ii medicamentului sunt elimina#355;i în laptele matern; datorit#259; riscului mielotoxic, în urm#259;toarele 48 ore dup#259; administrare se intrerupe al#259;ptarea.

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

Buna la toata lumea.Multumim pentru urari .La multi ani sarbatoritilor de astaziPentru cine ne trece in listuta,sunt nascuta pe 7-08-1978,pe copii,Antonio -Mihai20-11-2006 ora02:25 Andrei-Cristian 31-08-2004 ora 19:45.Multumim.Fetelor eu sunt tare suparata,baietelul meu cel mare a racit rau de tot de 2 zile ne luptam cu febra astazi vad ca e mai bine,dar tot increc sa il tin departe de pitic ca pe 23 mergem la vaccin si nu vreau sa raceasc ca apoi aminam vaccinul.Pe 3 februarie avem si noi botezul.Felicitari noilor crestini de ieri.

Cristinade antonio 20-11-2006 andrei 31-08-2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by mormelvio

Donia: ce tare ai fost! Super! Incearca sa-ti faci mai mult timp sa te joci cu fetita ta pt ca vad ca ti se bucura sufletul...tie..dar cu siguranta si ei! Si chiar ar trebui sa te apuci de mecanica...la drept vorbind si eu ar trebui sa fac acelasi lucru...dar poate ar fi mai indicat tati sa se joace cu ALin..ca si asa ma omoara cu emisiunile cu masini si motociclete, atat de pe posturile noastre cat si de pe Discovery. O sa-i dau tema de casa!!!
Noi raportam o zi linistita ieri cam ca toate celelalte din ultima vreme. Cred ca in mare parte am scapat de colici si sper nici sa nu mai revina.
Intrebare de baraj, pentru cele care nu alaptati la san: la ce varsta vreti sau ati inceput deja diversificarea??? Cu ce ati inceput??? Si cum procedati?? Cumparati sau faceti in casa sucul si pireurile respective??
A si mai am o intrebare: cum curatati bebeii de ceara din ureche??

Va pup pe toate.

poze

varsta lui Alin

Chiar ar trebui sa imi fac mai mult timp sa ma joc cu Roxana, ne prinde bine la amandoua.
Iar cu tehnica, mai vedem, la vremea potrivita poate deschidem un subiect pe forum .

Eu alaptez la san iar diversificarea o voi incepe la 6 luni, la fel am procedat si la Roxana. Pana atunci lapticul ii ofera tot necesarul.
Eu vreau sa pregatesc in casa totul cand voi incepe diversificarea, iar borcanele le voi pastra pentru calatorii sau urgente.
Si daca stau bine sa ma gandesc, nici nu mai stiu cu ce am inceput diversificarea data trecuta, cert e ca era morcov. Insa nu mai stiu daca era fiert sau suc de morcov crud, nu ma pot pune de acord cu sotul. Dar am facut asa cum scria in "Mama si copilul", poate cine are cartea ma lamureste si pe mine.

In privinta curatului urechii, eu nu bag nimic in canalul auditiv, curat doar pavilionul urechii. Ceara are rolul ei, conduce afara apa care intra in ureche, si tocmai de aia se reface daca e curatata. Plus ca incercand sa cureti ceara de fapt poti sa o impingi mai tare inauntru si in felul asta se fac dopurile de ceara. Deci pe acolo nu ma bag cu nimic, curat doar urechea externa.

Edit: acum am vazut ca intrebarea cu diversificarea era pentru cele care nu alapteaza la san... graba mare, n-am citit atent. Pentru copiii hraniti cu formula stiu ca se recomanda diversifiacrea la 4-6 luni. Mai repede de 4 luni se pare ca tubul lor digestiv nu e suficient de matur pentru a digera altceva in afara de lapte. Iar sucurile de citrice chiar nu se recomanda asa devreme, cresc prea mult aciditatea in stomacel.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput